Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קרייזלר וויאג'ר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוא נראה, אם תרכוש אותו כאדם פרטי-הפתעה -הוא יהיה רכב פרטי.

הרכב עצמו מוגדר כמסחרי (הרי זהו מיני ואן גדול) אבל להגדרה אין קשר לבעלות . אם חברה תקנה את הרכב הוא יהיה -הפתעה- בבעלות חברה.

האם הוא חסכוני? מה היה לנו שם? רכב אמריקאי(!) גדול וכבד עם מנוע מיושן וגיר לא מבריק, בהשוואה לפורשה שמשתתפת במירוץ הרכב יהיה חסכוני. בהשוואה לקאיה קרניבל (מיני ואן קוריאני דיזל) תצטרך לגרור אחריך תחנת דלק.

האם יש הוצאות כספיות ? אני נאלץ לעשות פרצופים:shock::roll::?:brickwall: ואני מקווה שהמנהלים לא יאכלו לי את הראש.

ברצינות ,כן מכונית עולה כסף גם בקנייה וגם באחזקה. הוויאג'ר נחשב לרכב לא אמין במיוחד לעומת המתחרים.

אבל : האוטו יפה (לטעמי) נוח מאד, מפואר מאד ואתה מרגיש שיש לך מנוע כשאתה נותן גז.

סליחה על הציניות לא יכולתי להתאפק ועדיין התשובות אמיתיות.

פורסם

אם תביט ברשיון הרכב שלו אז זה יקרא מסחרי אחוד.

אבל מי מבטח דבר כזה בביטוח מקיף ? תשאיר אותו פתוח עם שלט "גנבו אותי!" ומפתחות בסוויץ' וגם לא יגעו בו.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...