Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע שעבר בזמן שיטוטי ברח' פריז החורפית נפגשתי ביפיפה הזאת.

אבל מה שתפס את עיני זה המחיר שמוכרים אותה בפריז... 27,471 יורו = בשקלים לפי שער 5.15 = 141,500 ש"ח (!) כאשר המחיר בארץ הוא 165,000 ש"ח והמיסוי בארץ הרבה יותר גבוה מצרפת.

פער של 16.6% בסה"כ.... (לעומת הפאסאט שהפער היה יותר מפי שתיים!)

תהנו!

לא יצא לי לנהוג על הרכב אבל נסעתי על סובארו אימפרזה טורבו STI משופרת ע"י momo (בצרפת מכירים אותו :-)) פשוט רכב מדהים! מה שיותר מדהים זה החוק בצרפת שיש זכות קדימה לכל מי שבא מצד ימין. אתה נוסע על כביש 3 נתיבים, מגיע מישהו מרח' חד סיטרי בצד ימין ואני כמעט מתלבש בו.... :evil:

IMG_2499.jpg

IMG_2500.jpg

IMG_2502.jpg

פורסם

שכחת לציין באיזה דגם מנוע מדובר.

ה2.0T נמכר בארץ ביותר מ200K.

נראה שיותר הגיוני שראית אולי את הגרסה שאני מדבר עליה אם לא אז באמת מפתיע.

פורסם

הגירסה של 170 K ש"ח בישראל עולה 21.750,00 € באירופה. לדעתי פאר מחירים רגיל, אין כאן שום מציאה. אבל אחלה רכב. לאומת זאת המחיר החדש של אלפא 159 (185 K ש"ח) - זה כבר מתחיל להיות מעניין.

פורסם
הגירסה של 170 K ש"ח בישראל עולה 21.750' date='00 € באירופה. לדעתי פאר מחירים רגיל, אין כאן שום מציאה. אבל אחלה רכב. .[/quote']

טעות בידך.

הגרסה הכי בסיסית היא הכי בסיסית (לא מגיע לארץ).

מנוע 122 כ"ס ולא 160 כ"ס.

רדיו דיסק רגיל ולא מסך מגע+צנג'ר MP3+AUX , פנסי ערפל ועוד..

הרכב הכי בסיסי בארץ , עולה בגרמניה 25,055 יורו ואני בטוח שפיספסתי משהו (במילים אחרות באיזור ה26,500 יורו).

נ.ב: צבע מטאלי באירופה עולה יותר מאשר בארץ :shock: .

נ.ב 2: בישראל שירוקו TSI 160 כ"ס עולה 165,000 ש"ח ולא 170K

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

האמת לא מצאתי שירוקו באתר של היבואן. הלכתי לאתר i-car. ראיתי כי הרכב מצויד בתיבה בת 6 הילוכים ולא 7 DSG שעולה כאמור 25.075,00 €. בארץ זה עולה 180 K ש"ח (לפי האתר i-car). שוב, פער מחירים רגיל. לגבי הגירסה של 165 K ש, (אני מודה בטעות) נשארנו עם 2 אפשרויות: 1.4 TSI 90 kW או 122 כ"ס שמחירה 21.750,00 € ו1.4 TSI 118 kW או 160 כ"ס שמחירה 23.300,00 €. אז כאמור שוב טעות קטנה ולאחר בדיקה מעמיקה מסתבר שהאמת נופלת בין לבין. אובכן, 23300 אירו מול 165000 ש"ח וזה עדיין לא פער מחירים יוצא דופן. ראיתי מכוניות עם פער הרבה יותר עדיף. אבל כמובן שלא זה הכי חשוב, אלה צרכי וטעמי הנהג.

פורסם
מסתבר שהאמת נופלת בין לבין. .

אין טעות

אני הכנסתי באתר הגרמני את התוספות שיש בישראל ואני יודע בוודאות שפיספסתי כמה כי מה לעשות , אני לא דובר גרמנית.

שוב אני אומר , בגרסה הבסיסית אליה אתה התכוונת אין למשל מסך מגע RCD510 , אין קלימטרוניק , אין פנסי ערפל ועוד..

זה האתר הרישמי של VW גרמניה:

http://www.volkswagen.de/vwcms/master_public/virtualmaster/de3/modelle/scirocco.html

עכשיו כנס לקונפיגורטור ושחק עם התוספות..

Not the sound of silence -ABARTH

• תוכן חדש...