Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי צבע ב"טופ קולור" בת"א שמילאו לי בספריי לפי גוון .

הצבע משמש לצביעת שידה מעץ .

ספריי צבע של 400 מ"ל - צבע פולריטאני - גוון שמנת - עלה לי 70 ש"ח .

צבע יסוד - גם בספריי 400 מ"ל - עלות 70 ש"ח .

נראה לי יקר מאוד משיהו מכיר חנות נוספת במרכז הארץ שמכינה ספריים לפי גוון .

מה שעוד בדקתי - לו היה לי אקדח צבע וקומפרסור .

יכולתי לקנות צבע אפוקסי - עלות של ליטר 70 ש"ח זול מאוד יחסית לצבע שממלאים לי בספריי - אותה עלות 400 מ"ל .

לגבי קניית צבע יסוד לבן(פיבר) - עלות של 7.5 ליטר - 230 ש"ח .

הבעייה היא שאין לא קומפרסור ולא אקדח צבע .

האם מישהו מהפורום מעוניין להשכיר תמורת תשלום סימלי , או למישהו מהפורום יש מצבעה שמוכנה לתת לי להשתמש בכלים הללו

תמורת תשלום .

על כל פנים מחיר הספריים יקר מאוד לטעמי .

Sound Stream -Trantula 800.2

• אחראי פורום
פורסם

אין ממש יותר זול מזה בספריי. גם בברק ישיר דורשים סכום דומה.

קח בחשבון שקיבלת צבע איכותי ולמי שאין קומפרסור - זו אופציה כמעט בלתי נמנעת.

בכל החנויות הרגילות מוכרים לך ספריי שהוא טיפה יותר איכותי בתוצאה שלו,

אבל ממש לא מתקרב למה שטופ קולור וכו' עושים, ואתה משלם עליהם 40-50 ש"ח.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מי יצרן הצבע ? אני צריך לצבוע מסילות של סורגים שהחלידו קצת , כדאי עם ספרי אפוקסי ?

הומלץ לי על צבעים של חברת סיקנס/אקזו ההולנדית, חשבתי לצבוע ג'נטים בעצמי , במקום לשלם לצבעי 500 ש"ח לשני גלגלים,

(וזה אחרי ה 150 ש"ח לניקוי החול)

נגשתי ל"אוטוטרייד" וחטפתי הלם מהמחיר 560 ש"ח עבור : צבע יסוד,צבע דו שכבתי,לכה,מדלל (באריזות המינימליות האפשרי )

אח"כ גם הסתבר כי יש להשתמש בקומפרסור בלחץ גבוה בהרבה ממה שאצלי, ויתרתי.

חיפשתי ומצאתי לבסוף צבעי זול יותר ,שהשתמש ב"גלזוריט" וטען שאין הבדל מעשי ביניהן.

• אחראי פורום
פורסם

המחיר באוטוטרייד הוא רק לחומרים ? (ציינת לגבי הקומפרסור שלך, אז אני מבין שהעבודה עצמית).

בטופ קולור (אני צריך לדבר עם אלי שייתן לי תמלוגים על מס' הפעמים שהזכרתי אותם), סגרתי על כל הרשימה

שלך בערך ב-400. אז קיבלת הצעה גבוהה אבל לא מופרכת.

באיזה קומפרסור מדובר? שלי 2.5 כ"ס ועושה את העבודה.

לגבי המסילות - אם יש שם חיכוך/שחיקה אולי עדיף צבע דק יותר, צביעה ע"ב אפוקסי נוטה להיות עבה.

על איזה בסיס הגלזוריט?

אגב, למחפשים חנויות בסגנון - יש גם את "קוברה" בא.ת. חולון, ביקרתי אצלו במקרה, עושה רושם של מבין עניין

ומחזיק ציוד מקיף כולל הכנסת צבע למיכלי ספריי.

פורסם

המחיר רק לחומרים , איך סגרת על הרשימה שלי בטופקולור אם אוטוטרייד הם היבואנים הבלעדיים של סיקנס?

אנחנו עדיין מדברים על החומרים של סיקנס/אקזו ?

באוטוטרייד הם הכניסו אלמנט עמוק של הטינר המיוחד שלהם , לטענתם הוא הכרחי ולא הומלץ להשתמש ב21 של טמבור .

הגלזוריט לג'נטים היה על בסיס דו-שכבתי.

לפני כן צבע יסוד , ולבסוף לכה, רק שהצבעי האדיוט בשלב הזה התרשל וגרם לנזילות של הלכה, הוא טען שאפשר להעלים אותן לאחר הייבוש עם פוליש.

אבל יחסית למחיר שקיבלתי אני לא מתלונן.

מה העובי של שכבת אפוקסי ? והאם אפוקסי רגיש לשמנים ?

בכל מקרה ,אני אקדח חורים במסילה לניקוז מי גשמים לפני הצביעה .

הקומפרסור שלי ישן ומעפן: חצי אטמוספרה ללא מיכל, פעם זה הספיק.

• אחראי פורום
פורסם

"טופ" מייבאים בעיקר DEBEER. יש את "גוונים" שמתעסקים עם סיקנס ו-ILVA - צבע מצויין. עבה ומבריק

ברמה של לאכה - בלי לאכה!

קבל חלק ממכונית צעצוע ישנה ששיפצתי, צבעתי ב-ILVA (רק ע"ב מקשה) :

alfa011mq3.jpg

מה ז"א בסיס דו שכבתי בגלזוריט? התכוונתי עם מה הוא מדלל אותו - טינר או מקשה?

לגבי הנזילה בלאכה, במזג אוויר קפוא כמו בימים האחרונים, קשה מאוד לצבוע לאכה בלי לפשל קצת.

ואני לא מדבר על "תנורים" למינהם, אלא גם בתוך חדר צבע נורמלי. היא נהיית נוזלית לאללה.

עובי של צבע ע"ב אפוקסי הוא משהו כמו פי 3 מהצבעים השטוחים. אולי עשירית או שתיים המ"מ.

לא ידוע לי על רגישות לשמנים.

• תוכן חדש...