Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הרכב המדובר הוא פאסאט 2002.

לפני כחודש התקנתי מגבר ברכב. ושמתי לב לבעיה שקיימת אצלי באותו לפני מיספר ימים.

מתי שאני מאותת ימינה או שמאלה הכל בסדר. אחרי שאני מסיים פניה והוינקר ניכבה אני שומע שהוא עושה עוד שתיים שלוש רעשים(התיקים שיש מתי שהוינקר פועל).

אנני יודע מה הבעיה ואשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי. כי איני רוצה להיכנס לצ'מפיון על דבר כזה .(עוד ישחטו אותי שם)

ודבר שני . מד החום מנוע נימצא על 90 כאמור . אבל ברגע שאני נוסע במהירות של 100 קמ"ש בלילה (לא יצא לי לבדוק זאת ביום). המד חום מנוע יורד ל65 60 ככה .וברגע שאני נוסע לאט יותר הוא חוזר ל90 .

מה יכולה להיות הבעיה.?

תודה לכולם על העזרה מיכאל.

VOLVO S60 2.4

HU: alpine 9855 .AMP JBL 1004 . SPK:MORAL PULSE

פורסם
שלום לכולם.

הרכב המדובר הוא פאסאט 2002.

לפני כחודש התקנתי מגבר ברכב. ושמתי לב לבעיה שקיימת אצלי באותו לפני מיספר ימים.

מתי שאני מאותת ימינה או שמאלה הכל בסדר. אחרי שאני מסיים פניה והוינקר ניכבה אני שומע שהוא עושה עוד שתיים שלוש רעשים(התיקים שיש מתי שהוינקר פועל).

אנני יודע מה הבעיה ואשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי. כי איני רוצה להיכנס לצ'מפיון על דבר כזה .(עוד ישחטו אותי שם)

בעייה בממסר איתות

ודבר שני . מד החום מנוע נימצא על 90 כאמור . אבל ברגע שאני נוסע במהירות של 100 קמ"ש בלילה (לא יצא לי לבדוק זאת ביום). המד חום מנוע יורד ל65 60 ככה .וברגע שאני נוסע לאט יותר הוא חוזר ל90 .

מה יכולה להיות הבעיה.?

מד החום אמור להראות תמיד 90 מעלות צלזיוס בלי קשר למהירות הנסיעה. כנראה שהתרמוסטט תקול ויש להחליפו בחדש.

תודה לכולם על העזרה מיכאל.

אני בטוח שתוכל לתקן את הבעיות במחיר שפוי במוסך של רון.

פנה/י למוסך המתמחה במכוניות קונצרן VAG גולף/אודי/סיאט "מוסך רון" שברח' המסגר 31 ת"א,

טל' 03-5373204 ובקש/י את רון שהנו גם חבר פורום זה. אתרו הנו www.rongarage.co.il

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...