Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא סוזוקי סוויפט שנת 90 מנוע 1300 סמ"ק, הרכב הוא של אחיין שלי, חייל שבטעות ביום גשום נכנס עם הגלגל הקדמי לבור עמוק מלא מים. כתוצאה (ע"פ אבחנת המוסכניק) הציר המרכזי של הגיר נשבר ויש להחליף גיר.

העלויות הן :

גיר 700 ש"ח

עבודה 500 ש"ח

אם נחליף גם קלאץ' על הדרך אז תוספת של 650 ש"ח

במסגרת תוכניתנו :החייל התפרן שלא מוכן להשקיע ברכב יותר מ100% מערכו הריאלי החלטנו שננסה להחליף את הגיר לבד.

שלב ראשון הוא לאתר גיר מתאים ואשמח לקבל הצעות ממי שיש לו אחד מיותר במקרה. או אפילו רכב מושבת לחלקים (נחשוב קצת קדימה).

ברשותי סט בוקסות איכותיות ומברג (-: , מעולם לא החלפתי גיר אבל אני מניח שעם הפירוק תבוא גם הדרך להרכבה.

הגישה היא ננסה בעצמנו קודם, כי תמיד אפשר לשלם למישהו אח"כ.

כל עזרה באיתור גיר, ומאוחר יותר הדרכה בשלב ההרכבה תתקבל בברכה.

תודה עוזי

פורסם

בימים אלו אני מחפש רכב דומה מושבת לחלקים.

האם מישהו יודע מה טווח המודלים שהשתמשו בהם באותם חלקים או חלקים שיתאימו גם לרכב הזה?

או ספציפית האם גיר של סוזוקי סויפט עם מנוע 1100 יתאים לשלנו שהמנוע שלה הוא 1300 סמ"ק?

מידע על סוזוקי דומה מושבתת יתקבל בברכה

תודה

עוזי

• תוכן חדש...