Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תסתכלו על הברגים המצולמים ועל עובי לבנות השיש, ותוכלו להסיק מסקנות.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קשה לראות בתמונות האלה משהו , אם אני רואה נכון זה ברגי ג'מבו של גג חמש ס"מ.

(בהנחה שהמרצפות בבית שלך הן 20 על 20).

האבן חיפוי ס"מ (השערה) + טייח או חומר הדבקה אחר חצי ס"מ עד ס"מ , נשארו לך גג 3 ס"מ וחצי בקיר, כשהאובייקט לא צמוד אז גם יש מנוף , ועם מפרש כמו צלחת , אני ממש לא מופתע שזה עף.

(חוזר ואומר שוב, אני לא בעל מקצוע )

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

עם הרוח שהייתה אתמול, גם דברים שמחוברים כמו שצריך התפרקו ועפו,

תפסיקו עם הספורט הלאומי של זריקת האחריות. מזג האוויר אשם, תתבעו אותו!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

טכנית, אומי צודק (מתקין טוב היה שם ג'מבו כפול), אבל מכיוון שלא מדובר על התקנה הדורשת תכנון הנדסי, המתקין תמיד ימצא תירוץ להתחמק מאחריות, ואף בית משפט לא יתייחס לתביעה כזו.

אפשר לנסות להתקשר אליו (אם הוא עדיין קיים) ולהסביר את שאירע. אם הוא בן אדם - ייקח אחריות. אם לא - פשוט לשכוח מהעניין.

פורסם

תקשיב, לא יודע מי זה המתקין אבל הוא חאפר. זה ששמים ג'מבו זה לא שווה כלום אם עושים את זה כמו שצריך.

בחיאת ככה מתקינים משהו עם חיפוי אבן לקיר?

תלך בטענות למתקין שלך. וכן אם הוא מתקין בשבילך משהו תמורת כסף אז שיעשה את זה כמו שצריך.

ברור שהוא אמור לצפות לרוחות חזקות וכאלה אחרת בשביל מה צריך מתקין? היו קושרים את האנטנה עם חוט מהחלון, מה הבעיה?

מי צריך מתקין?

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם
קשה לראות בתמונות האלה משהו , אם אני רואה נכון זה ברגי ג'מבו של גג חמש ס"מ.

(בהנחה שהמרצפות בבית שלך הן 20 על 20).

האבן חיפוי ס"מ (השערה) + טייח או חומר הדבקה אחר חצי ס"מ עד ס"מ , נשארו לך גג 3 ס"מ וחצי בקיר, כשהאובייקט לא צמוד אז גם יש מנוף , ועם מפרש כמו צלחת , אני ממש לא מופתע שזה עף.

(חוזר ואומר שוב, אני לא בעל מקצוע )

עובי של סלעי השיש הוא 6 ס"מ, והג'מבו הוא 4 ס"מ בתוך הסלע. השיש היה מודבק עם בטון בעובי 0.5 ס"מ.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

זה שהתקין את הצלחת אחראי לנזק, ואתה יכול לתבוע אותו על הנזק שנגרם לך; תיקון אבני החיפוי והשבת אנטנה תקינה זהה למקומה.

במקרה הזה יש יתרון לתביעה קטנה; הנזק הכספי אינו גדול, ההליך מהיר יותר, ההוכחה קלה.

dirty old man

need love too

פורסם

עזוב רגע את האחריות- פנה למתקין וברר עמו מה ניתן לעשות.

אח"כ תחשוב על פיצוי.

יש לבדוק אם המתקין לא התרשל בעת ההתקנה

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

**עדכון חם - הייתי עכשיו למעלה (בגג, נרגעו הרוחות) ואין שום זכר לקידוח בבטון, חוץ משקע קטן של 2 מ"מ, מה שלא נראה של קידוח. (שתי האבנים נפלו ולא נשאר מהן זכר. רק הבטון שהדביק אותן לבניין נותר)

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם
עובי של סלעי השיש הוא 6 ס"מ, והג'מבו הוא 4 ס"מ בתוך הסלע. השיש היה מודבק עם בטון בעובי 0.5 ס"מ.

אתה יכול לקרוא לזה סלע שיש , זו אבן חיפוי , אולי היא נראת כמו שיש, זה בטח לא סלע.

אם הבורג יותר קצר מעובי אבן החיפוי אז די צפוי שזה יעוף בשלב זה או אחר.

לגבי אחריות , הייתי מסביר לו למה זה נפל ולמה העבודה שלו לא הייתה טובה, לא בטוח שכדאי לך להיכנס לשיחה כזו אם אין לך מושג בתחום , 99% מהקבלנים יערבבו אותך כמו רובה.

בקיצור אני לא יודע מה להמליץ לך אני רק נותן דעה על העבודה.

שמר, אני לא זוכר מי מהמנהלים אמר שיש לו נגיעה מקצועית בתחום(משהו קצת יותר רציני משיפוצניק) , אני מאמין שאתה יודע , מעניין יהיה לשמוע דעה של אדם שמקצועי בזה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

פורסם
לא בטוח שכדאי לך להיכנס לשיחה כזו אם אין לך מושג בתחום , 99% מהקבלנים יערבבו אותך כמו רובה

אז למה אתה מתערב...?

אם המתקין לא לוקח אחריות, ראה תשובתי לעיל ורוץ איתה לבית המשפט.

dirty old man

need love too

פורסם

אנחנו ממתינים למתקין שיבוא. אם לא יבוא היום, נפנה לבימ"ש. (הוא הבטיח שיגיע היום)

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

כמובן שהאחריות המוחלטת היא על המתקין ואם היה מישהו נפגע הוא גם היה בצרה גדולה.

הוא צריך להגיד 100 פעם תודה שאף אחד לא נפגע ולתקן את הכל. כדאי שגם תגיד לו את זה במילים האלה.

התקנה חאפרית, לא מקצועית, לא הגיונית ואף פושעת. כמצופה מבעל מקצוע ישראלי בתחום.

למרות שאתה מדבר בשפה משפטית ומנפנף בבית משפט ובתביעות כאילו זה דבר שמה בכך, אינני בטוח שיש היגיון או יעילות לגשת עם הנושא הזה לבית משפט כאשר מדובר בתביעה אזרחית. תקווה שהוא יקח אחריות ויתקן את הכל.

פורסם
אז למה אתה מתערב...?

אם המתקין לא לוקח אחריות, ראה תשובתי לעיל ורוץ איתה לבית המשפט.

סליחה???

היו פה טענות שהעבודה סבירה , לדעתי היא לא , עד כמה שידוע לי לפי חוקי הפורום מותר לי להגיב ולכתוב את דעתי כל עוד היא עומדת בתנאים מסויימים , מעבר לזה דאגתי גם ליידע אותו בדיוק מה רמתי המקצועית בתחום בניגוד לרוב שאר הכותבים שזורקים לאוויר עצות , אבל לאף אחד אין מושג מה הידע שעומד מאחורי העצות הללו.

לא היית כאן שום תגובה שנתנה לו יותר אינפורמציה על מה בעצם היה צריך להיות בהתקנה לעומת מה שהיה בפועל .

וחבל שכך כי יש בפורום לפחות אדם אחד שמכיר את התחום הרבה יותר טוב .

הרי אתה לא תשלם על המשפט אם הוא לא יצליח נכון ? למה אתה לא חושב לספר לבחור מה הכשרתך המיקצועית ולפי זה הוא יחליט אם לקחת אותה או לא?

(את האמת אני לא הייתי רץ אחרי כל עצה גם אם היא של עו"ד לעינייני נזיקין).

פורסם

די, בחייכם, תפסיקו להריץ אותו לבית משפט.

המתקין אמנם חאפר, אבל שום בית משפט לא יפסוק לטובת פותח השרשור בגלל זה (הוא לא אמור לבדוק את חוזק הבנייה, זה כבר עניין למהנדס).

מדובר על 500 ש"ח במקרה הגרוע (התקנה+ אנטנה + 2 לבנים).

פנייה למתקין - בהחלט שווה. פנייה לבית משפט - בזבוז זמן.

• תוכן חדש...