Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יצא לי לראות 135 קבריולט בת"א בתחילת השבוע שעבר באזור קיבוץ גלויות בת"א. עד כמה שאני זוכר היא הייתה בצבע לבן.

אולי התכוונת לזו שנמצאת בת"א

"]mjmyioujd22y.jpg

יניב

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הוא מדבר על 135 לבנה, אתה מעלה תמונה של 120 שחורה. דו שיח של חירשים (וסליחה עם כבדי השמיעה).

ראיתי משהו שנראה כמו 135 לבנה, קבריולה, בכניסה לרמת השרון לפני כמה ימים. כנראה שהיא באמת קיימת.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
הוא מדבר על 135 לבנה, אתה מעלה תמונה של 120 שחורה. דו שיח של חירשים (וסליחה עם כבדי השמיעה).

ראיתי משהו שנראה כמו 135 לבנה, קבריולה, בכניסה לרמת השרון לפני כמה ימים. כנראה שהיא באמת קיימת.

מה הקשר חירשים אני כולה שאלתי שוב האם זה יכול להיות האוטו שבתמונה למרות שהוא ציין לבנה אז מה אתה ישר קופץ ועוד משמיץ אנשים שהם נכים ממך בנוסף על לכך.

כולם ראו 135 ולאף אחד אין תמונה שלה זה מאוד מעניין כי בתכל'ס היא לא מוצעת למחירה וזה אחרי בירור של היום.

יניב

פורסם

יניב1,דו שיח של חרשים זה ביטוי.שמשמעו "אני מדבר איתך על X,ואתה עונה לי Y".

אף אחד לא התכוון להשמיץ מישהו.

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם
מה הקשר חירשים אני כולה שאלתי שוב האם זה יכול להיות האוטו שבתמונה למרות שהוא ציין לבנה (לא רק לבנה אלא גם 135, בעוד שאתה שמת תמונה של 120) אז מה אתה ישר קופץ ועוד משמיץ אנשים שהם נכים ממך בנוסף על לכך.

כולם ראו 135 ולאף אחד אין תמונה שלה זה מאוד מעניין כי בתכל'ס היא לא מוצעת למחירה וזה אחרי בירור של היום.

בשרשור דיברו על 135 קופה - והיא לא נמכרת. הקבריולט נמכרת בארץ בגרסאות 120 ו-135.

יניב

5 תווים.

פורסם

יניב

קצת אידיוטי (לדעתי) לקפוץ ולצלם כול רכב שני בארץ שהוא קצת יותר מעניין מהלנטיס הממוצעת, אבל מי אנחנו שנתווכח אתה הרי הלכת ובדקת מה נכנס למי ומאיפה וזה מה שקובע בעצם לא?

:?

אגב ה135 שאני מדבר עליה בצבע כסף קופה עם סלון אדום.

פורסם

ככל הידוע לי, יושבת לה בבונדד 135 חדשה הממתינה בסבלנות לבנו של אחד מבכירי קמור (היבואנית), שיואיל בטובו לעבור את מבחן הנהיגה המעשי.

זה רק אני או שיש משהו ממש אבל ממש לא חכם לשדך מכונית כזו לנהג טרי?

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

קרמבו, אל חשש.

דארווין כבר ידאג למה שצמד מגדשי הטורבו לא יצליחו לעשות.

(למרות שאני באמת מאמין שיש נהגים חדשים שמסוגלים להתמודד גם עם רכב כזה).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אגב ה135 שאני מדבר עליה בצבע כסף קופה עם סלון אדום.

גם אני ראית את ה-135I הזאת, אפילו כמה פעמים, היא במרכב קופה, צבע כסף עם סלון עור אדום בפנים.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
קרמבו, אל חשש.

דארווין כבר ידאג למה שצמד מגדשי הטורבו לא יצליחו לעשות.

(למרות שאני באמת מאמין שיש נהגים חדשים שמסוגלים להתמודד גם עם רכב כזה).

אלה מגדשי על, לא טורבו.

והתפקיד שלהם רחוק מאוד מתפקיד המפלצת שניתן לחשוב עליו כאשר שומעים שמנוע מצויד בשני מגדשים.

מדובר בתפקיד שדומה יותר לתפקיד שעושים שני המגדשים (טורבו ומגדש על) במנוע ה1.4 של פוקסווגן מאשר בתפקיד שבמנוע הV8 55 של AMG.

מדובר בשני מגדשי על קטנים שכל אחד מופקד על שלושה צילנדרים, תפקידם הוא כמובן לעלות את ההספק אבל זה לא כל כך משמעותי (40 כוח סוס יותר משל ל3.0SI "רגיל"), התפקיד העיקרי הוא יעילות וחיסכון.

המנוע הזה אגב צריך ארון משלו בשביל לאחסן את המדליות בהן הספיק לזכות.

פורסם
אלה מגדשי על, לא טורבו.

והתפקיד שלהם רחוק מאוד מתפקיד המפלצת שניתן לחשוב עליו כאשר שומעים שמנוע מצויד בשני מגדשים.

מדובר בתפקיד שדומה יותר לתפקיד שעושים שני המגדשים (טורבו ומגדש על) במנוע ה1.4 של פוקסווגן מאשר בתפקיד שבמנוע הV8 55 של AMG.

מדובר בשני מגדשי על קטנים שכל אחד מופקד על שלושה צילנדרים, תפקידם הוא כמובן לעלות את ההספק אבל זה לא כל כך משמעותי (40 כוח סוס יותר משל ל3.0SI "רגיל"), התפקיד העיקרי הוא יעילות וחיסכון.

המנוע הזה אגב צריך ארון משלו בשביל לאחסן את המדליות בהן הספיק לזכות.

אתה טועה ל135 שני מגדשי טורבו ולא מגדשי על , הם באותו גודל ונכנסים לפעולה באותו זמן.

פורסם

טעיתי לגבי סוג המגדש אכן מדובר במגדש טורבו ולא במגדש על.

אך ההסבר המהותי על אופן הפעולה נותר בעינו, מדובר בשני מגדשים קטנים שכל אחד מהם עובד על שלושה צילינדרים בלבד. (יחדיו כמובן, כל הצילינדרים פועלים יחדיו..)

מצורף בזאת הסבר רשמי מרשמים טכניים לגבי המנוע הנ"ל(פסקה 2 היא הרלוונטית)

TURBO206.jpg

• תוכן חדש...