Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי איביזה שנת 94 ידנית 1.6, רכשתי אותה לפני שנה בערך

בזמן האחרון אני חווה בעיית התחממות מוזרה

זה התחיל לפני כמה שבועות, הרכב היה מתחמם, עצרתי בצד הוספתי מים, וכמה ימים אחרי זה הוא התחמם שוב, ושוב הוספתי מים וזה המשיך במשך בשבועיים,

לאחר מכן, במשך כחודש המד אפילו לא הגיע לאמצע הסקאלה , זה היה מוזר, אבל לא חקרתי את הנושא,

בימים האחרונים הבעייה חזרה ואני מוצא את עצמי ממלא מים כל 3 ימים בערך.

שמתי לב שהמאוורר פועל רוב הפעמים אך בפעמים ש"אין מים" הוא לא מתחיל לעבוד, ולכן האוטו מתחמם, יכול להיות שהיוניט של המאוורר לא תקין וזה מה שגורם לבעייה הבאמת מוזרה?

תודה מראש לעוזרים

פורסם

המאוורר לא אמור לעבוד רוב הזמן, ייתכן והראדיאטור שלך סתום . בדוק כשהרכב כבוי אחרי נסיעה שאין הפרשי חום מורגשים ברשת הראדיאטור, בדוק כמובן ששני הצינורות חמים במידה שווה ,כי אם החום מנוע נמוך מדי יתכן שהתרמוסטט תפוס במצב סגור,

אתה מציין איבוד מים , יכול להיות כמה סיבות:

1. ראש \אטם ראש בדוק שאין לך מעבר של מים לשמן וההפך, בדוק שאין בועות בקצב קבוע בראדיאטור כשהמנוע עובד, זה יעיד על בריחת קומפרסיה למים,

2. קרע בצינור כלשהוא- בדוק שאין נזילות מים אחרי שאתה מכבה את הרכב ,חכה כמה דקות ובדוק שאין שלוליות מים ירוקים,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...