Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חלק הגיבו בצורה ראויה, חלקכם סתם לקח את זה כבדיחה זולה, אין לאף אוטובוס בנתיב רגיל שום זכות קדימה לפני פרייבט.

יותר מדאיג אותי אלו המוניות של החאפרים האלו שנוסעים על שהצמיגים מתפוצצים, הם פשוט עוצרים בכל מקום ללא איתות, ככה באמצע נתיב, מה שיפה שבחיפה המשטרה והעירייה ממש יושבים להם על הזנב, גם לאטובוסים ומפנים אותם מהר משם.

הנהגים של דן, קווים, אגד, נתיבי אקספרס לרוב מועסקים בשכר גלובלי ועובדים המון שעות מעבר למה שמותר להם הרבה פעמים אני רואה אוטובוסים שאשכרה מתנדנדים בין נתיבים בכביש החוף וכבישים ראשיים.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

2 דברים נוספים שמצאתי באתר HNN:

1. פתח תקווה: שלושה צעירים שנמלטו מניידת משטרה התהפכו ברחוב ז'בוטינסקי ונפצעו קל עד בינוני

מה שלא כתוב בכותרת זה שהם ברחו בפיאט אונו, כאילו מה הם חשבו לעצמם?

2. פתח תקווה: שלושה שוטרים נפצעו קל כשניידת משטרה פגעה בהם בשטח תחנת המשטרה

מה נסגר בפ"ת?

לפי מה שהבנתי השוטר התבלבל בין הגז לברקס.

הגיוני :roll:. אולי כדאי אבל שיעבירו אותו לתפקיד משרדי...

פורסם

אני חייב לציין שאני שם לב ש-HNN התחילו למחוק מספרי רישוי מתמונותיהם, דבר שלא עשו בעבר.

כמו שצריך. :mm_yeah:

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
חלק הגיבו בצורה ראויה, חלקכם סתם לקח את זה כבדיחה זולה, אין לאף אוטובוס בנתיב רגיל שום זכות קדימה לפני פרייבט.

יותר מדאיג אותי אלו המוניות של החאפרים האלו שנוסעים על שהצמיגים מתפוצצים, הם פשוט עוצרים בכל מקום ללא איתות, ככה באמצע נתיב, מה שיפה שבחיפה המשטרה והעירייה ממש יושבים להם על הזנב, גם לאטובוסים ומפנים אותם מהר משם.

הנהגים של דן, קווים, אגד, נתיבי אקספרס לרוב מועסקים בשכר גלובלי ועובדים המון שעות מעבר למה שמותר להם הרבה פעמים אני רואה אוטובוסים שאשכרה מתנדנדים בין נתיבים בכביש החוף וכבישים ראשיים.

מה שקרה לי ביום שישי שעבר בצהריים בכביש החוף בין תל אביב לנתניה - אוטובוס של אגד בקו בינעירוני נסע כמו מטורף תוך חיתוכים בין הנתיב השמאלי לאמצעי כאשר ברירת המחדל שלו היא נסיעה על הנתיב השמאלי שזאת שערורייה בפני עצמה.

האוטובוס הנ"ל נדחף לפניי באגרסיביות בנתיב השמאלי וכמעט מרח אותי על גדר ההפרדה.

ברור לי שמדובר באנשים חסרי סבלנות שנמצאים כל היום וכל החיים שלהם על ההגה , אבל צריך לאכוף את העניין הזה בצורה כלשהי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

גילוי נאות: אני בן של גימלאי של אגד.

יש לי בעיה מהותית עם חלק מהתגובות בשרשור הזה. אני לא חלילה טוען שאנשים לא אומרים את האמת, ואני לרגע לא משלה את עצמי שכל הנהגים באגד נוהגים באופן בטיחותי. העניין הוא שידוע לי שמחלקת הבטיחות של אגד מזה שנים מבצעת מעקבים אחרי נהגים שמגיעים לגביהם דיווחים כי אינם נוהגים כשורה. מעקבים אלה כוללים אף צילום בוידאו, ובמקרים חריגים העניין מתפרסם בבטאון העובדים, למען יראו וייראו. נהגים גרועים במיוחד, שלמרות שקיבלו התראה ממחלקת הבטיחות (אגב, התראה כוללת גם קנס כספי לא מבוטל) ממשיכים לעבור על החוק, בסופו של דבר מפוטרים מהחברה.

מעבר לעובדה שמעטים מכם - אם בכלל - יודעים מה כוללת עבודתו של נהג האוטובוס מעבר לנהיגה, אני בטוח שאם הייתם צריכים לעבוד בעבודה הזאת במשך מספר ימים, הפרספקטיבה שלכם היתה קצת משתנה (מספיק לקרוא שרשורים שמעת לעת מתפרסמים, ושכל עיסוקם הוא שחרור קיטור על מישהו שחתך את פותח השרשור. עכשיו תכפילו את זה פי כמה וכמה מונים ותבינו עם מה הנהג צריך להתמודד).

אני לא תולה בכך כמובן את ההצדקה לביצוע עבירות התנועה המתוארות, מכיון שאין לעבירות אלה הצדקה. אני בסה"כ מקווה שתהיו מספיק אכפתיים כשאתם רואים אוטובוס על הכביש. אגב, האם ידעתם שקיימת חובה חוקית לעבור נתיב כאשר אוטובוס מאותת ליציאה מהתחנה? אם לא ידעתם, אני מקווה שעכשיו, כשאתם יודעים, אתם גם תיישמו את זה. לנהג האוטובוס קשה גם ככה, אל תעשו לו את החיים יותר קשים.

ונקודה אחרונה לפני סיום: כיום החוק מחייב כל גוף המחזיק צי רכב לפרסם על אחוריו של כל רכב טלפון לדיווח על נהיגה סוררת. נא השתמשו בטלפון הזה בנחישות וברגישות, כמאמר אריק שרון.

יום טוב.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

עזוב אלעד , רוב הנהגים לעולם לא יבינו את גישתו של נהג ברכב שונה (בעיקר נהגי פחיות לא יבינו משאיות אוטובוסים טרקטורים ודו"ג) .

מעניין איך אייל היה מגיב אם כל טוסטוס בעיר היה עומד כמו רכב ותופס מקום של רכב שלם בפקק ( רמז: תוסיפו עוד שעתיים כל פקק).

העיקר לשנוא את האחר .

אני חייב לציין שבכל דיוני הפוליטיקה שמר צדק בדבר אחד , יש כאלה שבאמת סתם שונאים .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
אגב, האם ידעתם שקיימת חובה חוקית לעבור נתיב כאשר אוטובוס מאותת ליציאה מהתחנה? אם לא ידעתם, אני מקווה שעכשיו, כשאתם יודעים, אתם גם תיישמו את זה

עדיף, נוח, בטיחותי ומומלץ זה בטוח, אבל איפה כתוב שזה חובה?

Xbox12341

פורסם

דווקא יש לי הערכה לאגד והכי פחות תלונות.

בסך הכל (ויצא לי מספיק פעמים לנסוע באוטובוסים) מאגד תמיד קיבלתי את הרושם הכי טוב.

תאונות קורות וזאת אחת התאונות הבודדות שראיתי שבאשמת נהג אגד.

פורסם

עברתי עכשיו על הנוסח המלא של חוברת נוהלי האישום בנוסח המעודכן ביותר שניתן למצוא באתר של אור ירוק.

אכן, הצדק עמך. לא מופיע סעיף שכזה.

מוזר, משום מה אני בטוח שהדבר היה מעוגן בחוק. נו מילא, אתם תמיד יכולים לנהוג באדיבות ולעזור לנהג האוטובוס להשתלב גם ללא קשר לחוק כלשהו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד , זכור לי במעומעם שהייתה הצעת חוק כזו , לדעתי היא נפלה בגלל שאף אחד לא הצליח להבהיר איך אוכפים את החוק.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אני כמו כולם גם כן נסעתי באוטובוסים ( מאז שיש רכב כבר לא עולה עליהם ) וזכור לי מקרה מאוד "מיוחד".

הנהג כניראה מיהר לאנשהו, ובתחנה כשהוא פתח את הדלות, האישה שירדה שמה רגל אחת על המדרכה והנהג כבר נתן גז..

האישה עשתה כמה גילגולים, אני בספק אם מישהו התלונן על הנהג ( בכל זאת היה דיי ריק ולא חשבתי על כזה דבר ), ורובם אנשים חסרי סבלנות.

הם חותכים בצורה מגעילה ( הרי בנינו, מי ינסה ללכת "ראש בראש" עם אוטובוס? ), אני גם לא אשכח פעם אחת שדפקתי ריצה לתחנה ( האוטובוס היה ברמזור אדום ), האוטובוס היה בנתיב האמצעי ( ולא בנתיב הימני שמסומן לתחבורה ציבורית ) וכשסימנתי לו לעצור לי הוא עשה לי פרצוף כזה של "מצטער" ועשה תנועה כזאת של "לא יכול", מאותו היום יש לי שנאה גדולה כלפי נהגי האוטובוסים.

פורסם

רק נס שלא קרה שם אסון

נהגי האוטובוס האלו חסרי אחריות הם לא קולטים את גודל האחריות שיש עליהם וגם לפני יומיים נהרגה ילדה בת 7 מכרמיאל באשמת הנהג כי לא היה לו כוח לעצור בצד השני של הכביש

פורסם
אני גם לא אשכח פעם אחת שדפקתי ריצה לתחנה ( האוטובוס היה ברמזור אדום ), האוטובוס היה בנתיב האמצעי ( ולא בנתיב הימני שמסומן לתחבורה ציבורית ) וכשסימנתי לו לעצור לי הוא עשה לי פרצוף כזה של "מצטער" ועשה תנועה כזאת של "לא יכול", מאותו היום יש לי שנאה גדולה כלפי נהגי האוטובוסים.

אתה שם לב שאתה מדבר שטויות כן?

דבר ראשון, הנתיב הימני אכן שמור לת"צ במידה והוא מסומן כך, אבל אם הנהג אמור לפנות שמאלה? גם אז אסור לו להשתמש בנתיב אמצעי?

ואם הנת"צ בצד ימין מוביל למקום שהנהג לא צריך? והוא צריך להמשיך ישר ונסיעה במסלול הימני לא מאפשרת?

מאיפה לך?

ודרך אגב הנהג עשה בשכל שלא העלה אותך באמצע הכביש, אם תופס אותו שוטר מעלה או מוריד נוסעים שלא בתחנה זה קנס 500 ש"ח, הכוונה לתחום התחנה מטר אחרי או לפני זה קנס.

נ"ב

מי שלא שם לב המרחק של הנהג מהשמשה+זוית השמשה 90 מעלות וגודלה העצום מאפשר לנהג טווח ראייה גדול יותר, לכם זה נראה כאילו הוא קרוב אבל הוא יודע שיש לו עוד מקום.

לכם יש את כל הפרונט של הרכב ואם תצאו פעם אחת תראו שהאוטובוס לא פעם צמוד אליכם ויש מרווח , פשוט המרחק של מכסה המנוע לשמשה גורם לכם לחשוב שהוא "נצמד".

פורסם

נהגי רכב פרטי בארץ לא יודעים לתת את הכבוד הראוי בכביש לרכב כבד,אני דווקא אהבתי את הקטנועים המעוכים.

Nothing runs like a Deere.

• תוכן חדש...