Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תולעים באידלסון 10

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד כשאני מקבל מנה במסעדה (במיוחד אם היא מועדת לפורענות כמו סלטים ומאכלים עם ירקות) אני קודם כל בודק אם אין הפתעות למיניהן. מה יש, לא עולה כסף לפשפש בסלט או להציץ בחסה על ההמבורגר..

מה שכן, לא חושב שהייתי מזהה את זה לפני השתיה. טוב לדעת, נתחיל לבדוק גם את המיצים :-).

אני גם ממליץ, לפני שמורחים רטבים - להריח ולטעום אותם לבדם, אם הם לא טובים ומורחים אותם יהיה קשה לזהות בגלל עירבוב הטעמים.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אני פעם הזמנתי קפה ברד ברביבה וסיליה (אני יודע, אני יודע, אבל לזכותי ייאמר שלא אני הזמנתי לשם) וקיבלתי אותו עם המון חתיכות פלסטיק או זכוכית קטנות. לאחר כמה שלוקים בהם לא כל כך הבנתי מה קורה, התברר באמת שיש כאן בעייה. אז פניתי למלצר ואמרתי שהזמנתי ברד, לא ברד עם זכוכיות. הוא אפילו לא התנצל - רק לקח את הקפה ושאל אם אני רוצה משהו אחר במקום. אמרתי שלא והוא הלך. כשהוא חזר שאלתי אותו אם זו מנת הספיישל שלהם עם זכוכיות בברד. הוא אמר שלא, אז ציינתי שזה מוזר כי אם זה לא, אז למה לא נראה לו שהוא צריך לפחות להתנצל על זה. הוא מלמל משהו על זה שזה באמת לא בסדר וסליחה, והלך. אחרי דקה הגיע אחראי המשמרת והציע לנו פיצוי בדמות עוגה. טו ליטל טו לייט...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מה הקטע? מדובר במיץ תפוזים מועשר בחלבונים מן החי. ביג דיל.

פעם ישבתי עם כמה חברים טובים באיזה בר בנתניה. כדרכן של נשים, זוגתי, שהיתה נוכחת גם במקום, הזמינה ביחד עם עוד אחת מיושבות השולחן מנת סלט, שלקראת סיומה התגלתה בה תולעת. אוי, כמה שוטים אנחנו הרווחנו בגלל זה :-D

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...