Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.hnn.co.il/gallery6744.html

לאחרונה אני נתקל בהמון תאונות דרכים שבהן מעורבות או מאזדה 3 או אוטובוסים, כמעט באותה מידה, לרוב אלו אוטובוסים של אגד, תסתכלו טוב בתמונות הללו ותראו את הזוועה שנמנעה אילו רק היו שם בני אדם.

מזל, ובאמת מזל גדול שחנו שם רק קטנועים (לפחות החניה חינם).

אני רוצה לראות את הפנים של בעלי הקטנועים שירדו מהרכת אחרי יום עמוס לימודים ועבודה. זאת פשוט קטסטרופה מה שניהיה כאן במדינה עם נהגי האוטובוסים, הם נדחפים במילימטרים ספורים בין מכוניות, זכות קדימה אצלם נשמעת רק כזכות שלהם, אינם מסתכלים במראות שהם נכנסים ויוצאים מתחנות וגורמים לנהגים לבלום בחוזקה או לסטות לנתיב ממול.

פשוט אין אף אכיפה על אוטובוסים, מתי מישהו מכם ראה שוטר תנועה רושם דו''ח לנהג אגד?

חייבים להציף את אגד בתלונות, הם פשוט לא מתייחסים לזה, אני השבוע התלוננתי על נהג שלא היה מוכן לעלות אותי כי היה לי שטר של 200 שקל ולא היה לי אף כסף אחר, הוא אמר שאין לו עודף ואני לא יכול לעלות לאוטובוס, ביקשתי ממנו לקנות כרטיסיה ואז אולי יהיה לו עודף, גם לא עזר פשוט עצר בתחנה פתח את הדלתות והורה לי לרדת, הסברתי לו שאני ממש מאחר לעבודה ואני מוכן לשלם באשראי או שיקח את הפרטים שלי ואני אגש לשלם בהמשך היום בסניף מרכזי.

אז זהו, שממש לא עזר ואף אחד עוד לא פנה אליי לתגובה...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תנסו לנסוע פעם אחרי אוטובוס לא בטוח שתעמדו בקצב. הם נוסעים ברכב כבד כאילו זו הייתה איזה פרייבט.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם
מתי מישהו מכם ראה שוטר תנועה רושם דו''ח לנהג אגד?

חייבים להציף את אגד בתלונות, הם פשוט לא מתייחסים לזה, אני השבוע התלוננתי על נהג שלא היה מוכן לעלות אותי כי היה לי שטר של 200 שקל ולא היה לי אף כסף אחר, הוא אמר שאין לו עודף ואני לא יכול לעלות לאוטובוס, ביקשתי ממנו לקנות כרטיסיה ואז אולי יהיה לו עודף, גם לא עזר פשוט עצר בתחנה פתח את הדלתות והורה לי לרדת, הסברתי לו שאני ממש מאחר לעבודה ואני מוכן לשלם באשראי או שיקח את הפרטים שלי ואני אגש לשלם בהמשך היום בסניף מרכזי.

אז זהו, שממש לא עזר ואף אחד עוד לא פנה אליי לתגובה...

דווקא לא מזמן יצא לי לראות נהג של אגד מקבל דו"ח. הם לא חסינים מפני המשטרה.

לגבי העודף - עפ"י חוק הנהג לא חייב לקבל ממך שטר שגדול פי עשר ויותר מהתשלום. זאת אומרת שעל נסיעה של 5.5 ש"ח אי אפשר לשלם בשטרות הגדולים מ50 ש"ח. הסיבה לכך פשוטה - הנהג לא יכול לסחוב איתו כמויות בלתי מוגבלות של כסף קטן לפריטה ומספיקים שני חכמולוגים עם שטרות של 200 ש"ח על הבוקר כדי לתקוע אותו לזמן ארוך מאוד. בנוסף לזה, ההתעסקות עם שטרות גדולים מעכבת את הנסיעה ומעסיקה את הנהג בספירת עודף במקום בנהיגה.

אין אפשרות לשלם באוטובוסים באשראי ואין לנהג אפשרות לחפש אותך ולרדוף אחריך בתקווה שתשלם את עלות הנהיגה. אני בטוח שכל נהג אוטובוס שעל ההגה יותר משבוע כבר שמע את כל הסיפורים שבעולם והספיק לאכול כמה צפרדעים עד שלמד את הלקח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בטח, אוטובוס מה אתה מצפה.

נוסע בשיא המהירות, הכל על הז*ן שלו, במי שייפגע יפגע.

מפחיד לנסוע ליד אוטובוסים, נכנסים לנתיב שלך חופשי בלי לשים לב, מפחיד.

וזאת התוצאה של זה.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

אתם ממש לא יודעים מה עובר על נהגי האוטובוס, הם לא סתם מתנהגים כך. (לא שאני נהג אוטובוס או משהו פשוט הייתה על הנושא כתבה בטלויזיה)

לאלו מכם שלא זוכרים בעבר הלא ממש רחוק ניסו נהגי אגד לקבל אישור להסרת המפרצים, בטענה שכאשר הם רוצים לצאת ממנו אף אחד מה"פרייבט" לא רוצים לתת לו להשתלב, וזה כמובן המוח הישראלי שאומר "למה מה קרה שעכשיו אני יתקע מאחורי אוטובוס מסריח?!"

הבקשה נדחתה, אז הנהגים התחילו לנהוג באגרסיביות, לא תיתן להם זכות קדימה? הם ידחפו בידיעה שאתה הוא זה שיבלום ראשון, בינינו אף אחד לא היה רוצה שייכנס בו אוטובוס, לא רק מעניין הבטיחות אלא גם מבחינת נזק, ולנהג? מה אכפת לו הוא מוגן באמצעות כמה טונות של פלדה והאוטובוס בכלל לא שלו.

חוץ מזה, מלבד הנהיגה שהיא אתגר בפני עצמה בעוד אתה נוהג ברכב כזה ארוך וגדול, החיים של 55 אנשים או יותר תלויים בך, אתה צריך להתמודד עם נערים שמשמיעים מוזיקה בקולי קולות וליצור סדר כלשהו בין הנוסעים, אתה צריך תוך כדי נהיגה גם לחשב עודף וכל מה שקשור בזה, אתה גם צריך להגיע לתחנת היעד בזמן ועוד שיישארו לך כמה דקות ספייר בשביל להגיע לנסיעה הבאה מוכן, ועוד המון דברים שקורים להם על הראש, העובדה שהם מתפקדים בצורה זו או אחרת זה כבר בסדר, אבל טעון שיפור.

פורסם

אולי אלה נהגים של אגד ת"א. אצלנו בי-ם הנהגים מצויינים! זהירים ומקצועיים.

• מצחיק 1

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

מרחם על בעלי הקטנועים ,אגב אתם חושבים שהשאירו להם פתק עם פרטים ?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
איך לעזעזל הוא הצליח?

אבל תסתכלו על הצד הטוב, יש פחות קטנועים בתל אביב עכשיו.

לא לענין לדעתי.

מה אם תרסק את האוטו שלך, שנאמר שהוא די חשוב לך, ומישהו יכתוב תגובה בפורום "לא נורא, פחות XXX על הכביש" ?

פורסם

אתם כנראה לא מודעים מה קרה השבוע בתחנה המרכזית בחוף הכרמל, אני לא חושב שזה פורסם בכלל.

הנה הסיפור:

עמד מאבטח בעמדת השמירה, באו 2 אוטובוסים, אחד מימין ואחד משמאל.

המאבטח פתח את 2 המחסומים ביחד ושני האוטובוסים התנגשו זה בזה, וכל הנוסעים עפו לכל הכיוונים.

2 הנהגים פונו לבתי החולים במצב בינוני עד קשה, והיו גם נוסעים שנפגעו.

זה מצויין שההגה בידיים של אגד... (או שלא).

בלי שום קשר, יוצא לי לנסוע בתקופה האחרונה הרבה באוטובוסים ללימודים, ויש מקרים בחזור שהנהג לא יודע את הדרך.

אני יושב מלפנים, הנהג אומר לי: "תגיד, אתה יודע את המסלול הזה? תוכל להדריך אותי בבקשה? מקודם הלכתי לאיבוד!" הנהג כולו לחוץ, אחרי 15 דקות איחור, אז עזרתי לו. זה קרה לפחות 5 פעמים.

ואני שואל: מה, הסדרן שם שתוי או מה?!

פורסם

בתור אחד שנוסע לפחות פעם בשבוע הלוך חזור חיפה-ירושלים ועוד נסיעות בתוך חיפה ובתוך ירושלים והרבה פעמים גם תל אביב אני לא יכול לזלזל בעבודתם של נהגי אגד.

הם נוהגים המון שעות ובנסיעות בין עירוניות לא במיוחד מהר, האוטובוסים מוגבלים ל100 קמ"ש בלבד, לפעמים הם "פתוחים" ונוסעים קצת יותר מהר... אבל נראה אותכם עושים את כל כביש 6 ב106 קמ"ש. ואגב, ה100 קמ"ש שלהם יופיע לכם בספידומטר ככמעט 110, לכל החכמולוגים למינהם...

דבר שני, ישנה זכות קדימה לתחבורה ציבורית - אוטובוס הוא כלי שמוביל כמות גדולה של אנשים ולכן יש לו נתיבים משלו שאמורים להיות מהירים יותר ו"פרייבטים" שמסיעים מספר מצומצם של אנשים צריכים לתת לו להשתלב.

לגבי ה"נצמדים מילימטר למכוניות", לנהגי אוטובוס יש הערכת מרחק לאוטובוס הרבה יותר טובה ממה שיש לנהגים על המכוניות שלהם, לכן הם יכולים להרשות לעצמם להיצמד בצורה שלנו נראת מאוד מפחידה.

מי שנוהג על רכב כל-כך גדול חייב הערכת מרחק מדוייקת, לא?

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם

כמה טוב שהאופנוע שלי נמכר...

לפי מה שאני רואה בתמונה האוטובוס ממש "קפץ" לחניה... (מזכיר את הסרט ספיד 1 כשאוטובוס קופץ מהגשר) :-o

מה נהיה פה...

ללכת ברגל מסוכן (סכנת דריסה), ללכת לים מסוכן (סכנת ירי), לעמוד בצידי הדרך כדי לתקן פנצ'ר גם מסוכן (נהגים שיכורים), לנסוע ברכבת מסוכן (אין רכבות, לא תגיע בזמן לעבודה, יפטרו אותך ותמות מרעב כי המדינה לא תעזור לך), לאכול חומוס מסוכן (רפי גינת הזה גם כן), לשתות מים מסוכן (חיידקים ושאר חברים), ללכת לקניון מסוכן (לא פיגוע אלא הופעה של יובל המבולבל).

טוב הלכתי להכין שחור... :|

G-Media

יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע ותקשורת.

www.g-media.org

052-5634010

• תוכן חדש...