Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 40-45K

נהגוס
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

:?אני מחפש רכב במחיר שצינתי לעיל, קיבלתי הצעה במסגרת מחיר זה מחברת ליסינג על סובארו אימפרזה ניו אייג' 2006 עם 150 אלף ק"מ ניתן לקחת את האוטו לבדיקה אבל אין להם אחריות לא על תוצאות הבדיקה ולא אחרי הקניה. דעתכם??

:?כמו כן הצעה נוספת פורד פוקוס 2004 (לפי מה שקראתי בפורום לא רעה כלל) במחיר זה עם קילומטרז סביר מליסינג אבל עם אחריות של המוכר?

:?או אולי ללכת על טויוטה או מאזדה מפרטי שנתון נמוך יותר אבל ק"מ נמוך יד ראשונה וכו??

תודה.:lol:

Maz121L-4.jpg
פורסם

היי נהגוס,

אני מוכר פיג'ו 307 במצב מעולה עם 85000 ק"מ,

במחיר בערך כמו שאתה מחפש, מוזמן להתעניין אם רלוונטי,

0544413507

אלכס

פורסם
שלום לכולם

:?אני מחפש רכב במחיר שצינתי לעיל, קיבלתי הצעה במסגרת מחיר זה מחברת ליסינג על סובארו אימפרזה ניו אייג' 2006 עם 150 אלף ק"מ ניתן לקחת את האוטו לבדיקה אבל אין להם אחריות לא על תוצאות הבדיקה ולא אחרי הקניה. דעתכם??

:?כמו כן הצעה נוספת פורד פוקוס 2004 (לפי מה שקראתי בפורום לא רעה כלל) במחיר זה עם קילומטרז סביר מליסינג אבל עם אחריות של המוכר?

:?או אולי ללכת על טויוטה או מאזדה מפרטי שנתון נמוך יותר אבל ק"מ נמוך יד ראשונה וכו??

תודה.:lol:

היי,

לפני שאתה זורק לאוויר שמות של יצרנים (טויוטה/מאזדה) או מכוניות ספציפיות, נראה לי שעדיף שתנסה לאפיין את הדרישות שלך מהרכב ולפי זה לבחור קודם כל את הסמנט המתאים ורק לאחר מכן את יצרן הרכב.

לעניין הסובארו- על פניו הק"מ גבוהה מאוד לשנתון (50k+ לשנה) והמחיר הנמוך מחשיד למדי. "אחריות על תוצאות הבדיקה"??:shock: מה זה אומר? "מתחייבים שהבדיקה תהיה תקפה לשנתיים"?

אם אין לך סיבה מאוד טובה לרצות דווקא את הרכב הנ"ל, תחזור למשפט הראשון שכתבתי ותתחיל ממנו.

בהצלחה,

פורסם

עד עכשיו התעסקתי רק עם יפניות אז נראה לי להמשיך בכיוון....

האחריות היא שאין משהו שהם לא מספרים עליו כלומר שילדה גיר מנוע. כלומר שאני מגיע נותנים לי את כל היסטוריית

הרכב.

מעבר לכך גם אם אני אקנה מאדם פרטי הוא לא נותן לי שום אחריות אחרי הקניה.

אז אני לא מצפה ליותר תקן אותי עם אני טועה.

הסיבה לק"מ זה נראה לי בגלל המצב הכלכלי נטו.

Maz121L-4.jpg
פורסם
עד עכשיו התעסקתי רק עם יפניות אז נראה לי להמשיך בכיוון....

האחריות היא שאין משהו שהם לא מספרים עליו כלומר שילדה גיר מנוע. כלומר שאני מגיע נותנים לי את כל היסטוריית

הרכב.

מעבר לכך גם אם אני אקנה מאדם פרטי הוא לא נותן לי שום אחריות אחרי הקניה.

אז אני לא מצפה ליותר תקן אותי עם אני טועה.

הסיבה לק"מ זה נראה לי בגלל המצב הכלכלי נטו.

לא ברור לי מה שכתבת על המצב הכלכלי..

לגבי אחריות לשלדה, גיר ומנוע- קח למכון בדיקה ואח"כ למוסך שמתמחה ברכבים מסוג זה (מה שתעשה בכל מקרה עם או בלי אחריות). אם יש תקלות- אז גם אם יש אחריות אתה כנראה תוותר על הרכב. אם אין תקלות- אז האחריות אינה משנה מאום. תקלה עלולה לקרות יום אחרי תום האחריות..

• תוכן חדש...