Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי 15-20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לצערי רכבי נפגע בתאונה (פיג'ו 306 '97 1600 סדאן) הרכב שירת אותי נאמנה בשנים האחרונות ולא ראה הרבה מוסך יחסית לצרפתיה.

בתקווה שאקבל את ערכו מהביטוח ובהנחה שאקושש עוד כמה אלפי שקלים, אני מחפש רכב שמאופיין ב:

גודל משפחתי (עדיף סטיישן)

גיר ידני

התנהגות כביש מחודדת

בטיחות אקטיבית ופסיבית

אחזקה נמוכה (בעיקר צריכת דלק)

בעיקר לנסיעות בינעירוניות וכפריות, אני נוסע כ 2000 ק"מ לחודש.

כמו כן אני מעדיף לטפל ברכב בעצמי טיפולים קלים ובינוניים במידת האפשר.

אודה לכם על עצותיכם והמלצותיכם הנדיבות.

פורסם

תודה על התגובה.

אימפרזה 4*4 מומלצת? האם ההנעה הכפולה, מלבד שיפור באחיזת הכביש, לא מייקרת את עלויות התחזוקה והדלק?

האם באימפרזה כזו או ברגילה, ישנם פרמטרים מסויימים שכדרי לבדוק לפני קנייה?

כמה ק"מ נחשבים סבירים עבור מנוע של אימפרזה משנות ה 90?

האם יש למי מכם הצעות נוספות? (כל רכביי עד כה היו צרפתיות מבית פיג'ו, ואינני מכיר היטב מכוניות מקבוצות אחרות)

פורסם

דגם ה4x4 אכן מומלץ, אבל קצת קשה למצוא אחת למכירה. (אף אחד לא רוצה להיפרד מרכב שכזה:-))

אין סיבה שדגם ה4x4 יעלה יותר לאחזקה מאותו דגם המקביל בעל הנעה קידמית, להפך בהוצאות דלק ה4x4 מספק יותר כוח לסחיבת כובד הרכב מה שגורם למנוע ל"הזיע" פחות ולחסוך בדלק, מה שאני מנסה לומר, שאותו הדגם בעל הנעה קידמית יתאמץ יותר מאשר אותו הדגם בעל 4x4, לגבי הביטוח תצטרך לבדוק בעצמך.

כמה ק"מ זה סביר? כמה שפחות!

נסה למצוא אחת שלא עברה את ה200 אלף km, למרות שאל תפסול אחת כזו על הכף אם היא טופלה כראוי.

מה לבדוק?

את זה תשאיר למכון הבדיקה שאני בטוח שיעשה עבודה מצויינת, אין "מחלות" ספציפיות שאני מכיר באימפרזה מהשנים הללו.

לגבי ה"פחד" של לעבור מצרפתייה ליפנית אין כלל ממה לפחד, יש אפילו סיבה לשמוח:-) (כמובן לא מתכוון לפגוע בבעלי הצרפתיות למיניהם).

ועוד משהו שאני רוצה לציין שלרכב יש פוטנציאל די גדול כרכב לדרכים לא סלולות, הוספת גובה תעשה את העבודה.

פורסם

פיאט מיראה שנת 99 יכולה להיות אופציה טובה יש גם סטיישן ענקי...

מה שכן לבדוק טוב את הטיפולים... אוטו רגיש להתעללות ולהזנחה

אחת במצב טוב תספק אותך מאוד עם 4חלונות חשמל צריכה דלק טובה (ביחס לאימפרזה) בקרת אקלים, מזגן מפוצל(גם לנוסעים מאחור) 2 כריות אויר ABS ו103 כ"ס לעומת 90 וקצת של הסובארו

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

לאימפרזה גם יש 2 כריות אויר ו4 ח"ח.

לאימפרזה 89 כ"ס ויש גם דגמים של 95 כ"ס אבל לא דגמי ה4x4.

דגם הgl המפואר בעל הנעה 4x4 הגיע עם הספק של 89 כ"ס, ודרך אגב המריאה סטיישן בגירסא המפוארת elx הגיע בעלת 2 ח"ח ולא 4.

עוד משהו קטן, דרישותיו של הבחור הם:

גודל משפחתי (עדיף סטיישן)-

גיר ידני

בטיחות אקטיבית ופסיבית

עד לכאן פחות או יותר שני הרכבים עונים לדרישות.

אחזקה נמוכה (בעיקר צריכת דלק)

את זה הוא כבר יצטרך לבדוק בעצמו, צריכת דלק פחות או יותר דומה בגלל נפח זהה, אבל לטווח הארוך הסובארו מראה אמינות גבוהה, בניגוד לפיאט שמערכת הקירור נוטה "לקרוס".

התנהגות כביש מחודדת

לא ישיג באף אחת מהם, אולם הוא יקבל אחיזת כביש טובה יותר בשל ה4x4 בסובארו.

בעיקר לנסיעות בינעירוניות וכפריות, אני נוסע כ 2000 ק"מ לחודש.

אם בכפריות פותח השירשור התכוון לדרכים לא סלולות ודרכי עפר, אני ממש לא צריך לפרט למה הסובארו עולה על הפיאט.

פורסם

406 אוטו מצוין אבל לא נירא לי שתמצא כזאת ב20 אלף...

405 מיושנת לעומת המכוניות שהצענו לך פה...

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

• תוכן חדש...