Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ביטיחותי עד 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין ברכב 5 כוכבי בטיחות עד 40K , לא משנה הגודל אבל עדיף משהו קטן ,חסכוני ואמין.

אני רוצה לעשות רשימה של רכבים עם 5 כוכבים ואז מתוך הרשימה להתחיל לחפש מה נכנס לתקציב.

עכשיו השאלה שלי היא איפה אני יכול למצוא מידע על רמת הבטיחות של רכבים?

אני יודע שיש באתר של EURONCAP תוצאות, וגם באתר של יד2, אבל יש הרבה רכבים שאין עליהם שום מידע (והם רוב אלה שנכנסים לתקציב).

מאיפה אוכל להשיג מידע כזה (אם אפשר בכלל)?

תודה.

פורסם

למיטב ידיעתי, אין מכונית קטנה עם 5 כוכבי בטיחות בתקציב שלך.

אבל יש את רנו מגאן:

http://www.euroncap.com/tests/renault_megane_2002/146.aspx

לפי הדרישה שנתת, זאת המכונית המתאימה בשבילך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני יכול לדחות את הקנייה ואז להעלות את התקציב ל 50K אם יש משהו יותר מומלץ מהמגאן (נסיעה באחת כזאת והיא לא מתאימה לי).

אבל השאלה החשובה ביותר היא רשימת הרכבים עם 5 כוכבי בטיחות, כי אם אוכל להשיג רשימה כזו אז יהיה לי יותר ברור באיזה כיוון ללכת וגם אוכל לשנות את התקציב אם יהיה צורך.

פורסם

גולף/בורה עד 2003 קיבלו גם 4 כוכבי בטיחות

מ-2004 יש לה 5

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

חברים יקרים,

קודם כל תודה רבה על כל התשובות המהירות והקולעות שרשמתם :-)

אבל אני כבר יודע מה יש באתר של EURONCAP , אז אם אתם נותנים לי מידע משם זה לא עוזר לי.

הבנתי גם שעושים מבחני התרסקות גם בארה"ב וגם באוסטרליה, אבל לא כל כך הבנתי מה ההבדל ביניהם לבין מבחני אירופה, וגם שם הרשימות לא כל כך ברורות, אם מישהו יוכל להסביר לי איך זה הולך שם זה יעזור לי מאוד (בתקווה שאמצא יותר דגמים או דגמים שלא נבחנו באירופה).

תודה רבה.

פורסם

רוב הדגמים שנמכרים בארץ עוברים תקינה אירופואית ולכן גם נבחנים במבחני eNcap. שים לב שלא תמיד מדובר באותם רמות אבזור שנמכרות בארץ והדבר בהחלט יכול להשפיע על רמת הבטיחות הפסיבית של הרכב.

לא כל כך הבנתי מה השאלה שלך. אתה רוצה למצוא רכבים שקיבלו חמישה כוכבי בטיחות במבחן eNcap אבל לא מופיעים ברשימות שלהם? אם היו מקבלים חמישה כוכבים כנראה שהיו מופיעים שם, לא?

קרא גם את המדריך בקישור הבא: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3395479,00.html

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קטנה חסכונית 5 כוכבי בטיחות?

פיאט גרנדה פונטו משנתון 2006 אמור לעלות בסביבות ה50 אלף +- אחד שספג טוב טוב את נפילת המכירים ואת שמירת הערך של פיאט

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

נראה לי שהפיאט היא הבחירה המתאימה ביותר מבחינת בטיחות ותקציב, אני אחפש מה המצב של האוטו הזה ואיך הוא מבחינת אמינות ועלויות אחזקה ואז אראה אם זה מתאים.

תודה רבה :-P

פורסם
האם לפאביה אין 5 כוכבים? לדגם "הרגיל" ו/או לדגם סטיישן (קומבי כמדומני מודל 2005)??

4 כוכבים

!AWDSOME

• תוכן חדש...