Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנוגע לסדר טיפול ב-C5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לשאול האם ידוע למישהוא או שיכול להפנות אותי למקור כלשהוא באינטרנט מהו סדר הטיפולים ומה הוא כולל בסיטרואן C5 (צורה חדשה)

ניסיתי ביבואן, שלחו לי משהוא לא רלוונטי ולאחר שפניתי שוב לא קיבלתי תשובה :evil:.

תודה

You can’t really know someone until you fight them

פורסם

אגב, יש למישהוא המלצה על מכון בדיקה ל-C5 באיזור פ"ת, הוד השרון? והאם מישהוא מכיר (לטובה אורעה) את מוסך הצומת ברחוה ירקונים בפ"ת (מושה פיג'ו וסיטרואן)?

פורסם

לגבי סדר הטיפולים, קיבלתי אותו מהיבואן לטחא שפניתי לשירות הלקוחות שובץ

עדיין ממתין להמלצתכם לגבי מוסך הצומת ומקום ראוי לעשות בו בדיקה לפני קניה באיזור פ"ת/הוד השרון ולא קומפיוטסט מכיוון שלחברת הליסינג ממנה אני שוקל לרכוש יש הסדר בדיקת חינם בקומפיוטסט.

פורסם

ומישהוא מכיר את מוסך מורשה סיטרואן - פיז'ו "הצומת" בפ"ת?

• תוכן חדש...