Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פוקוס חדשה שעברה היום את טיפול הבתולין שלה ב 15 אלף ק"מ וחזרה נקיה ומצוחצחת.

אולי אני סתם חושד בכשרים, אבל האם יש דרך לדעת האם באמת הוחלפו שמן ומסננים ובוצע כל מה שצריך?

פורסם

אם יצא לך לבדוק שמן ברכב תוכל להבחין בשינוי גוון לבהיר יותר. פילטר תסתכל עליהם אמורים להיות חדשים .אלא אם הם ממש חפארים וניקו אותם מה שקשה לי להאמין.

פורסם

במדינה כמו שלנו, אתה חושד וזה לא נטול בסיס.

אין לי תשובה בשבילך, למעט מה שנאמר ע"י קודמי, למען עניין אחד:

האינטרס של חברת הליסינג הוא שהרכב ישאר תקין. זה ממקסם עבורה את הרווח.

החלפת שמנים וכו' היא פעולה מאוד פשוטה ואם היא עולה ללקוח בחוץ כ-300-400 ש"ח, הרי

שלליסינג זה עולה כ-50 ש"ח במקרה הטוב, לרכב בודד. לכן יש להניח כי החלפת שמן מבוצעת.

דווקא בטיפולים קוסמטיים, או כאלו המשפיעים על חיי הרכב בטווח הרחוק (לאחר 3 השנים)

יש מקום לחשוד באמת - כי הרי לאיש בחברה לא ממש אכפת - העיקר שהרכב ימכר והבעיה תעבור הלאה.

פורסם

פתח מכסה מנוע ובדוק שמן , הצבע של השמן אמור להיות צהבהב .

פתח את המכסה של הפילטר אויר בעזרת מברק ובדוק אם הוא חדש.

פשוט מאוד.

פורסם
פתח מכסה מנוע ובדוק שמן , הצבע של השמן אמור להיות צהבהב .

פתח את המכסה של הפילטר אויר בעזרת מברק ובדוק אם הוא חדש.

פשוט מאוד.

:mm_yeah:

פורסם

אם אתה לא מתכוון לקנות את הרכב בסוף הסכם ההתקשרות עם הליסינג זה לא אמור להדאיג אותך.

אני הייתי בודק יותר בכיוון של אחזקה של מערכות בטיחותיות כמו בלמים שמה הייתי מתעקש לראות בעצמי. יכול להיות שהבוחן של הליסינג לא פוסל את הברקס למרות שהוא כבר לא טוב (שלא נדבר על מסוכן).

שלא יחסכו עליך בבלמים צמיגים מגבים פנסים ודברים כאלו (פעם גיסי רב עם הק. רכב על צמיגים שהיו שחוקים לגמרי ולא הסכימו להחליף לו כי הרכב עוד לא עבר 70k ).

פורסם
במדינה כמו שלנו, אתה חושד וזה לא נטול בסיס.

שלליסינג זה עולה כ-50 ש"ח במקרה הטוב, לרכב בודד. לכן יש להניח כי החלפת שמן מבוצעת.

י.

איזה הגזמה, טוב שלא אמרת שהמוסכים משלמים לחברות ליסינג כדי שיכניסו את הרכבים לטפל אצלהם בשביל מוניטין.

לחברות ליסינג יש אולי הנחה של 20-25 אחוז, לא נראה לי שיותר מזה.

תחשוב, המוסכים צירכים לשלם משכורות, חשמל, ארנונה, שלא נדבר על השמנים והמסניים עצמם.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

אני בספק אם תצליח להבחין כי צבע השמן השתנה ברכב שרק עשה 15K ק"מ מה גם ששמן חדש וטוב די מהר משנה את צבעו ומתכהה.

מסנן אויר לא מחליפים בטיפול קטן והוחלפו כנראה רק מסנן שמן+שמן ובוצע בדיקת בלמים.

בדוק את מסנן השמן, רוב חברות הליסינג משתמשים בחלקים תחליפיים ולכן מסנן תחליפי ברכבך יעיד על ביצוע סיכה.

לגבי עלויות טיפול, יש חברות ליסינג שיש להם מוסך משלהם ועלויות הטיפול הרבה יותר זולות, אלו שמטפלות במוסכים מקבלים הנחה משמעותית של עשרות אחוזים על חלפים ועבודה ולפעמים אף מספקים למוסך חלפים.

והשאלה שנשאלת לסיכום, אם הרכב בליסינג, למה זה כל כך מדאיג אותך?

• תוכן חדש...