Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוא סתכל

נכון מאחורה במגש האחורי יש שתי רמקולים

הם מתחברים מהבגאז עם שתי חוטים כאלה נכון אז לקחחתי שלוש רמקולים לכל צד ובמקום הרמקול שהיה מחובר חיברתי את שלושתם ביחד לצד אחד

חוטים פתוחים אני לא יודע איך קוראים לזה אבל נכון במערכת סטריאו ביתית הרמקולים מתחברים עם חוטים פתוחים כאלה נכון.. ככה גם הרמקולים ששמתי באוטו

פורסם

עידן אל תתעצבן :roll: .

הוא חיבר בעצם את כל ה6 רמקולים , ל2 יציאות מהרדיו דיסק שיצאו לכיוון הרמקולים האחוריים :? .

3 ליציאה אחת , ו2+סאב ליציאה השניה.

:?

פורסם

כן בדיוק ככה..

ועכשיו לפי מה שאמרתם זה לא טוב אז יש לי רמקולים של KENWOOD שתיים 220W ושתיים 160W אתם יכולים להגיד אם הם טובים?

והאם החלפת הנגן עצמו ישנה את העוצמה והאיכות?

תודה.

פורסם

רמי,

הייתי ממליץ לך מאוד.

לעבור על חוקי האתר, ועל נושאי FAQ וללמוד קצת.

אחרי זה לחזור אלינו , עם תקציב לשיפור המערכת, רכיבים קיימים ומה אתה רוצה לעשות בעצם.

את הרמקולים של הבית תחזיר הביתה.

סטס.

פורסם

תשמע גבר, אנחנו באמת רוצים לעזור לך, ואתה רואה יש תגובות. אבל אתה חייב להיות יותר ברור כדיי שנוכל לעזור.

ככה, מה שעשית הייתי מכנה במילים עדינות "שכונה".

אחת ולתמיד, אתה מוכן בבקשה להסביר מהו אותו ה"נגן" המדובר? האם זהו רדיודיסק של רכב או שזה נגן MP3 נייד?

בדרך כלל, על מנת להתאים רמקולים ביתיים לרכב, זה לא כזה פשוט ובטח לא מומלץ. לא סתם מוכרים רמקולים שבנויים במיוחד לרכב. אגב בבית, למה היו ה"חוטים החשופים" מחוברים? למגבר של קולנוע ביתי (שמחובר לשקע חשמל)?

יש עניין של התנגדויות שונות ואספקת חשמל מתאים.

את הקומבינה שעשית אני ממליץ לפרק, כי זה לא עובד ככה. אתה לא יכול להגביר 6 רמקולים ביתיים מהמגבר הצ'קמוק של הרדיודיסק, לפחות לא בצורה נאותה.

כן, בתקציב נמוך (מהו אגב?), האופציה הכי מומלצת זה רדיודיסק וארבעה רמקולים פשוטים שהרדיודיסק מסוגל "לסחוב" אותם פחות או יותר. כן, רמקולים בסיסיים של KENWOOD יכולים לעשות את העבודה. כדיי לוודא את זה, נא ספר לנו איזה "נגן" זה בדיוק.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

אתה יודע רמקולים של בית יש להם 220V לעומת רכב שהוא נותן 12 וגם שנאי לא יעזרו לך פה

אתה אף פעם לא תשמע כמו שתשמע איתם בבית

פורסם

האם הסאב הוא גם מגבר במקור? האם כל החוטים התחברו אליו לפני שפירקת את החבילה?

לפי הבנתי הרמקולים הביתיים (כמו של המחשב) אמורים להתחבר לסאב ושם יש יחידה ששולטת על כל הרמקולים.

לפי מה שאתה עשית זה העמסת את כל הרמקולים על 2 יציאות של הרדיו דיסק שבקושי מוציאים 18*2 ב4 אום.

הרמקולים שלך הם 6 אום. זאת אומרת שהם מקבלים אולי 20 RMS מהמערכת תחלק את זה ב6 רמקולים . זאת אומרת בחיים לא תשמע כמו בבית .

אם אתה רוצה לחבר בכל מקרה לאחר שכבר אמרו לך שזה לא מתאים לאוטו אז ממליץ להביא איזה מגבר קטן שיתן דחיפה לכל הנ"ל.בכל אופן לא מומלץ .עדיף להשקיע 200 שקל על איזה אחד מהסטים הסיניים שמוכרים באינטרנט ולקבל 4 רמקולים 2 6*9 ו2 6.5 ולחבר לרדיו דיסק .

• תוכן חדש...