Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שלא יודע על מה אני מדבר: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3680733,00.html

אני רוצה להגיד שאני חש שאט נפש מהתגובות כלפי ה"פשע" שאותו ביצע מפקד חיל הים.

ממתי נכלל בדרישות התפקיד שלו שחל איסור להשתתף במסיבות של חברים שמתקיימות במועדון חשפנות?

כיצד הפכנו להיות חברה אוכלת חבריה?

לא נותר לי אלא להצטער על המהומה שהתעוררה. לא כך יש לנהוג בקצין מוערך שכזה.

מה דעתכם?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אפשר לחשוב כולה הבן אדם היה במועדון חשפנות עשו מי זה סיפור כאילו הוא מסר מידע לחיזבאללה.

עושים פחות רעש על הטרדות מניות או פשעים בצבא:?

לאנשים אין מה לעשות בחיים.

פורסם

כל הרעש מסביב לסיפור הוא שילוב של צביעות, חלם, פוליטיקה ואינטרסים אישיים (הממ, כרגיל).

בדיחה ממש ישנה בנושא:

ילד מגיעה הביתה מבית הספר עם מכתב מהמורה שבו כתוב שהילד קרא לה "זונה" :roll:.

אבא: המורה מתייחסת אליך יפה:?:

ילד: בטח.:roll:

אבא: מפלה אותך לרעה :?:

ילד: ממש לא, דווקא אוהבת אותי.:roll:

אבא: מלמדת טוב :?:

ילד: מצויין :roll:

אבא: אז מה זה לעזעזל מעניין אותך מה היא עושה בזמנה הפנוי?? :shock::shock::shock:

פורסם

כעובד במשרה ציבורית בתפקיד בכיר חלות עליו הגבלות נוספות מעבר לנושא החוקי ואחת מהן היא התנהגות הולמת.

איך היית מגיב אם פרס למשל היה הולך להשתכר בבית זונות בתאילנד?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כל זמן שהוא היה עושה זאת בזמנו החופשי ומבלי שהיה בתפקיד - שיהיה לו לבריאות.

אין כאן כל עבירה על החוק, ואישית קשה לי גם לראות את הבעיה האתית שאנשים מסויימים מקוננים עליה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בהתחשב בכמות פקידי הציבור שמטרידים מינית (נשיא, או אולי אנסי?), גונבים (שר אוצר), לוקחים שוחד (רה"מ וחלק ניכר מסיעת ש"ס), מוכרים תיק מניות על סמך מידע פנים בעיצומה של מלחמה (רמטכ"ל) :snipersmi

יש קצת (יותר נכון הרבה) צביעות בסיפור הזה. כל עוד הוא מבצע את תפקידו נאמנה, שיעשה בזמנו הפנוי כל מה שבא לו, שאינו נוגד את החוק כאשר הוא אינו על מדים.

פורסם

הבעייה הינה הדוגמא שמפקד בכיר אמור לשמש לחייליו. בעידן הפוליטיקלי קורקט זה בא לפני כל דבר אחר.

שכחו כבר שדיין זיין כל מה שזז עם חצאית חאקי ובלעדיה, ושאלופי צה"ל נהגו לשרוץ אחרי ששת הימים ב"אולימפיה" וכו'.

פורסם

איזה דוגמא לחייליו?

יש בעיה שחיילים לא על מדים ילכו למועדון חשפנות?

סערה ב"כוס" תה...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עוד אתמול בשניה הראשונה שזה היה ב TV ואמרו "היה על אזרחי במסיבה פרטית" הרמתי גבה וצעקתי על יונית לוי, "אז למי אכפת מזה, שיזיין עיזים מצידי בזמנו החופשי" המון רעש על שום כלום.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

הקרייה של המסכן נהרסה בגלל שמישהו בחר לדחוף את האף שלו לענייניו הפרטיים של אדם אחר.

אמנם מה שהוא עשה לא חכם במיוחד אבל זה לא אומר שאין לו זכות לעשות מה שבא לו בזמנו הפנוי, כל אימת שזה במסגרת החוק.

• תוכן חדש...