Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר יקר,

אתה עובר על החוק:

1. חובה עליך להתקין מספרים עם כיתוב של רכב אספנות על פי התקנות

2. נסיעה בשעות האסורות היא כמו נסיעה ללא טסט, ואם חלילה יקרה משהו לא סימפטי אני לא משוכנע שהביטוח יהיה בתוקף...

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

• תגובות 118
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כי אני סטונדט תפרן... ולא יכולתי להרשות לעצמי למכור שום אוטו שיש לי (אחרי שתיראה אותם אתה תבין למה)

אבל כניראה שאין ברירה ...

אין לי בעיה שיהיה גם אלף אבל שילך לאותו שוטר לתרופות

השוטר עושה את העבודה שלו ולא צריך את האיחול שלך לגבי התרופות.

אתה פה העבריין, במודע, לא השוטר.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
כי אני סטונדט תפרן... ולא יכולתי להרשות לעצמי למכור שום אוטו שיש לי (אחרי שתיראה אותם אתה תבין למה)

אבל כניראה שאין ברירה ...

מדוע אתה מנבל את הפה בצורה כזו?

השוטר במקרה הזה עושה את עבודתו, אתה זה שמפר את התנאים ולא אף אדם אחר, ועוד במודע, לכן אתה צריך להיות שלם עם התוצאות ברגע שתתפס.

גם אנשים רבים בפורום ומחוצה לו הם סטודנטים ועובדים בעבודות דחק על מנת לממן את עצמם ואת הלימודים.

בשנים הראשונות שלי בזמן הלימודים לא נסעתי ברכב פרטי והשתמשתי בתחבורה הציבורית, אמנם לא הכי נעים "לבלות" שעות רבות בנסיעה אך כשאין ברירה צריך להשלים עם העובדה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

עזוב אותך מלקחת סיכונים, למה כל ההתגרות הזו ?

תמכור לי את האוטו ותקנה רכב שהוא לא אספנות.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

צורת הביטוי הזו לא מקובלת כאן - הסיבה היחידה שההודעה שלך לא נמחקה היא שכבר הגיבו אליה תגובה הולמת.

אם יש לך עוד שאלות, אתה מוזמן לשאול בצורה נימוסית ומכובדת.

קובי

מנהל הפורום

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

"עבריין" חבל על הזמן אתה.. נוסע בין 7-9.. אתה משוגע ?! למה להסתבך עם החוק ככה ? אתה רוצה להיות כמו ההוא עם השיער הארוך בסדרה המגוחכת ששודרה פעם - "מחוץ לחוק" ?

כמובן שזה הכל בהומור וציניות (כהרגלי)..

מי שעבריין ולא הגיוני פה זה כנראה המדינה שלנו עם עוד חוק חסר בסיס והגיון..

בכל מקרה , זה מה יש כרגע. אתה מודע לחוק (בין אם החוק הוגן או לא) ולכן תשא בתצואות במידה ויינתן לך קנס..

שאו ברכה, שחר.

לא מתיימר להיות מומחה באודיו לרכב. אבל לומד כל יום משהו חדש..

פורסם

מי שעבריין ולא הגיוני פה זה כנראה המדינה שלנו עם עוד חוק חסר בסיס והגיון..

לחוק הזה יש הרבה בסיס והרבה הגיון - הבעיה היא אולי שלך משום שאתה לא מבין אותו.

היו בנושא הזה עשרות דיונים בפורום, אבל כנראה שנגזר עלינו לעסוק בזה מחדש בכל פעם שקופץ מישהו שלא מבין, ולא טורח לעשות חיפוש בפורום.

לכן, תקציר סיבות, במיוחד עבורך:

• חוק איסור הנסיעה בשעות 7-9 הוא זה שגם מאפשר למדינה לתת לרכבי אספנות את ההנחות וההקלות המשמעותיות בנושאי עלויות ביטוח, אישור מוסך רק פעם בשנה וכו'.
  • ההקלות האלו ניתנות מתוך הנחה שהרכבים שאלו נוסעים מעט, לא משמשים בד"כ לנסיעה יום-יומית לעבודה, ולכן הנסועה השנתית שלהם נמוכה. מכאן, שהם מהווים סיכון ביטוחי נמוך, ולכן יש בהם התחשבות.
  • ביום שהחוק הזה יבוטל, לא יהיה שום הבדל בין רכב אספנות ל"סתם" רכב, ומייד אח"כ יחל פיחות בהקלות שלנו, בראש ובראשונה - הנחת ביטוח החובה הנוכחית (75%).
  • אם ההגבלה הזו בעייתית עבורך, אל תרשום את הרכב שלך כ"אספנות", ותיסע מתי שאתה רוצה. כמובן שאז לא תקבל את ההקלות וההנחות, אבל קשה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.
  • לשימחתי הרבה, מועדון החמש מתנגד נחרצות לכל שינוי בתקנה הזו, ויפעל לשמירה על הסטאטוס-קוו, או למתן הקלות אחרות שלא יסכנו את מה שכבר הושג במהלך השנים.

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
השוטר עושה את העבודה שלו ולא צריך את האיחול שלך לגבי התרופות.

אתה פה העבריין, במודע, לא השוטר.

ליאור.

תודה ליאור חסכת לי כמה מילים בוטות!-רן

אזיקים.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

החוק מחייב לוחית רישוי אחת עם הכיתוב רכב אספנות בחלק האחורי של הרכב

קדימה לוחית רגילה

לגבי השוטרים יש הרבה מהם נודניקים שבאמת מחפשים

אבל את מה שאתה חושב תשמור בבטן לפורום יש כללים

עם אתה סטודנט תעשה מה שבן אחותי עושה יוצא ב 6 וחצי ומגיע למכללה ב 10 דקות ל 7

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

אין מצב שאני לא נוסע עם הבובה בבוקר כי מבין כל הרכבים שלי זה הכי חסכוני (וגם הכי מקרטע).

אין לי בעיה שיהיה גם אלף אבל שילך לאותו שוטר לתרופות.

מצד אחד אתה מוכן במודע, לעבור על החוק כי זה הרכב הכי חסכוני שיש לך,

ומצד שני אתה מוכן לשלם קנס של אלף ש"ח! :screwy:

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

פורסם

זה הליך חד סיטרי.

לא ייזיק קצת כבוד לשוטרים ולמתנדבים, הם עושים עבודה מאוד קשה יחסית לתקציב, כוח אדם והכבוד שהאזרח נותן להם.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

כנראה שצריך להגיע למצב בניו יורק טרם ימי ג'ולייני בשביל שיהיה קצת כבוד לשוטרים פה.

למי שלא יודע על מה מדובר, כח השיטור של ניו יורק דומה מאוד בגודלו לכח השיטור של ישראל.

ג'ולייני הבטיח לניו-יורקרים שהוא יוריד את כמות הפתיחה באש הלא מוצדקת של שוטרים על אזרחים.

אתם יודעים על כמה היא עמדה? 600!

600 פעמים בשנה שוטר שלף את הנשק שלו מהנרתיק, דרך אותו וירה (אשכרה ירה) על אזרח תמים!

אח"כ אתה מבין למה כששוטר במנהטן הולך ב 17:00 על המדרכה הומת האדם של מנהטן, ההמון זז ומפנה לו דרך.

ומה המצב בארץ? בסקר שנערך בקרב שוטרי תנועה התגלה כי 100% מהם נחשפו לאלימות מילולית ו 85% מהם נחשפו לאלימות פיזית מצד אנשים שהם עוצרים :shock:

לי אין שום בעיה אם כל אידיוט שיגיד לשוטר איזה קללה עסיסית יבלה איזה שבועיים בנופש באורטופדית על חשבון משלם המיסים.

דרך אגב, הזקנים שבניינו שזוכרים את הביטוי "מדור" במשטרה יודעים שזה היה פעם ככה בדיוק.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

סרג'יו קונסטנצה אמר:

זה החבר'ה מהמדור מרביצים שמה מכות רצח...

צוריאל היקר, פותח השירשור

לדעתי, וזוהי דעתו של מי שלא מחזיק רכב אספנות ולא חבר במועדון, אתה ושכמותך מוציאים שם רע לכל הנושא. בגלל אנשים שקנו מכונית מקרטעת ורשמו אותה כאספנות כדי לחסוך בהוצאות, ושמעיזים לנסוע בשעות האסורות (ויש המון כאלה, אני רואה 5-6 כל בוקר, כולל חבר מועדון מוכר), הרבה אנשים מגיבים לצמד המילים "רכב אספנות" בזילזול ומצטיירת בעיניהם תמונה של חיפושית או וולבו* מקרטעת שבעליה קנה אותה לשם החיסכון בלבד. חבל.

*יסלחו לי בעלי הרכבים הרשומים, אבל זה מה שאני רואה בבקרים לרוב.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...