Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיהוי חוט ב פג'ו 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,מדובר בפג'ו 205 1400 98 FOREVER ,החוט המדובר יוצא מ פלג שמתחבר לכויל הצתה

דרושה עזרתכם,מהו החוט?

תודה

P2020293-2.jpg

P2020297-2.jpg

פורסם

יש לך ברכב מד סל"ד לא מקורי ? אם כן, יש לך תשובה.

אגב, המנוע שלך, לפחות מנקודת המבט שרואים, נראה ממש טוב.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

bigmak תודה,האמת זה היה כוון שלי גם כן,אומנם אין לי שעון טורים באוטו כמו לרוב פג'ו 205 למעט דגמים מסויימים,תגובתך רק חיזקה את העניין,טוב, לפחות לשבת הקרובה יש לי פרויקט,מזל שעדיין לא הרכבתי פנלים בחזרה מהרכבה של שעון חום,ולגבי מנוע,פשוט מנסים לשמור על הקיים

פורסם
מד סל"ד חיצוני, מתחבר להזנה של הכויל ע"מ לקבל קריאה.

גם לי יש את הקונקטור הזה:shock:.

לפי מה שאתה אומר, אם יש לי את הקונקטור הזה על הכויל, אז אני יכול לחבר אליו ישירות שעון סל"ד וזה יתן לי קריאה נכונה?

פורסם

srack ,תוכל לפרט בבקשה מה ההכוונה לא יתן קריאה נכונה או שלא יתן קריאה בכלל,ומה הכוונה חוט אביזרים,למה הוא משמש?

פורסם
בשנת 98 יש שני כוילים.

החוט הזה לא ייתן קריאה נכונה של הסל"ד.

זה חוט אביזרים נטו.

אני הבנתי שהחוט הזה מונע רעשים ברדיו...

DSCF901111111105_resize1.jpg
  • תוכן חדש...