Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני רואה גם את הדרישה לאישור בלמים לפני המבחן השנתי לרכב ישן כשוד במסווה דאגה לציבור - מה ההגיון במבחן לפני המבחן? מה הטעם באישור לקראת האישור? חוץ מיצירת תעסוקה רבה ומיותרת למכונאים?

אני רואה את זה כתעודת עניות למכוני הרישוי. המדינה לא יכולה לסמוך על הבוחן מטעמה ושולחת אותך בנוסף לבעל מקצוע פרטי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 118
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יפה מאד, אבל הבוחן הפרטי מוסמך מטעם מי בדיוק? מטעם מי שהסמיך גם את מכון הרישוי, שגם הוא פרטי...

כמו שאמרתי: שולחים אותנו לבדיקה לקראת הבדיקה. לאישור לקראת האישור.

זוהי הביורוקרטיה בהתגלמותה.

דני

פורסם

ממש לא ,

בשביל לבדוק את עובי הרפידות / סנדלים. צריך לפרק גלגלים. בכדי שרכב אספנות לא יעשה פקק בנתיב של הטסט , מוציאים את הבדיקה הזאת החוצה ...

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
ממש לא ,

בשביל לבדוק את עובי הרפידות / סנדלים. צריך לפרק גלגלים. בכדי שרכב אספנות לא יעשה פקק בנתיב של הטסט , מוציאים את הבדיקה הזאת החוצה ...

וזה שקר מוסכם! אף אחד לא עושה את זה. ובאמת, מדוע שיהיה לכך צורך במכונית שעושה אלף קילומטר ופחות בשנה? הרפידות בה לא יתבלו גם במשך עשרים שנה אם לא חמישים.

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

פורסם
ממש לא ,

כי לרכבים רגילים מפרקים את הגלגלים בטסט ??? נו באמת ....

פורסם

ישראל , נכון זה שקר מוסכם , אחד מני רבים במדינתנו הקטנוטנת.

אני מסכים לגבי רכב שמשמש כרכב אספנות "אמיתי" , יוצא פעם בסוף שבוע לסיבוב או קצת יותר. אבל אנחנו יודעים שיש רכבי אספנות שעושים הרבה יותר ק"מ בשנה.

וSLS,

הוחלט שלרכבים מעל לגיל מסוים יש לבדוק את הברקסים, אני מניח שההנחה היא שמי שמחזיק רכבים כאלו ,רכבים מיושנים בהגדרה , מתחזק אותם באחזקת שבר ולא באחזקה מונעת (בניגוד לרכבי האספנות שאני מכיר מסביבתי הקרובה מתוחזקים בתחזוקה מונעת ולעיתים גם מוקפדת יותר מהדרישות המקוריות )

ולכן צריך לבדוק להם ברקסים.

ברור שכעת יש כבר גורמים כלכליים שגוזרים קופון על התהליך, והם בשם הבטיחות , ימנעו מהורדת השלב הזה

ונגד זה מי יעז לטעון. ראה אור ירוק ומצלמות המס , סליחה מצלמות המהירות. שמאז שהותקנו ישנה עליה במספר ההרוגים בתאונות. אבל זה לא מפריע לאף אחד להתקין עוד ועד

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אמר לי פעם מישהו שהרכב שלי זללן דלק הרי ידוע שאמריקאיות שותות הרבה דלק.

אמרתי שדווקא לא בחצי שנה ביקרתי אולי פעמיים בתחנת דלק.:-D

פורסם

אם זה היה נכון היו צריכים לדרוש קדם-בדיקת-בלמים גם לרכב משנת 2010.

הוחלט שלרכבים מעל לגיל מסוים יש לבדוק את הברקסים, אני מניח שההנחה היא שמי שמחזיק רכבים כאלו ,רכבים מיושנים בהגדרה , מתחזק אותם באחזקת שבר ולא באחזקה מונעת

... למרות שאין שום סימן לכך שבעלי רכב בן 10 פועלים אחרת מבעלי רכב בן 17.

ואולי לאיגוד המוסכים יש לובי בכנסת שדואג לפרנסה לחבריו??

בתחשב בכך שדורשים קבלות על תיקון במוסך + קבלות על החלפת חלקים (מי אמר שחייבים להחליף כל דבר) - נראה לי שכך הוא.

דני

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בקיצור, בודקים ששילמת ולא בודקים אם הרכב תקין.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

למי שלא שם לב

החל ממחר נכנסות לתוקף שיעורי הקנסות והניקוד החדשים על עבירות תנועה.

כלומר, החל מיום ראשון 7.1.2018 העבירה של נהיגה ברכב אספנות בשעות האיסור גוררת דו"ח מסוג העמדה לדין ולא ברירת קנס.

מעניין אם בשטח יהיה שינוי במדיניות האכיפה, שנכון להיום אינה קיימת.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

עדיף לא לבדוק את נחישות המשטרה באכיפת תקנה זו ולהקפיד לא לנוע בכביש בשעות אלה.

חברים , אל תנסו את זה , מעבר לזה שזה לא חוקי אין שום כיסוי ביטוחי בשעות אלה.

jeep wagoneer 1985

suzuki vstrom 650 2005

• תוכן חדש...