Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חלק הגיבו בצורה ראויה, חלקכם סתם לקח את זה כבדיחה זולה, אין לאף אוטובוס בנתיב רגיל שום זכות קדימה לפני פרייבט.

יותר מדאיג אותי אלו המוניות של החאפרים האלו שנוסעים על שהצמיגים מתפוצצים, הם פשוט עוצרים בכל מקום ללא איתות, ככה באמצע נתיב, מה שיפה שבחיפה המשטרה והעירייה ממש יושבים להם על הזנב, גם לאטובוסים ומפנים אותם מהר משם.

הנהגים של דן, קווים, אגד, נתיבי אקספרס לרוב מועסקים בשכר גלובלי ועובדים המון שעות מעבר למה שמותר להם הרבה פעמים אני רואה אוטובוסים שאשכרה מתנדנדים בין נתיבים בכביש החוף וכבישים ראשיים.

אולי יושבים על הזנב, אבל עדיין בחורב אם מתחילים לרדת בפיקא ומגיעים מכיוון פרויד \ דניה אין נתיב ימני כי מוניות תמיד צריכות לעמוד לך שם ולהפריע. זה אחד הדברים הכי מעצבנים וכל תושב חיפה יודע על מה אני מדבר. בושה !

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רק נס שלא קרה שם אסון

נהגי האוטובוס האלו חסרי אחריות הם לא קולטים את גודל האחריות שיש עליהם וגם לפני יומיים נהרגה ילדה בת 7 מכרמיאל באשמת הנהג כי לא היה לו כוח לעצור בצד השני של הכביש

מה אתה חוקר תנועה?

מצטער להגיד, אבל אסור לתת לילד עד גיל 9 לחצות את הכביש לבד.

סתם לידע כללי, אוטובוס לא יכול להוריד ולהעלות נוסעים איפה שהוא רוצה, אלא רק בתחנה המיועדת (עפ"י חוק).

פורסם

אגד זאת זוועה.... נהג אוטובוס קו עירוני שהתעלם ממני לגמרי ולא נתן זכות קדימה, באותו הזמן הוא גם החזיק הגה ביד אחת וביד שניה דיבר בפלאפון. צילמתי אותו והגשתי תלונה למשרד התחבורה, מח' פיקוח תחבורה ציבורית. הזמינו אותי למתן עדות למשרד התחבורה. מצ''ב התמונה שצילמתי.

1.jpg

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

מה אתם מתפלאים שנהג ברכב כבד חותך אתכם? אני בתור אחד שעובד על קטנוע כבר 4 שנים ולומד נהיגה על משאית עכשיו יכול להגיד לכם שאין ברירה פשוט. אפילו עכשיו בשיעור שאני פונה שמאלה לכביש עם כמה נתיבים מכביש חד סיטרי ומאותת שאני בסך הכל רוצה לחזור לנתיב הימני כדי לא לנסוע בשמאלי אף אחד כימעט לא נותן לי, אנשים עוקפים מימין (אפילו שאסור!) וצופרים לי מהנתיב הימני שאני מנסה לחזור לשם ואני צריך לנסוע בשמאלי...עד שאני לא חותך חזרה פשוט אף אחד לא מביא לי לחזור לימני. איך ציפיתם שנהגים ברכב כבד יתנהגו אחרי שהם סובלים מזה כל היום כל יום?! ומה ציפיתם מנהג אוטובוס שנכנס לתחנה בעיר? אם הוא לא ידחף בחזרה הוא יעמוד בתחנה שעה וחצי כי אף נהג כאן לא יאיט ויתן לו לחזור לנתיב.

:evil:

כניראה אתם, אלה שיושבים לכם כל היום במשרד, אף פעם לא תבינו אותנו, אלה שכל היום על הכביש וסובלים את ההתנהגות הזאת.

פורסם

אני לא בא להצדיק את עבירות התנועה שמבצעים נהגי אוטובוס משאיות אופנועים ואפילו רכבים פרטיים.

כאן בארץ אין לנו תרבות נהיגה !!!

נהגים תמיד חושבים שהם יודעים טוב יותר מהנהג שלידו.

תמיד הנהג הישראלי ירצה להגיע ראשון לצומת ולעמוד ברמזור האדום.

הנהג הישראלי לא יתן זכות קדימה לרכב אחר.

הנהג הישראלי תמיד ימצא פירצה בחוק "מה עליי לעשות..." (רואים את זה טוב טוב כאן בפורום)

הנהג הישראלי לא יאט את מהירות על מנת לבחון מצב משתנה בכביש.

מספיק לי לראות את חוסר הפירגון לנהגים המיקצועיים כאן בפורום וגם על הכביש.

אני חבר אגד , וגם בן לחבר אגד שכיום כבר נמצא בגימלאות.

עבדתי על ההגה 15 שנים.

ראיתי המון המון מקרים שבהם נהגי רכב פרטי אינם שמים לב כלל לתנועה.

מה שיודעים זה רק להחזיק את ההגה.

מעולם לא ראיתי נהג רכב פרטי שמאט את מהירות נסיעתו על מנת לתת לנהג רכב שעוקף אותו לחזור לנתיבו.

יתרה מכך הוא מגביר את המהירות על מנת להפחידו .

את המשפט "לי זה לא יכול לקרות" מעולם לא אמרתי ולעולם לא אגיד.

כי הכל יכול לקרות לכל אחד!

אז בואו תעשו חשבון נפש עם עצמכם ותחשבו שכאשר אתם נוסעים לעבודה ברכבכם הפרטי 30-40 דקות, הנהג המיקצועי (אוטובוס- משאית) עושה את זה 12 שעות.

היום יש מודעות גבוהה מאוד של שעות הנהיגה ע"פ תקנה 168 .

בקאופרטיב אגד מיישמים זאת ולא נותנים לנהוג יותר מ12 שעות .

ולא יותר מ68 שעות בשבעה ימים.

יתרה מכך,

ישנה הנחייה בכתב לאנשי המשק (המוסך), ששעות העבודה במוסך יחשבו כשעות נהיגה!

אף על פי שהחוק מתיר לאיש משק לעבוד 12 שעות במוסך ולאחר מכן לעבוד על ההגה עוד 12 שעות.

אגד מבצעת מעקבים סמויים וגם לא סמויים על נהגיה.

דוחו"ת פנימיים נרשמים לנהגים סוררים.

נהגים משלמים על עבירותיהם בכספם ולעיתים במקום עבודתם.

קאופרטיב אגד מבצע כל הזמן קורסים והישתלמויות לנהגים,

קצין הבטיחות הארצי של אגד עושה עבודתו נאמנה .

תמיד ישנם מודעות על לוח המודעות הסניפית בכל שינויי תקנות ופקודות התעבורה.

תמיד ישנם ערבי בטיחות בכל סניף וסניף.

אבל תמיד יהי תפוח רקוב בסל שיקלקל את יופי הסלסלה.

ולכל הנהגים שכועסים -יש את המדבקה מאחור אאוטובוס עם מספר טלפון לתלונות.

ירון מאיר

פורסם
דבר ראשון, הנתיב הימני אכן שמור לת"צ במידה והוא מסומן כך, אבל אם הנהג אמור לפנות שמאלה? גם אז אסור לו להשתמש בנתיב אמצעי?

הוא ממשיך ישר לעוד קילומטר לפחות.

כל יום הייתי נוסע באוטובוס הזה ותאמין לי שלא הייתי רושם סתם.

ודרך אגב הנהג עשה בשכל שלא העלה אותך באמצע הכביש, אם תופס אותו שוטר מעלה או מוריד נוסעים שלא בתחנה זה קנס 500 ש"ח, הכוונה לתחום התחנה מטר אחרי או לפני זה קנס.
אולי לא ציינתי,אבל אני הייתי בתחנה והאוטובוס היה ראשון ברמזור ( היה לו אדום, ואני משהו כמו חצי דקה הייתי בתחנה )

האמנתי שתבינו את זה כי רשמתי שרצתי לתחנה ולא לאוטובוס.

פורסם

ולכל הנהגים שכועסים -יש את המדבקה מאחור אאוטובוס עם מספר טלפון לתלונות.

ירון מאיר

הם לא יכולים לקרוא אותה הם כבר עקפו...

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...