Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

לפני שעה קלה, עפה צלחת הלויין שלנו מהגג. שתי אבני החיפוי עליהן היתה מקובעת, התרסקו להן, ועפו למטה (מקומה 2). ההתקנה היתה פרטית, וע"י איש מקצוע. מה יש בכוחנו לעשות? מצורפות תמונות. אמנם אני לומד משפטים (קורס של נוער שוחר משפט עברי) אבל אני רוצה תשובה מאנשים שבאמת יודעים יותר טוב ממני...

אף אחד לא נפגע, אך נגרם נזק. אני מצטער על איכות התמונות, הן צולמו בפלאפון, כי המצלמה הדיגיטאלית הרוסה...

IMG0100A.jpg

IMG0101A.jpg

IMG0107A.jpg

IMG0104A.jpg

IMG0110A.jpg

IMG0111A.jpg

IMG0112A.jpg

IMG0115A.jpg

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אתה לומד משפטים - תתעמק בחוק הפיצויים ומה היה קורה אם מישהו היה חוטף את זה מלמטה.

פורסם

התעמקתי. אבל כל זה תחת עוולת הרשלנות. אבל! אין לנו חלק ברשלנות, משום שלא אנחנו התקנו את הצלחת, אלא בעל מקצוע מנוסה.

1. לנו לא היתה חובת זהירות מושגית (כללית, המחייבת הסתכלות לעתיד, אם המצב הנוכחי יישמר או ישתנה), ולמתקין - כן יש, כי הוא אמור לצפות מצב כזה, של רוחות עזות.

2. לנו אין חובת אחריות קונקרטית - אין לנו מושג מה יכול לקרות. אנחנו סומכים על בעל המקצוע שיעשה את עבודתו נאמנה, ולא ייחפף.

3. דבר אחד לא הבנתי - אם יש קש"ס עובדתי (במקרה של פגיעה, מסתכלים על הצלחת כסיבה בלעדיה אין) האם יש קש"ס משפטי?

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

אתה אחראי.

בכל פעם שיש צפי לרוחות חזקות מהרגיל יש אזהרה בתקשורת לחזק אנטנות וכל מה שיכול לעוף.

זה בדיוק מה שהיה היום ואני לא חושב שמתקין אמור לדמות רוחות חזקות בצורה שהיתה היום.

באותה המידה יכולת להגיד שהיום עף לי המחסן אז אני צריך להאשים את מי שבנה אותו?

פורסם

אני לא מסכים איתך. אתה אומר שהמתקין לא אמור לצפות לרוחות בעוצמה שהייתה היום והאדם הפרטי אמור לחזק את זה בעצמו. נשמע לי טיפה הזוי.

פורסם

התקנת הצלחת לא היתה לפני הרבה זמן. כמה חודשים. היא היתה מקובעת עם 4 ברגי ג'אמבו לקיר.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

אם היא לקחה איתה את הקיר (לבנים), למה שהמתקין יהיה אשם?

אשם זה שבנה את הקיר בצורה לא חזקה מספיק או זה שלא תיחזק כראוי את הקיר.

זה שמישהו מקצועי התקין לא אומר שבכל מקרה האשמה היא שלו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
נו, אז הבעייה הייתה במבנה, לא בהתקנה. אם כבר, לך לקבלן שבנה את הבית. מה אתה רוצה מהמתקין?

הבית בן 31. לא נראה שיש למי לפנות...:roll:

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

אז אם אין קבלן שאפשר לתבוע, אתה מחפש מישהו אחר להפיל עליו את התיק?

מציע לשכוח מהעניין, מזל שאף אחד לא נפגע. אם יש ביטוח למבנה, ניתן אולי לתבוע. ספק אם זה כלכלי (השת' עצמית תעלה בערך אותו דבר).

פורסם

יש ביטוח, 400 ש"ח השתתפות עצמית. בנוסף, הוועד חבר באגודה לתרבות הדיור. הם יכולים לעזור במשהו?

ד"א שמר - אני לא מנסה להפיל את התיק על אף אחד.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

נו מה אמרתי?

אתה אשם (תיאורתית ומעשית אם מישהו היה נפגע)

המתקין עשה את מה שהיה צריך

פורסם

לחבר כזה מפרש לאבני חיפוי , לדעתי זה לא מקצועי, כל בעל מקצוע אמור לקחת בחשבון שהאבן חיפוי מודבקת לקיר ואפילו יש לפעמים חלל בניהם , קיבוע צריך להיות חודר לתוך הקיר .

ז"א קידוח דרך אבן החיפוי לתוך הקיר והכנסת ג'מבו ארוך במיוחד או ברגים עוברים .

בורג ג'מבו על אבן חיפוי זה נחמד אבל ממש לא מספיק.

(אני לא בעל מקצוע אך עבדתי בשיפוצים ובניה)

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...