Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי זה קצת באיחור, אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם.

בתאריך 19.12.08 התקנתי את המערכת הראשונה שלי ברכב Subaru Impreza 06' בחנות Tomcar במושב רינתיה.

באותה הזדמנות אני רוצה להודות לroni_n שעזר לי לכוון את המערכת במפגש יום אחרי.

הרכיבים:

• HU: Pioneer DEH-P600UB
  • Comp: Hertz Energy ESK165
  • Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4
  • Sub: JBL GT5-1204 BR

חיווט:

8 gauge:+/-

RCA: 2X RCA Audison

-אתמול העברתי את כבל הUSB לתיבה שבין שני המושבים הקידמיים, הוא היה בתא הכפפות. (הוא נמצא באופן זמני ככה, מחר אעשה חור ואעביר דרכו את הכבל).

-לאחר הנושא שפתחתי בפורום, החלטתי להשאיר את הקרוסים מאחורי הHU כמו שניתן לראות בתמונה.

ונעבור לתמונות...:-D

DSC02504.jpg

DSC02508.jpg

DSC02505.jpg

DSC02509.jpg

DSC02510.jpg

DSC02513.jpg

DSC02514.jpg

DSC02495.jpg

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

תתחדש.

האזנה נעימה.

8)

*(בפעם הבאה כשתצלם תלחץ על האפשרות של מצב מיקרו, איכות התמונות של העצמים הקרובים תהיה באיכות טובה יותר והרבה יותר ממוקדת).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תחילה לא הייתי מרוצה מהכיוונים כי הבאס היה ממש חזק באופן מוגזם.

אבל לאחר הכיוונים של רוני ההבדל הוא שמיים וארץ אני ממש מרוצה.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

החוטים שמחוברים לקרוס

קצת חשופים הייתי אומר אפשר לראות את הצבע של החוט החום הזה שיוצא טיפה

זה יכול לגעת לך שם במשהו ותיהיה לך חגיגה באוטו

:shock:

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

אסדר זאת בהקדם האפשרי תודה על ההערה:-)

פורסם

בשמחה !

תתחדש על המערכת ותהנה

האמת ששמעתי את הסאב הזה במקרה ביום שבת שעבר.

בסיטרואן חדשה 2008 לא זוכר את הדגם

ושמעו חזק ואיכותי 8)

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם
תתחדש ותהנה.

שמח שאתה מרוצה.

ליטל, לא כל אחד יודע לצלם כמוך..:wink:

או כמוך צביקה, צלם הפורום הידוע לשמיצה...

ולעיניינו

מקווה שאתה באמת נהנה מהכיוונים, לא מושלם אבל יותר טוב ממה שהיה זה בטוח.

ותהנה ונשמע ממך בהמשך.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

התקנה נקייה ונורמלית.

מקווה שהתוצאה היא כמו שציפית.

תתחדש ותהנה-בקרוב\רחוק אצלי.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

כמובן שההתקנה היא אינה סופית,

השלב הבא הוא:

-איטום הדלתות ותא המטען.

-החלפות החוטים לרמקולים.

-החלפת פלטת המגבר.

פורסם

או שהרמה של הפורום הדרדרה או שאנשים לא רואים טוב,

מה התקנה נורמאלית ? קרוסים נמצאים מאחורי הHU ומחוברים לאלמנטים ע"י החיווט המקורי של הרכב, או חוט 0.75 אחר, כלכך קשה לחווט בצורה מסודרת עד לאלמנט ?,

הקרוס זרוק לחלוטין, לא מקובע ולא שום דבר, כל החיווט שלו חשוף ובטח לידו יש קרוס נוסף שכל מה שצריך זה מגע קטן בינהם ובמקרה הטוב המגבר בפרוטקשן,

הפלאטה נראה לי שהלבד תפוס עם סיכות ולא מודבק, זה לא קריטי אבל מראה משהו על איכות ומקצועיות ההתקנה, בקשר לטוויטרים במקום להדביק אותם בצורה כזאת על הדש יכלו לעשות להם פלאש מאונט יפה ומסודר

בקיצור תתחדש על המערכת אני באמת לא רוצה לבאס, אבל ההתקנה לא משהו במיוחד לאור העובדה ששילמת בכסף ולא באבנים !!

ועצם העובדה שאתה יוצא ממתקין לפני שהוא מוודא איתך שהסאונד לרוחך, ועובד על כיוונים ביחד! איתך זה מראה משהו על המתקין הזה

• תוכן חדש...