Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, תודו שהתגעגעתם לשרשורים המטומטמים שלי!

"נניח" ושוטר רואה אותי עושה עבירת תנועה כמו נהיגה בקלות ראש. "נניח" כן?

הוא עוקב אחרי זמן מה- די והותר זמן בשביל לרשום את מספר הרכב, ואז אני מתחמק ובורח ממנו, והוא לא תופס אותי יותר.

האם הוא יכול לעשות משהו עם המספר רישוי שלי? לשלוח דו"ח בדואר, להוציא הוראת מעצר ברגע שרואים את המספר מסתובב, או משהו כזה?

בברכה,

ההוא.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

מה זה "לא תופס אותי יותר"

הוא פנה אליך ואתה המשכת בשלך ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא. לא פנה אלי...

נניח וכשכבר ממש התרחקתי ממנו הוא הפעיל אורות. לא אמר לי לעצור בשום שלב. רק רדף אחרי.

הכל היפוטתי, נכון?

hagggg55 כתב:

פורסם

מה זה "הפעיל אורות" ?

הדליק אורות רכב ?

הפעיל את האורות הכחולים ואולי ניסה לכרוז לך ולא שמעת ?

אותת לך עם אורות דרך גבוהים ?

אולי במקום לרשום "נניח" תספר מה קרה בדיוק

אנשים לא באים סתם ופותחים פוסטים כאלו בגלל מחשבה שעלתה להם בראש בזמן שהם קראו עיתון בשירותים אלא כי קרה מקרה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בין אם השוטר רדף אחריך ובין אם לא, אם יש לו את מספר הרכב הוא יכול לשלוח לך את הדו"ח בדואר.

אם נסיבות הענין מצדיקות - הוא גם יכול להופיע במעונך, לדפוק בדלת ולהציג לך צו/פקודת מעצר, על אחת כמה וכמה לזמן אותך לתחנה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

הפעיל אורות- אורות כחולים ואדומים בתוך הרכב.

הסיפור- נסעתי קצת מהר בכביש בינעירוני שמוביל לעיר שלי, כשירדתי מהכביש שמתי לב שיש רכב מאזדה 3 לבנה שממש צמוד לי לתחת, התרחקתי ממנו קצת ונסעתי יחסית רגוע, אחרי כ2 ק"מ הבנתי שהוא עוקב אחריי ורציתי לוודא, נסעתי לאישהו שביל עפר נידח בעירי בידיעה שאין כמעט סיכוי שגם הוא צריך להגיע לשם. את השביל אני מכיר מעולה ולכן ברגע שראיתי שהוא נכנס אחריי נסעתי במהירות מטורפת בשביל כי אני מכיר את כל הבורות והחריצים במקום, וכשיצאתי מהשביל (כ800 מ') ראיתי שהוא יחסית עוד בתחילת השביל והוא הפעיל את האורות הכחולים והאדומים בתוך רכבו- משמע הוא הבין שהוא עומד לאבד אותי ורצה שאני אבין שמדובר בשוטרים.

ייתכן וברחתי קצת. ואיבדתי אותו באיזשהו שלב (בלי לעבור עבירות תנועה מלבד מהירות מופרזת), חניתי ונעלמתי מהאזור לשעה בערך. כל אותה שעה המון ניידות סמויות וגלויות סורקות את האיזור, ובסוף כולם נסעו. אחרי זמן מה נכנסתי לרכב וחזרתי הביתה.

את המספר שלי היה לו די והותר זמן לרשום, השאלה מה הוא יכול לעשות עם זה.

כל זה פיקציה, לא באמת קרה ;)

hagggg55 כתב:

פורסם

אני מבין שחזרנו לתקופה שאתה נוהג כמו שאתה רואה בסרטים ?

בורח ממשטרה? לוקח אותם למקום שהם לא אמורים לרצות להגיע? מחנה את הרכב ונעלם מהאיזור?

עוד שניה תספר לנו שאח שלך היה בכלא בגלל קונספירציה, אז אתה עשית קעקועים על כל הגוף כדי להוציא אותו משם.. :screwy:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בקיצור, הוא יכול לעשות משהו.

אל דאגה, פשוט תשב איזה שבועיים ותאכל את עצמך מבפנים

עד שיגיע הדו"ח או הניידת. או שלא.:-P

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
האם הוא יכול לעשות משהו עם המספר רישוי שלי?

שאלת בתגובה מס' 1 וקיבלת תשובה בתגובה 6.

השאלה מה הוא יכול לעשות עם זה.

שאלת שוב בתגובה מס' 7 - ראה שוב תגובה מס' 6.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

קיבלתי תשובה אבל לא הסבר.

מה הוא יכול לעשות? ואיך? הרי אני יכול לטעון שבכלל לא הייתי באותו מקום ואותה שעה, שסגרתי שבת, שגנבו את האוטו, שגנבו את הלוחית רישוי ועוד 1001 דברים. איך הוא יכול לטעון משהו על רכב מסויים אם לא נתפס נהג כלשהו???

וזה הכל בגדר פנטזיה. שום דבר מזה לא באמת קרה. אתם יכולים להרגע קצת...

hagggg55 כתב:

פורסם

מה הוא יכול לעשות:

לשלוח את הדוח/זימון למשפט שבגינו הוא ניסה לעצור אותך לבית + זימון למשפט על אי ציות להוראות שוטר.

אהה אני אומר את זה מנסיון, אז תתכונן :)

אם האוטו נגנב, זה אמור להיות מדווח, אם סגרת שבת, תביא הוכחות מהבסיס ע"מ להוכיח טעות, אם אין לך הוכחות זה מילה של שוטר מול מילה שלך ואתה הצד החלש.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...