Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ד"א שומעים פצצה אני אהבתי מאוד .
מחפש לשדרג את הבמה הקדמית שלי על מה אתם ממליצים ?
אולי תחליט? ביינתים מכל מה שקראתי הבנתי רק דבר אחד, ההתקנה פשוט מזעזעת.

"החורים של הרמקולים מקדימה בינתיים התקנו על 3 ברגים"

"המגבר נכנס לפרוטקשיין כל שנייה"

חוטים שנוגעים אחד בשני?!?

נשמע כמו מתכון טוב לאסון, תתחיל בזה שתתקן את כל בעיות ההתקנה השונות מהם אתה סובל, לאחר מכן תכוון את המערכת ורק אז אם לא תהיה מרוצה תחפש סט קדמי אחר.

בהצלחה.

פורסם

היום הכל סודר המגבר יושב על פלטה שאותה ריפדנו בבד. והרמקולים יושבים על פלטות שנחתכו בדיוק למידה והתאמתם לדלת .

הבעיה של המגבר סודרה עוד באותו יום ומאז לא חזרה .

"שומעים פצצה" זה יחסי, באמת שומעים יפה אבל לא כמו שאני רוצה .

המערכת עברה כיוונים אבל עדיין חסר לי .

חסר לי התחושה של ה6.5 . היה לי סט של קיקר KS6.5 או 6.2 אני לא זוכר בדיוק . אבל שם היה עולם אחר הרגשתי את הקדמיים . הייתי יכול לנתק את הסאב ולהקשיב רק איתם מה שברמקולים כרגע איני יכול כי אני ירגיש מאוד את החוסר נוכחות שלו .

אני רשמתי את תגובתי לאחר התנסות יחסית ארוכה עם הרמקולים הקדמיים ולא רק בגלל ההתקנה ברכב הנוכחי.

פורסם

כן. החיבורים והכל מסודר הרמקולים הקדמיים הוגברו עוד קצת אחרי שבוע אבל עדיין זה לא זה.

אני יחזור שוב .

מקדימה היו מותקנים לי בפזו 106 ששם היה לי מקום רק ל5.25 בגלל זה הם נקנו .

עכשיו ברכב הנוכחי יש מקום להכניס 6.5 שזה אלמנט יותר גדול שירד יותר נמוך .

שזה מה שאני מחפש שהבאס יגיע יותר מקדימה מאשר מהסאב.

חשבתי על אפשרות להחליף רק את המידבאס בלי לגעת בסט בינתיים. או לחפש חלופה אחרת ולמכור את שלי.

איטום גם יבוא אבל לאט לאט גם רומא לא נבנתה ביום אחד.

• תוכן חדש...