Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה במציאת גיפ סופה שנגנב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום 22.1.2009 בשעה 4:15 ליפנות בוקר נגנב גיפ סופה שנת 94 צבע אפור עם שילוב ירוק בקידמה.

הגיפ נגנב בעיר בת ים ברחוב יצחק שדה 33 ליד גן העיר בביתם.

הרכב הנסע ברחוב הנבאים לכיון רחוב קוממיות בשעה 4:20.

פרטים על הגיפ

מספר גיפ 36-264-15

צבע אפור עם שילוב ירוק גג פיבר סגור צבע שחור חלונות שחורים מאחורה ובצדדים.

הגיפ מוגבהה מאוד עם אוקלונים וקפיצים עלים.

חזית הרכב מניקל של רנגלר עם 2 פנסי ערפל שיושבים בטמבון הקידמי.

גלגלים 33 15 10.5 שטח מלאה, הצמיגים מאחורה טיפה שחוקים.

פנים האוטו כיסאות דמוי עור בצבע קרם עם סמל של שור בגב המושב , מקידמה וספסל אחורי .

לבודי של האוטו יש חלודה מתחת לחלון הקידמי בצד של הנהג, ובדלת אחרוית מתחתה יש פרץ בבודי.

הכי חשבו מכול לאוטו היה בעיה של מערכת הדלק והאוטו לא יכול לסיעו חלק וכנראה שנתקע במהלך הנסיעה.

כול יודע דבר עם מישהו יודע משהו על איפה נמצא הרכב יבוא על שכרו

ידוע שהרכב לא עבר את הקו הירוק כי בדקו שם אבל אפשרו לבדיקה ממכם.

תמונות הגיפ

P6060039.jpg

P6060028.jpg

P6060032.jpg

P6060031.jpg

P6060036.jpg

P6060034.jpg

P6060037.jpg

P6060038.jpg

פורסם

קיבינמטטטטטטטטטט (וזה לא נתקע זה מעצבים)

שמעתי כבר על 5 סופות שנגנבו בחודש האחרון, אחת מהם של חבר.

מקווה בשביל הבעלים שהאוטו ימצא, בהצלחה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

היום בדימונה נצפה בדיוק אחד כזה.

ראיתי אותו רק מאחור כך שאני לא יכול להגיד לך שיש לו גריל מניקל מקדימה.

היה אצל אחד הפחחים ונראה שעבר צבע יסוד אפור על הכל.

מעולם לא ראיתיו בדימונה לפני.

צור איתי קשר בנייד

050-6533379

אני אנסה לדלות פרטים מהפחח ביום ראשון על הבוקר.

ירון מאיר

פורסם

תעשה בדיקה בנגב (ליד ערד) ,

הייתי בתרגיל שם בשבוע שעבר והיה מסדר של רכבים שעמדו ליד ישוב בדואי שאין מצב שיש להם את הכסף לזה ובאח לא בשעה שתיים עשרה בלילה .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
תעשה בדיקה בנגב (ליד ערד) ,

הייתי בתרגיל שם בשבוע שעבר והיה מסדר של רכבים שעמדו ליד ישוב בדואי שאין מצב שיש להם את הכסף לזה ובאח לא בשעה שתיים עשרה בלילה .

הלוואי עלינו הכסף שמרוויחים מהברחות של סמים ונשים. יש מספר מקומות בנגב שבלילות אפשר לראות את ההתארגנות לתנועה. ג'יפים ארוכים פתוחים בצבע הסוואה למבריחים, ג'יפים קצרים סגורים לתצפיתנים ולמפקדים. כולם או ללא מספרים או עם אותו מספר..

הכיוון של הפחח בדימונה נשמע לי מבטיח, אבל אל תטפח תקוות..

אסף.

פורסם
הלוואי עלינו הכסף שמרוויחים מהברחות של סמים ונשים. יש מספר מקומות בנגב שבלילות אפשר לראות את ההתארגנות לתנועה. ג'יפים ארוכים פתוחים בצבע הסוואה למבריחים, ג'יפים קצרים סגורים לתצפיתנים ולמפקדים. כולם או ללא מספרים או עם אותו מספר..

הכיוון של הפחח בדימונה נשמע לי מבטיח, אבל אל תטפח תקוות..

אסף.

הלכנו לראות את הפחח בדימונה זה לא האוטו, אבל תודה על העזרה ירון.

עדיין מחפשים כי זה לא אוטו שכול יום רואים אותו וגונבים.

בקשר לדרום מחפשים שם בקרב הבדויים וגם בכול הארץ.

מקווים לטוב

פורסם

אם יש לכם אפשרות לבצע סיור ממונע בקו התפר אולי יתמזל מזלכם.

כל הדרכים הצדדיות המובילות לקו הירוק:

קברות המכבים.

בית נחמיה.

צומת רנטיס.

ומשם מזרחה.

במידה ואינכם מכירים את השטח, לא מומלץ להכנס לבד, כדי שבמקרה לא תכנסו לשטח אימונים של צה"ל או חלילה לכפרים הסמוכים.

בתקופת השירות במשטרה היינו מגלים רכבים רבים שננטשו במקומות אלו לאחר שלרכבים היו תקלות, והם פשוט ננטשו על ידי הגנבים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

רק לי נדמה שהג'יפים האלו קלים מאוד לגניבה כי הוא נראה ממש פתוח! רק להכנס ולרכב ולחבר חוטים.

אמן אמן שתמצא את הג'יפ שלך רואים שהוקשע בו המון כסף, פעם ברחוב בלפור ראיתי מישהו עם ג'יפ פתוח אבל בחניה פקרטית הוא בנה פשוט במלוא המילה כלוב לרכב והיה נועל אותו כל ערב.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

עזוב, חלון זכוכית ופח בעובי של כמה מילימטרים במקרה הטוב זה לא מה שמפריע לגנב שרוצה לקחת רכב, אולי לנער משועמם שרק רוצה להעביר את הזמן.

יש דרכים אחרות לצמצם את סיכויי הגניבה של רכב כזה.

אגב, שים לב שבמקרה הזה מצויין מפורשות שהיתה תקלה במערכת הדלק. אם הרכב הזה הצליח להגיע רחוק מהמקום בו נגנב המסקנה הכמעט מיידית היא שהוא נגרר בצורה כזאת או אחרת או שמי שלקח אותו הכיר את הרכב טוב מספיק כדי לבצע בו תיקוני שדה בארבע לפנות בוקר. זאת לא גניבה של ילדים משועממים בחופשה, זאת גניבה מתוכננת ומאורגנת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...