Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי סיאט איביזה מנוע 2000 שנת 99

אני מכונאי רכב אבל איני יודע על החוקים במדינה שלנו

ורציתי לדעת אם אני יכול לשים דשבורד של 2001 או 2000 בסיאט שלי האם זה חוקי וכמה אמור לעלות דבר כזה

ואם אפשר אולי עזרה אייך לשפץ את הדשבורד שלי

הוא דהוי לגמרי כבר ניהיה כתמים לבנים עליו והוא מתחיל להתקלף..

ניסית לשים עליו קצת סקאי להבריק אותו ולהחזיר את הצבע זה עזר במקצת יום לאחר מכן שוב דהה לי הספריי..

אשמח לקבל קצת עצות וטיפים..

תודה,

יניב

מכונאי מוסמך...

Seat ibiza 16V 99

פורסם

אתה יכול לשים כל דשבורד מהשנים שהדגם הספציפי שלך היה מיוצר (mk) משמע 2001 כבר לא מתאים.

אם היית מריץ חיפוש בפורום היית מוצא כמה פרוייקטים מצולמים של חידוש כמה וכמה דשבורדים של מכוניות שונות. חלקם מקצועיים יותר וחלקם פחות. יש חומר של STP בתרסיס צהוב שיעזור הרבה יותר טוב מסקאי אם המצב לא קשה מידי.

האם יש אפשרות להעלות תמונות של הדשבורד?

פורסם

כן אני יצלם מחר את הדשבורד ואני יעלה את זה ... אני יריץ חיפוש אני ינסה לראות את הפרוייקטים...

מכונאי מוסמך...

Seat ibiza 16V 99

פורסם

במקרים של רנו אם אני לא טועה אמרו שהקילופים יורדים עם אבקת כביסה.

אני אחכה למומחים שיגידו בקשר לרכב שלך אבל לא חושב שיהיה צורך בהחלפת דשבורד, שיכולה להגיע למחירים גבוהים מאוד, במיוחד בשנתון שלך.

פורסם

אם הדשבורדבמצב סופני אז אולי ניתן להשיג דשבורד כזה משומש תקין בפרוקיות רכב.

קרוב אליך נמצאת פרוקיית רכב מתמחת רכבי קונצרן פולקסווגן ובדוק איתם: "טי. ג'י. חלפים"

דרך השבעה 5 אזור, טל' 03-6500030 או 057-2322232-3 לגיא או תומר

ואתרם הנו www.tg-parts.co.il

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...