Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפשת רכב אוטומטי, אמין, חסכוני בדלק ועם עלויות אחזקה סבירות בתקציב של 25,000 עד 28,000 ש"ח (תקציב לקניית הרכב עצמו בלי העלויות הכרוכות כמו ביטוח וכו'). לא משנה לי אם זה רכב מיני או משפחתי. הנסיעות שלי הן גם עירוניות וגם בינעירוניות. על איזה רכבים אתם ממליצים?

האם כדאי ללכת רק לכיוון המכוניות היפניות / קוריאניות ולא אירופאיות?

רציתי לקנות יונדאי גטס אוטומטי אבל הבנתי שצריכת הדלק מאוד גבוהה- 1:9 בעיר ו- 1:12 בנסיעה בינעירונית. האם זו באמת צריכת הדלק שלה?

האם יונדאי אקסנט נחשב רכב חסכוני ואמין?

אני שוקלת (אולי) לקנות רכב עם גיר ידני שיהיה חסכוני יותר בדלק ואמין יותר, אבל לא סגורה על זה. מהי צריכת הדלק של הגטס הידני?

תודה

קרן

פורסם

אמינות וחיסכון גבוהים יותר תשיגי בידני מאשר אוטומט לכן הוא מומלץ.

בגלל שלא ממש אכפת לך גודל הרכב אני ממליץ להתמקד בקטגורית הסופר-מיני, הגטס לא ממש מומלצת מבחינת אמינות וצריכת דלק, בכלל קוראיניות בתקציב שלך לא ממש מומלצות.

אני הייתי ממליץ לך לחפש פונטו ספייס 2001+- בעלת מנוע 1300 סמ"ק, רק תבדקי שאין עבר של השכרה או ליסינג ותחפשי יותר את דגמי הelx ה"מפוארים" שמציעים איבזור רב מאשר בגירסאות הפחות מפוארות.

פורסם

פונטו ספייס אוטומטית היא אופציה טובה, ובכל מקרה אם הדרישה היא לגיר אוטומטי אז נותרה לך רק הגרסא הבכירה שהיא הELX בעלת הגיר הרציף. רכב שבסך הכל יענה לדרישות שלך בצורה טובה מאוד.

לגבי הגטס - בתקציב הזה נכנסות רק גטס שלפני מתיחת הפנים והם טובות פחות מאלו שאחריה (מ2006 והלאה). תצרוכת הדלק של הגטס אכן לא טובה במיוחד אבל גם לא גרועה כמו שחלק מהאנשים מספרים, בטח שלא אחרי מתיחת הפנים.

ואפרופו מספרים, 1:9 בעיר ו1:12 מחוץ לעיר הם לא יחסי תצרוכת דלק גרועים כל כך, ואת בהחלט יכולה להתייחס אליהם כאל תצרוכת ממוצעת והגיונית למשפחתית 1600 סמ"ק אוטומטית (מי יותר ומי פחות, קראי את השרשור הדביק שבראש שהפורום).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...