Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

קצת הסתבכתי בכל ההכניסה לאתר אז אני מקווה שאני כותב במקום הנכון.

יש לי משפחה בעלת 5 נפשות ורציתי לדעת אם כדאי לרכוש רכב של 5 מקומות ובעז"ה בעוד שנתיים לקנות רכב גדול יותר או לקנות עכשיו כבר רכב של 6-7 מקומות? אני שואל מבחינת חיסכון.

תודה מראש,

שחר

ברוך הבא,

כותרת השרשור נערכה. להבא, כאשר תפרסם שרשור עם כותרת שאינה לפי כללי הפורום, השרשור ימחק ללא הסברים נוספים.

פורסם

שלום,

לא רשמת מה התקציב,האם מדובר ברכב חדש או משומש, מה הגילאים של הילדים (צריך מקום ל 3 כיסאות בטיחות\בוסטרים, בגאז' גדול לעגלות?).

כמה קילומטרים בשנה אתם נוסעים (הוצאות דלק, כמה שעות כל החמישה מבלים ברכב),

האם יש צורך לפעמים להסיע עוד אנשים נוספים (חברים של הילדים, סבא\סבתא)?

האם רכב עם גיר רגיל (ידני) יכול לבוא בחשבון (פיאט מולטיפלה דיזל 6 מקומות, למשל)?

ובאופן כללי, איזו משמעות אתה נותן למילה "כדאי"?

כלכלית? נוחות?

קצת יותר מידה יכול לעזור.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש לנו ניסן סרנה, המנוע מקורי עבר מעל חצי מיליון ק"מ. נקנה בשנת 98 [יצא מהמפעל ב97] עם 94 אלף ק"מ על המד ק"מ.

הנוחות בסדר, בלאי טבעי קיים מדי פעם נשברה פלסטיקה. המחיר כרגע הוא 30 ומשהו [אני לא ממש מעודכן] לפי מחירון לוי יצחק. על פני השטח המחיר נמוך ביותר יוצא סה"כ בין 15 ל20 אלף שקל. תצרוכת דלק היא 9 ל'/1 ק"מ כאשר היה מאחור גרר שאיתו לקחנו חלק מהירושה. החלקים יקרים בטירוף 800 שקל לוינקר שמאלי. נוחות נסיעה בכללי בסדר.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...