Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן בפלאגים (פולו 01)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

אתמול הכנסתי את הרכב למוסך לטיפול 10K , והיה לי שמן באחד מהפלאגים . מזה אומר? שהמנוע לא תקין?

האוטו ב-110K ק"מ .

במוסך אמרו לי שאני צריך להחליף גומית אטם פלגים . וזהו ושזה לא נורא ולא גרם נזק. מה דעתכם?

לפני כשבועיים התחמם לי מאוד האוטו בפעם הראשונה אי-פעם . הלכתי למוסך והחליפו לי טרמוסטת , ואיזה חישן . ומאז האוטו בעליות קשות עולה מ-90 מעלות לסביבות ה-100, לפעמים כמעט מנשק את ה-110 , ויורד . לאחר חיפושים פה בפורום הבנתי שיכול להיות שהמאוורר עובד על מהירות אחת . אז הלכתי לבדוק את זה במוסך שוב , והוא עובד על שתי המהירויות . כי אמרו לי שאם הוא היה עובד על המהירות הנמוכה הייתי עובר את ה-110 מעלות . ממה יכולה להיות הבעיה הזו של החימום?

הרדיאטור חדש החלפתי אותו לפני כחודשיים . בדקו לי מיים בשמן וכו' . המנוע תקין לגמרי לטענתם .

תודה רבה לכל העוזרים!!!

הרכב כרגע בצ'מפיון מוטורס חיפה .

Lexus Is250 - The Presuite Of Perfection

BMW 330ci E93 - The Ultimate Driving Machine:evil:

פורסם

כלומר הרכב במוסך מורשה ותחת האחריות?

לדעתי הטמפרטורה לא תקינה וזה בכלל לא צריך להגיע לסביבות ה-110.

תבדוק שהטרמוסטט שהרכיבו לך הוא מקורי והוא מתאים לרכב שלך.

לי היה סיפור שהרכיבו טרמוסטט אחר והרכב היה מתחמם.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

• תוכן חדש...