Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
bar72, השאלה היא האם סובארו מוכרים בכלל STI לאור כיעורה :roll:.

למה כיעורה, לעומת האיבו החדשה היא נראית יותר טוב,

האצ'בק שרירית.

כמו כן אני מניח שמעבר לעליה במחיר, גם העובדה שאין אותה במרכב סדאן שאהוב כאן בישראל.

אין הרבה שמוכנים לשלם מחיר כזה על "מגה האצ'".

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נתחיל בזה שסובארו מכרו מספר בודד של מכוניות ולבעקבות אירוע שהחברה שאני עובד בה (דרייב ארט ) עשתה אז נמכרו עוד שישה באותו היום .

ולגבי היופי אז הסובארו מלכת יופי לעומת האיבו .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
ל-WRX אין תקינה אירופאית נכון להיום...היא נמכרת רק בארה"ב ויפן

Unfortunately incorrect. WRX hatchback 2.5L is sold in Europe as well. Only the WRX sedan is limited to the US/Japan

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

לא יודע בכמה הם מוכרים אותה היום, גם 270K לרכב הזה הוא מחיר יקר על גבול היקר מידי לדעתי.

כשהם אמרו לי 350 בשמנו כשהתעניינתי לא יכולתי שלא לצחוק להם בפנים ולהגיד להם שיתקשרו אלי כשהם יורדים מתחת ל 300.

ד"א

הם התקשרו, כשהם ניסו למכור אותה ביום שישי בגני התערוכה לא מזמן, אמרתי להם קצת מידי מאוחר מידי, במיתון של היום תמשיכו לחלום על 300.

בהשוואה שעשיתי בזמנו (מרץ השנה) B4 SPEC-B נמכרה באנגליה יקר יותר מ STI, והיא עלתה (לא יודע לגבי היום אם יש יותר) 250K בארץ, אז איך יכול להיות ש STI תעלה 350 איך ....

הרגשתי האישית היא שסובארו פה ניסו להריץ דחקות על חובבי הזאנר וחטפו אותה בפנים, והאמת, אני מרוצה.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אם זכרוני אינו מטעה אותי בהשקת המכונית בישראל היבואן נפנף במספר אסטרונומי של כמה עשרות הזמנות,

בתכל'ס לא ממש היה גיבוי לכך במציאות. החבר'ה לא מכרו שם יותר ממכוניות בודדות

(ואני מדבר על שתיים שלוש בלחץ לפי נתוני משרד התחבורה), פעמי ההגעה של איבו X לישראל

עוררו את היבואן מהתרדמה והוא מיהר לערוך אירוע מיוחד ולחתוך 50 אלף שקלים ממחירה בתקווה למחטף פראיירים מהיר.

נתחיל בזה שסובארו מכרו מספר בודד של מכוניות ולבעקבות אירוע שהחברה שאני עובד בה

(דרייב ארט ) עשתה אז נמכרו עוד שישה באותו היום .

:mm_yeah:

אכן, נמכרו 5 או 6 מכוניות באותו היום,

מה שמגדיר את אותו היום כמוצלח מבחינתם (זו הייתה מטרתו - למכור מכוניות).

בנימה אישית, ובלי קשר למחיר - אני לא הייתי רוכש אותה לעצמי.

היא מהירה - אין ספק. היא אוחזת, היא אפילו די מתנהגת.

אבל חסר בה FUN מהסוג הטהור, המזוכך, של חדוות הנהיגה, לטעמי לפחות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אבל חסר בה FUN מהסוג הטהור, המזוכך, של חדוות הנהיגה, לטעמי לפחות.

ובאיזה אוטו חדש, לדעתך, יש את הפאן הזה - מתחת לחצי מיליון שקל, ולא כולל מיאטה?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

נתחיל בעובדה שלא נהגתי על כל הרכבים החדשים שעולים מתחת לחצי מיליון ש"ח...

אתה מחפש לשמוע את הקלישאה הנבובה של "כבר לא מייצרים מכוניות כמו פעם" או תשובה רצינית באמת ? :-D

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

"הכרה במציאות" is more like it. השוואה היא דבר יחסי מטבעה, והשורה התחתונה היא שיש מכוניות בודדות שבאמת מציעות את תכונות הניהוג שהיו פעם. כנראה שרק אני חושב שמצב חובב הרכב בכלל, והישראלי בפרט רק השתפר בשנים האחרונות.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

בוא נתחיל שזה כמובן דעה אישית אבל בקליאו ספורט החדשה יש בהחלט פאן, גם לדעתי בגולף GTI לפי מקורות בחו"ל למרות שהיא מכוערת עד מאוד אז גם בבמוו 135 בעלת הנעה אחורית ומנוע יותר ממעולה עם התנהגות משובחת ומהנה.

יש עוד כל מיני שאני יכול לעלות על דעתי כמכוניות חדשות ומהנות כמו קופר S וכו' אני בטוח שאם ממש ישעמם לי ואני ישב ויחשוב אני יעלה על עוד מספר דגמים מהנים למינהם.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
השורה התחתונה היא שיש מכוניות בודדות שבאמת מציעות את תכונות הניהוג שהיו פעם.

ואני חושש מהיום שגם זה לא יהיה לנו... :roll:

פורסם

קליאו כן, קופר S גם כן, GTI לא (כמו כל דגמי VAG האחרים - אף אחד מהם לא מקדש התנהגות באופן מיוחד), ב.מ.וו 135 לא מיובאת.

אז יש לנו שתיים? זהו?

פורסם

S2000, טייפ R החדשה לדעתי גם לא רעה.

135 אפשר להזמין באופן מיוחד (ידוע לי על מישהו שהזמין). מה לגבי 335 ?

Z4, ועדיף בגרסאות עם ההגה מהסוג "הנכון".

פורסם

המחיר לא מוגזם לדעתי , יוצא בערך 1000 שקל לכ"ס (אחרי הנחה לאיזור ה-300 אלף) .

איך אתם מתלוננים על המחיר של ה-STI ולעומת זאת על של הלאון קופרה לא? גם בקופרה היחס הוא בערך 100 שקל לכ"ס רק ששם זאת הנעה קידמית בלבד והקופרה הייתה רוצה לדגדג את ההתנהגות של ה-STI או את הטכנולוגיה הרבה שיש ב-STI.

ה-STI כחבילה מוצלחת מאוד לדעתי , מנוע טורבו חזק ובריא עם 300 כ"ס :twisted: , מערכת DCCD לחלוקת כוח בין הדיפ' , מערכת SI DRIVE לניהול תוכנת המנוע ותגובת המצערת וכומבן מערכת בקרת יציבות עם כל מיני מצבים של ספורט או מנותקת לגמרי .

אז נכון בסעיף ההתנהגות היא לא מושלמת וסובלת טיפה מתת היגוי אבל השילדה בעלת פוטנציאל רב לשיפורים.

בקשר לעיצוב לטעמי היא יפה בצבעים הנכונים (כחול ושחור) , היא אומנם מוחצנת קצת אבל ככה זה תמיד הייה לא לשכוח שמדובר ברפליקת ראלי.

פורסם
אם מישהו מכם היה קורא ידיעות אחרונות של יום שישי ,היה מבין שהוא התעניין באחד מדגמי סובארו בסניף פתח תקווה או תל אביב, והחברה שם נתנו לו אחת לכמה ימים...:-)(מילה במילה עם מה שכתוב בעיתון )

יש לו מזל "שנפל" על STI קטנה ושובבה.

במקרה עדיין יש לי את העיתון של יום שישי ואני עדיין לא מצאתי כתבה אפילו לא מילה על האח הגדול אולי תוכל לכוון אותי איפה זה נמצא.

יניב

פורסם
ב.מ.וו 135 לא מיובאת.

135 כבר יש(ובמחיר יחסית לא רע) ומגבלות היבוא (לשמחתינו) כבר לא קיימות כשמדובר ברכבים "רגילים" כמו ה135.

במחיר כמו של הSTI אני הייתי שוקל את הבימר החמימה.

ה335 יקרה משמעותית מהSTI.

• תוכן חדש...