Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

יש ברשותי סאב שעלה לא מעט.. רוקפורד P1 10 אינץ מחירו היום הוא קרוב ל800 שקל

ניסיתי לתקן אותו פעם אחת שניקרע לי החוט בסאב הלחמתי אותו והוא היה עדוק מידי ועכשיו יש כמו קצרים כאלה בסאב עובד לא עובד וכנירא שזה בעיה במה שתיקנתי

תיקנתי אותו לפני חודש והוא עבד טוב מאוד עד היום...

האם יש מישהו שיכול לתקן כזה דבר וכמה זה בערך צריך לעלות?

-אלמוג שרון-

P1050765.jpg

P1050764.jpg

P1050762.jpg

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תיקון כזה יכול להגיע עד 150 ש"ח

אני ממליץ על דואק בחולון אבל אין לי את המספר שלו , אבל אני מאמין שמישהו כבר יעלה לך את המספר שלו בפרטי.

בהצלחה.

פורסם

עם יש למישהו את המספר שלו אז בבקשה זה דחוף...

ועם אפשר את המיקום שהוא נימצא בו יעזור לי מאוד

תודה מראש אלמוג שרון

פורסם

בסאבים הקודמים שלי (גם 10 אינצ) היו נשרפים החוטים גם מידי פעם בגלל זרם\חום\תנועה רבה שהם עמדו בה טוב מספיק

בכל מקרה יצא לי להחליף כמה פעמים את החוטים שמובילים לסאב

אל תנסה לשים שם חוטים רגילים זה לא הולך חבל על הזמן הם קשיחים מידי ונקרעים\נשברים, הפתרון הכי טוב הוא למצוא רמקול\סאב מקולקל עם חוט (היעודי שיוצא מהרמקול) שמגיע באותו עובי חוט או יותר עבה מהמקור שהיה בסאב שלך ולהחליף בניהם (לא עבודה מסובכת מידי ברוב הסאבים)

אני מניח שתצטרך פן חם וחזק (הכוונה היא לפן המיוחד לדברים האלה אני לא יודע מה השם המקצועי) כדי להסיר את המגן אבק

בכל מקרה אצלי זה פתר את הבעיה אז, מקווה שזה יועיל לך.

תיקון סאב אצל מישהו בטח יכול להגיע ל 150 - 300 שקל לתיקון

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

רמקולים לא מתקנים לבד, לא משנה אם זה חור בממברנה או סליל שנשרף. כל פיפס הכי קטן משפיע על ביצועיו.

תיקון רמקולים יש לעשות אצל מתקן רמקולים מקצועי. אפשר לעשות חיפוש ולמצוא את כל פרטי ההתקשרות וחוות הדעת על מתקני הרמקולים בארץ.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, יש דברים שעם ידים מספיק טובות אפשר לעשות לבד

אבל אני מניח שלא כל אחד יקח תסיכון של להרוס את הסאב

אם משתלם כלכלית לתקן אצל מישהו אולי באמת עדיף.

Mitsubishi king

פורסם

כמו מה?

הדבר היחיד שהייתי מנסה לעשות לבד זה להלחים מחדש טרמינלים או מובילים שהתרופפו מהטרמינלים, וגם זה עם זהירות רבה שלא יפול בדיל על הממברנה.

אנשים חושבים שרמקול זה כמו מנוע של אוטו שאפשר לתקן לבד. אנשים לא יודעים שיש משמעות לכל רכיב ורכיב ברמקול, לא מבינים שאפילו שקע בממברנה גורם לשינוי הצליל ושגם מכה אחת קטנה מסוגלת להוציא רמקול ממרכוז.

תיקון רמקולים זה ממש לא עסק יקר. כשהיה לי את הסקאן-ספיק נתתי אותו לתיקון כי הסראונד התנתק מהבאסקט. הייתי בטוח שהתיקון יעלה כמה מאות, בסוף הוא עלה 60 שקלים.

האלתור \ תיקון של פותח השרשור זה, איך נאמר, :?.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אוקיי זו דעתך,

אני הייתי מנסה מעבר לזה (בזהירות רבה כמובן)

יש דברים שלא הייתי עושה לבד אבל הבעיה כמו שהבחור מציין פה כן הייתי מתקן לבד

זה בסדר להגיד שהרבה חלקים משפיעים על הצליל אבל אני מבטיח לך שהמגן אבק שצריך להסיר כדי לבצע את ההלחמה מחדש לסליל לא משנה כלום בצליל והרמקול\סאב ידע לנגן טוב מאוד גם בלעדיהם, הם נועדו בדיוק למה שהשם שלהם רומז - להגן מאבק.

Mitsubishi king

פורסם

מה כולם התחילו לריב בגללי:| אני יזרוק אותו לפח וזהו :-P

עידן זה לא שלי הסאב זה של חבר טוב שלי ואני תקנתי לו אותו עבד טוב מאוד עכשיו גליתי שיש נתק בין הכניסה שתיקנתי לסליל אני יקח אותו למתקין אבל עדין לא אמרו לי איפה יש מתקין שיכול לתקן את זה

דרך אגב איתמר אני עושה הכל לבד אני לא אוהב שעושים את העבודה בשבילי למשל אני בניתי לעצמי מערכת ועוד מספר ימים אני יעלה הרבה תמונות ואני רוצה לשמוע ממך דעה על ההתקנה אני כבר אומר לך אתה תיהיה מופתע:-D

בכל זאת עם למישהו יש מספר של מישהו שיכול לתקן את זה כי בסך הכל אני לא משלם על זה זה של חבר אני רק עושה לו טובה..

• תוכן חדש...