Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתה לי בעיה בסיאט שהטורים היו ממש נמוכים ובהילון ראשון הוא היה מתכבה לפעמים .

הלכתי למכוןן מורשה של סיאט אמר שיש צינור אוויר קרוע או משהו כזה , רצה להשאיר את האוטו לתקן אותו אחרי דיבור הוא אמר שהוא יתקן לי בחינם התעסק עם הצינורות הטורים עלו למעלה טיפה המצב השתפר האוטו לא נכבה כבר, אבל בכל זאת אני מפחד שזה לא יסודי, מה אתם אומרים לעשות ?

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני אצטרף לשירשור, ואשאל שאלה באותו נושא(סיאט איביזה 99' 1600), היום בבוקר כשהתנעתי את הרכב, ראיתי כי הטורים משחקים למטה מתחת לרגיל כך שהאוטו רועד, חשבתי שהמנוע קר, עשיתי נסיעה המנוע התחמם אבל הבעיה נשארה, עשיתי נסיעה בין עירונית, הכל תקין בזמן נסיעה, הגעתי ליעד, וכרגע כשאני לוחץ על המצמד, הטורים נופלים והמנוע מתכבה, כשאני לוחץ על הגז הכל תקין, ברגע שאני עוזב את הגז המנוע מתכבה, יש למישהו מושג?

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

רוב הסיכויים שהתקלה נעוצה במצערת האלקטרונית ברכבך.

כדאי להתחיל בניקוי שלה וכיוון ולימוד בסיסי - הדבר יתבצע רק עם סורק תקלות ובתנאים מוגדרים מראש ע"י יחידת הבקרה.

בעל המקצוע שיבצע לך זאת יוכל לאחר מכן לידע אותך האם זה עזר או שלא היה מנוס מלהחליפה לחדשה ולאחר מיכן לבצע שוב את אותו תהליך לימוד, ואני ממליץ במקרה זה רק על מקורי ( לא חייב מהיבואן) .

בהצלחה.

בברכה.

חיים יוד.

פורסם

שלום רב !

תגובתו של חברי חיים יוד מיועדת לבעל הסיאט איביזה 99, ממליץ לך לפנות אליו בפרטי, ובעייתך תפתר.

לפותח השרשור, אני מניח שצינור וואקום ברכבך היה קרוע, החלפתו או קיצור הצינור, במקום הקרע פתר את הבעייה,

באם הבעייה תחזור, חזור אליו, טו לפורום, ונשתדל לכוונך ולעזור לך.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

מחזק את דברי צביקה

כנראה שצינור הוואקום שלך היה קרוע או שהיה בו חור וזה גרם לך לירידת טורים

לאחר קיצור הצינור או החלפתו הוואקום התאזן וגרם לטורים לעלות

בכל נושא ובכל שאלה באיביזה אשמח אם תדבר איתי ואני אנסה לעזור לך :)

תודה

מכונאי מוסמך...

Seat ibiza 16V 99

פורסם

טוב, קניתי ספריי ניקוי ב20 ש"ח בהום סנטר, פירקתי את הפילטר האוויר, עשיתי ניקוי יסודי למקום, ועושה רושם שהבעיה נפתרה :-) , אני רק מקווה שזאת אכן הייתה הבעיה, ושזה לא יחזור.

תודה רבה לכם!

• תוכן חדש...