Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר החלפתי צמיגים בפעם אחרונה (9 חודשים) רציתי את הצמיגים הכי טובים שיש במידה הזאת

מסתבר שאין הרבה מבחר יש את דנלופ SP490 שאומנם יש לו עיצוב ספורטיבי משהו אבל הוא קשה

כמו אבן גם הפירילי היה קצת יותר רך אבל כבד פי 2, במידה הזאת אפשר להשיג קונטיננטל ECO DRIVE

אבל לא התרשמתתי ממנו במיוחד, לכן הלכתי על האנרג'י אומנם בחוסר רצון יכול להיות שבמידה אחרת יש

צמיגים טובים יותר, בסופו של דבר מניסיון שלי עם הצמיגים האלו על רכב שאינו טוב בשיכוך תנאי הדרך, אני מאוד

מרוצה. גם במנחת ביום שלם של נהיגה המישלן הקודמים שמסרו את נשמתם לפנצריה אחזו יפה. ביום יום גם

בנהיגה אגרסיבית הם מספקים את הסחורה יפה כן אלו לא צמיגים ספורטיבים אבל לא מצאתי משהו יותר טוב במידה

הזאת.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

RK תודה, אבל תאמין לי שבצעתי שם חיפוש לפני שפניתי לכאן, גם חיפשתי בפורום זה ובאחרים.

לא רשומים שם פרטים על הצמיגים מלבד מחירים.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תודה לכל העונים,

אמנם טיפה באיחור אבל חזרתי הרגע מרכישת הצמיגים החדשים.

קניתי את ה - PIRELLI P400 כפי שהיו מורכבים לי מקודם, לאחר שקראתי בהרבה שרשורים דומים כאן ובפורומים אחרים על תכונות המישלין ENERGY SAVER, הדאנלופ, יוקוהמה, GOODYEAR ואחרים.

המציאות העגומה היא שלמידות צמיג כאלה, אין בשום חברה צמיג "ספורטיבי", הDUNLOP 490 אכן מומלצים, על המישלין קראתי דווקא ביקורות פחות חמות.

דגם הP3000 של פירלי יקר מה P400, ואין הרבה הצדקה לכך. לכן נשארתי עם דגם הצמיגים שכבר אני מנוסה בהם ודי טובים לטעמי, כך גם אשמור על אחידות הצמיגים ברכב.

הצמיגים נרכשו ב"צמיגי יוניברס" מול השופרסל בתל חנן בנשר במחיר סביר, עלה קצת יותר יקר מאז שהחלפתי את כל הארבעה אבל ניחא, רק הנסיעות וההתרוצצויות יכלו לעלות לי יותר.

את הצמיג הטוב שהיה לי התקנתי במקום הצמיג הרזרבי וזהו פחות או יותר.

השירות שקבלתי היה מהיר ומצוין, ואנשי המקצוע שם נחמדים ולא מהלחוצים.

תודה,

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...