Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גלאי רדאר ובליינדר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חוץ מדיויד אף אחד לא ידע לציין את העובדה שהשמשה הקדמית ברוב הצרפתיות החדשות מכילה ציפוי נגד קרני השמש האולטרה סגולות , רק שעל הדרך הציפוי הזה מנחית משמעותית את אותות הרדיו (כלומר רדאר) המגיעים אל הרכב ובכך פוגע משמעותית בביצועי הגלאי , כל גלאי.

אין זה משנה אם מדובר בגלאי שלא שווה את מחירו (קוברה,יונידן וכו') או בגלאי מהשורה הראשונה (בל 970 אם תמצא , בל 990 ישן אם תמצא, או בל 985 , נדמה לי שכך נקרא הדגם החדש שמתאים למצלמות המולטנובה,אם זה עקרוני לך אני אבדוק).

בד"כ הפתרון היחיד (והיקר ) הוא גלאי איכותי מפוצל , כמו בל 975 - שעולה כ-3.5K ש"ח.

למזלך - דווקא הקליאו 172 - מכל הצרפתיות , היא היחידה שלא חייבת את הפתרון היקר הזה. בערך באמצע החלון , קצת למטה , ישנו ריבוע קטן שלא מצופה בחומר המגעיל הזה. לא יודע למה הוא משמש (אולי אנשי רנו , חסידי אומות העולם שכמותם, ייעדו אותו לגלאים) אבל הגלאי מתמקם מולו בדיוק.

בל או וולנטיין ? עניין של מה תשיג יותר זול. נגד לייזר אתה מכוסה עם הבליינדר , ויכולת גילוי המולטנובה בערך זהה בשניהם .

לשם מה ההתפלספות?

שתי הודעות מעליך רשמתי כל מה שאמרת בשורה וחצי.

קודם שהבחור החביב יקבל את הקליאו ואח"כ יסדר את העניין.

מה שבטוח - יש אנשים שהתקינו בקליאו ספורט שלהם גלאי רדאר.

לא ראיתי את ההודעה שלך :oops: אבל זה לא סיבה לפתוח ישר את הפה. :mad:

הסברתי קצת יותר במפורט ממך גם למה גלאים מסויימים לא שווים , ואילו כן יתאימו. ולמה בקליאו לא חייבים מפוצל , אבל שיש את האופציה - לטובת בעלי צרפתיות אחרות.

לא יזיק לך לפתוח קצת גם את הראש לפני שאתה פותח את הפה :evil:

דרך אגב - יש עוד פתרון לבעלי צרפתיות - ביטוח שמשות.

לא הכי אלגנטי , כרוך לעיתים ב"עיגול פינות" , עשוי לגרום צרות אם החלפת השמשה נעשית בדרך חאפרית , אבל אם "במקרה" השמשה הקדמית נשברת , התחליפית בד"כ לא תהיה מצופה בציפוי הנ"ל... :idea:

פורסם
שמר, ה"חלון" בחלון, אם תרצה, מיועד למנויים אלקטרוניים (כגון הפסקל של כביש 6).

הממממ. זו אחת האפשרויות שהעלינו , אני וחבר , אל מול החלון של קליאו בצבע בננה , אבל משום מה לא נראה לי שהצרפתים חשבו דווקא על כביש 6 בארץ הקודש. :?

פורסם

הממממ. זו אחת האפשרויות שהעלינו , אני וחבר , אל מול החלון של קליאו בצבע בננה , אבל משום מה לא נראה לי שהצרפתים חשבו דווקא על כביש 6 בארץ הקודש. :?

מן הסתם לא, אבל אולי דברים אחרים (שלט למוסך, תג זיהוי בכניסה לחניון, כל מיני...)

פורסם

אבל הפסקאל של כביש 6 זאת לא המצאה שלהם, באירופה כולה יש אין ספור כבישי אגרה שמשתמשים במכשירים דומים,

לגבי הבל והוולנטיין, כבר דובר בעבר שהיצטיינות הוולנטיין היא דווקא בלייזר שמנגד למצלמות הבל הוא האיכותי יותר...לכן אם יש בליינדר עדיף בל.....

לגבי "ביטוח השמשות" הצעה נהדרת, שבעבר אני נראלי הייתי בין אלו שהעלו אותה לטובת אחת ה"בננות" המצויות

פורסם
לגבי הבל והוולנטיין, כבר דובר בעבר שהיצטיינות הוולנטיין היא דווקא בלייזר שמנגד למצלמות הבל הוא האיכותי יותר...לכן אם יש בליינדר עדיף בל.....

זה נכון ללפני למעלה משנה , מאז קרו שני דברים:

1. וולנטיין הוציאו דגם חדש לשוק.

2. בל הפסיקו לייצר את ה-970 וה-990 שהתאים למולטנובה.

לפיכך ,כדי לקבוע מי יותר טוב היום - יש לעמת אותם ראש בראש אל מול מצלמה.

פורסם

רנו קליאו זו מכונית טובה לאבא שלי יש כזו

פורסם

כמה עולה בשוק בליינדר M20??

כי אני מכיר יבואן של מערכות סטריאו שאני עובד איתו שמוכר אותם ב2100.

זה מחיר טוב?

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם
כמה עולה בשוק בליינדר M20??

כי אני מכיר יבואן של מערכות סטריאו שאני עובד איתו שמוכר אותם ב2100.

זה מחיר טוב?

כן

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

• תוכן חדש...