Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי חיפושים נואשים אחרי רכב לנהג צעיר (אני), סוף סוף מצאתי משהו שהתחברתי אליו, פונטו ספייס HGT, שמתאים לכל הדרישות שלי, פשוט בהכל.

מצאתי מודעה ביד 2, פונטו ספייס HGT 2002 שנראית בובה בתמונה.

ק"מ נמוך, שמורה מאוד והכל.

נפגשנו וראינו אני ואבא שלי את האוטו ואמרנו לעצמנו שמצאנו את מה שחיפשנו, והיינו לקראת סגירת עסקה - אוטו שנראה שמור

התחלתי לסדר הכל בבנק, והיום אבא שלי לקח את האוטו לדוד שלי שיש לו מוסך לפחחות וצבע, השילדה נמצאה תקינה, אבל מסתבר שתאונה שהמוכר אכן סיפר לנו עלייה (מכה בכנף הקידמית ובפגוש), נמצא שהאוטו עבר צביעה חובבנית למדי, כל חלק בגוון שונה (אותו צבע אבל גוון שונה) ופחחות חובבנית למדי.

בעל המוסך שהוא גם דוד שלי, שאם המחיר הוא לא נמוך למדיי, יש כאן נפילת ערך כשאני ימכור את האוטו אחרי זה.

כרגע נתנו הצעה חדשה למוכר אבל אני עדיין לא יודע אם הוא יקבל את ההצעה החדשה.

בכל מקרה אני כבר תיכננתי הכל ופתאום הכל ככה נדפק - אחרי ששללתי עשרות מכוניות שהציעו לי...

בעעעע :|:-(

פורסם

לצבוע פגוש זה לא עסק יקר. השאלה היא איך הכנף נראית.

בכמה ירדתם מההצעה המקורית? כמה זה מתחת למחירון?

פורסם

הוא רצה עלייה בהתחלה 40 אלף בטענה שהמחירון הוא 42, ואז בדקנו ומסתבר שאין לאוטו סנרוף ככה שהמחירון הוא 38 וחצי, ואז ירדנו איתו ל35 אלף, אבל אחרי שבדקנו את את המצב החיצוני של האוטו במוסך שמתמחה בזה, גילינו את מה שגילינו, ולצבוע את האוטו מחדש ולסדר פחחות יותר טובה, זה ייצא 3000+ ככה שהצענו לו 32 אלף ואנחנו נשבור את הראש מה לעשות, והוא אמר שהוא יחשוב על זה ויחזיר תשובה.

עכשיו למביני עניין,

מה ההבדלים בין 2001 ל-2002 בפונטו ספייס HGT? חשוב מאוד כי יכול להיות שמצאתי משהו טוב.

פורסם

בין ה-2001 ל-2002 אין הבדל.

הפונטו HGT הוא רכב שבדרך כלל נסחר הרבה פעמים מעל המחירון, עצם העובדה שהוא מוכן למכור לך את הרכב ב-3500 שקל מתחת למחירון (35K במקום 38.5K) זה כבר משהו טוב.

אם השלדה של הרכב נקייה והמנוע במצב מעולה, אז את ה-3500 שקנית מתחת למחירון, תשקיע על היישור קו שצריך שיהיה לך אוטו "בובה"

אל תשכח (לצערנו) זה רכב שהולך ונכחד, ככה שאם תשמור עליו, אתה רק תרויח עליו אם תרצה למכור אותו בעתיד

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
בין ה-2001 ל-2002 אין הבדל.

מה ההבדלים בין 2001 ל-2002 בפונטו ספייס HGT? חשוב מאוד כי יכול להיות שמצאתי משהו טוב.

דווקא יש הבדל, אם מדובר ברכבים שיוצרו בחצי השני של 2002.

הדגמים שלפני מכונים יורו 2, ואלו שאחרי, יורו 3. השינוי כולל מספר דברים מכאניים ברכב, עיקרם הוא ממיר נוסף על מנת לעמוד בתקני זיהום אויר, אבל לא רק.

הדרך הפשוטה לבדוק זאת, היא לפי בית המצערת. אם הוא חשמלי, זה יורו 3. אחרת, יורו 2.

לפותח השרשור, אכזבת חיי? זה דיי נפוץ שתיתקל ברכב שאינו שמור, לצערי רובם כאלה. המשך לחפש, אל תתיאש.

להזכירך, יש שני רכבים (שמפורסמים כרגע בפורום המכירה כאן) של חברי מועדון פיאט. הם שמורים מאוד, בין האקזמפלרים השמורים שתוכל למצוא.

!AWDSOME

פורסם

הצעה שלי קח את הרכב.

אם המצב המכני והשילדה והכל נראה בסדר אין בעיה שאיזה בעיית פח עלובה שאפשר לסדר בכמה מאות שקלים תטריד אותך, עדיף לרכוש אותה מאשר ללכת לחפש רכב אחר, כי לרוב רכב מטופל קוסמטית יתר על המידה מעיד על הזנחת המנוע (ככה זה צעירים דלי תקציב, למרות שאני לא עושה הכללות), מה שבטוח אתה קונה רכב משומש אל תצפה שיהיה כמו ביומו הראשון.

תבקש מבעל מקצוע שיעריך את הנזק ותוריד אותו ממחיר הקנייה.

פורסם

זה אומר שמצב בו הרכב לא מטופל קוסמטית מעיד על מנוע שמור ומטופל?

הייתי אומר בדיוק ההפך, שבעל הרכב בכלל לא יודע מה נמצא מתחת למכסה המנוע. העיקר שהוא נוסע.

פורסם

"אכזבת חיי"- העיקר שאתה לא מגזים, כנראה שהחיים שלך דבש.

אם הרכב שמור מבחינה מכאנית והשלדה נקייה אז צבע לא צריך להוריד אותך מהרכב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
זה אומר שמצב בו הרכב לא מטופל קוסמטית מעיד על מנוע שמור ומטופל?

הייתי אומר בדיוק ההפך, שבעל הרכב בכלל לא יודע מה נמצא מתחת למכסה המנוע. העיקר שהוא נוסע.

יש כמה דוגמאות,

א. רכב "משופר" חיצונית נראה מדהים כל התוספות, רק מנוע גמור שננהג ע"י צעיר חסר אחריות וניסיון.

ב. רכב שיש לו צבע דהוי ומכות פח, והוא מלוכלך, וכנראה שהבנאדם חסך במים וסבון לך תדע במה עוד הוא חסך.

ג.רכב מקורי לחלוטין שמור חיצונית וגם המנוע במצב מעולה, או לחילופין "משופר" במצב מעולה ממבוגק אחראי בעל אמצעים.

זה הדוגמאות פחות או יותר של הבסיס לדעתי.

פורסם

אלי הבסיס שלך קצת לא נכון לטעמי

הרכב שלנו רוב הזמן מלוכלך מבחוץ אבל כל פלוץ הכי קטן הוא נכנס למוסך

ומתקנים את מה שצריך

לא לכל אחד יש זמן לנקות את הרכב

תמיר.

פורסם
אלי הבסיס שלך קצת לא נכון לטעמי

הרכב שלנו רוב הזמן מלוכלך מבחוץ אבל כל פלוץ הכי קטן הוא נכנס למוסך

ומתקנים את מה שצריך

לא לכל אחד יש זמן לנקות את הרכב

לא התכוונתי לרחוץ את הרכב באופן תמידי כל יום, לפחות אתה הולך למכור את הרכב? תשטוף, זה רק יגרום לקונה לחייך וללכת מאושר.

יש כאלה שמפרסמים תמונות של הרכב במודעות שהוא מלוכלך, אומנם זה לא מעיד על מצב הרכב כל כך אבל אני בטוח שהוא מקבל פחות שיחות מאקזמפלר דומה בידיוק שנרחץ לפני הבוק.

פורסם

אני מכיר את הרכב שבדקת ואכן כל חלק ניראה בצבע אחר, וגם מבפנים היא לא הכי שלמה.

כמו שגדעון ציין ואמרו לך גם בשרשור הקודם שפתחת, יש כרגע 2 HGT במצב טוב מאוד אבל המחיר בהתאם למצב האוטו, אין ארוחות חינם, אחת שנת 01 ועוד אחת שנת 02.

אומרים גם שיש שינוי לטובה בהתנהגות של ה-HGT עם המעבר ליורו 3.

בהצלחה בחיפושים.

• תוכן חדש...