Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברצוני להרכיב ספויילר לWRX

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ממש הבנתי, האם יש הגבלה על ספויילר מסוים?

יש לי על האוטו ספויילר לא קטן ובחיים לא נתפלו אליו.

פורסם

השאלה היא לא האם יעצרו אותו או לא,

אלא כמה זמן עד שמישהו יחליט שגם הוא רוצה "זבויילר" כזה,

אבל לא בדיוק בא לו לשלם עליו (מי שמבין את הכוונה).

רוב בעלי ה- GT וה- STI שאני מכיר (ל- WRX יש ספויילר פחות גבוה שהוא פחות מושך גנבים),

אלו שמחנים את הרכב ביומיום שלא בחנייה תת קרקעית בבית - חנייה תת קרקעית בעבודה וחזרה,

הורידו את הספויילר (או שהורידו להם) ונוסעים בלעדיו. זה גם מה שאני הייתי עושה אם הייתי קונה STI (או EVO, מה שיותר סביר).

דווקא במהירות ממש לא חוקיות יש לו השפעה, והיא מורגשת.

גם אני "שמעתי שמועה" כזו :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני מוכן להשקיע בזה כסף. אין כסף לSTI לפחות שהWRX תראה ככה :p . מסכים להוציא כסף על ספויילר מקורי מהחברה . כמה זה יעלה לי אם אפשר לדעת ?

STi = Subaru Tecnica International

i know now !!! T_T

פורסם
השאלה היא לא האם יעצרו אותו או לא,

אלא כמה זמן עד שמישהו יחליט שגם הוא רוצה "זבויילר" כזה,

אבל לא בדיוק בא לו לשלם עליו (מי שמבין את הכוונה).

:wink:

להגיע לאוטו שלי בחניה זה קצת בעיה כי יש לי כניסה פרטית לדיירי בניין וגם אז הוא בתוך חניה מקורה הבעיה היא להרכיב את הספויילר:p

i know now !!! T_T

פורסם
אני מוכן להשקיע בזה כסף. אין כסף לSTI לפחות שהWRX תראה ככה :p . מסכים להוציא כסף על ספויילר מקורי מהחברה . כמה זה יעלה לי אם אפשר לדעת ?

פחות או יותר כמו STi חדשה...

סתם לא אבל למה שלא תתקשר לברר? הרבה יותר פשוט ואמין מאשר המידע שתקבל מרוב האנשים בפורומים באינטרנט

פורסם

אם היה לי מושג לאן להתקשר זה היה יכול לעזור D: יש לך אולי את המספר ?

i know now !!! T_T

פורסם
אם היה לי מושג לאן להתקשר זה היה יכול לעזור D: יש לך אולי את המספר ?

אם אתה לא מספיק מוכשר להגיע למספר לבד אולי עדיף בכלל לא להחזיק רכב, זה נורא מסובך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...