Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קצת אידיוטי (לדעתי) לקפוץ ולצלם כול רכב שני בארץ שהוא קצת יותר מעניין מהלנטיס הממוצעת, אבל מי אנחנו שנתווכח אתה הרי הלכת ובדקת מה נכנס למי ומאיפה וזה מה שקובע בעצם לא?

:?

אגב ה135 שאני מדבר עליה בצבע כסף קופה עם סלון אדום.

למה ניראה לך שאני צילמתי את התמונה. התמונה נלקחה מסקאלה, אם אני רוצה אני הולך ומצלם מכוניות שהם פי כמה וכמה מה135 לדוגמה אודי R8 שיושבת לה במגרש של אוטו דיל ששם אני, נמצא כל יום ונכנסות לשם מידי יום מכוניות שהם פי כמה רמוות מהמכונית המדוברת. אז ככה שאני לא מ"המשוגעים" שרצים ומצלמים מכוניות.

יניב

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רגע ואתה יכול אפילו לשבת בהן???

מטורף :shock:

תתבגר.

אני מתבגר כל שנה ושנה אני רק נתתי לך תשובה קצת יותר מספקת ממה שחשבת עלי.

יניב

פורסם
ככל הידוע לי, יושבת לה בבונדד 135 חדשה הממתינה בסבלנות לבנו של אחד מבכירי קמור (היבואנית), שיואיל בטובו לעבור את מבחן הנהיגה המעשי.

זה רק אני או שיש משהו ממש אבל ממש לא חכם לשדך מכונית כזו לנהג טרי?

אני המום כל פעם מחדש שמישהו אומר שהנא עוד אחת ועוד אחת הוא ראה אבל בתכלס קמור לא נותנת אפילו קצה חוט לדבר שניקרא 135. ואני מאוד מאוד רוצה להביא את הרכב הזה, על פרנציפ ואם אני אצטרך להגיע עד למנכ"ל של קמור אני אגיע. וזה יהיה רק ביום ראשון בעזרת ה' ואני מקווה, שאני אקבל תשובה מאוד מספקת לגבי הרכב הזה.

נ.ב אני מקווה בתור לקוח של קמור עם רכבים דיי מרשימים לקבל תשובה עניינית.

יניב

פורסם

לא ממש ירדת לסוף דעתי אז אני אפרט כדי שיהיה לך יותר קל להבין.

לא מעניין אותי מה אתה יכול ומה אתה לא וזה גם לא קשור לנושא של התרד, שאלת לגבי תמונה של ה135 אז העלתי לינק מה זה משנה אם זו תמונה שצולמה בארץ או לא? זה אותו פאקינג רכב :?.

פורסם
לא ממש ירדת לסוף דעתי אז אני אפרט כדי שיהיה לך יותר קל להבין.

לא מעניין אותי מה אתה יכול ומה אתה לא וזה גם לא קשור לנושא של התרד, שאלת לגבי תמונה של ה135 אז העלתי לינק מה זה משנה אם זו תמונה שצולמה בארץ או לא? זה אותו פאקינג רכב :?.

אבל עדיין!!! לראות את הרכב בארץ, עם מספר צהוב זה כבר משהו אחר. ואני!!! מודע לזה שהרכב הוא אותו רכב אבל הקטע של התמונה הוא הוכחה, לזה שהרכב בארץ ולא לכל מיני ראיות שהם ראו או שהם חושבים שהם ראו 135. ואני בטוח שגם את האחרים זה לא עניין מה אני ומה אני יכול לעשות אבל כדי להבהיר את עניין התמונה שלפי דעתי אתה קטנוני לנושא הזה, אז הייתי צריך לתת לך דין וחשבון וזה ממש לא לעניין שאנחנו עוסקים בשטויות ולא בנושא התרד.

יניב

פורסם

טוב, חלאס שניכם. בואו נחזור לנושא המעניין - האם יש 135 קופה בארץ, וכמה היא עולה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
טוב, חלאס שניכם. בואו נחזור לנושא המעניין - האם יש 135 קופה בארץ, וכמה היא עולה.

ולזה אני מבטיח תשובה רק ביום ראשון וכמו שכבר ציינתי אני אגיע עד למנכ"ל אם אני צריך.

יניב

פורסם
או שאתה יכול להיות פחות העקשן, לחסוך גם כסף על הדרך ולהביא אחת לבד ביבוא אישי.

ומי הבטיח שבייבוא אישי המחיר יהיה יותר זול.

אמרתי לברר לא עולה לי כסף אני אשאל ואכנס לעניין של ה135 יותר לעומק.

יניב

פורסם

ברגע שמייבאים רכב שנסע ק"מ בודדים הרכב נכנס כמשומש ,הוא נרכש במחיר זול יותר מזה החדש = זול יותר מקמור( AKA הבת שלי שירלי עושה חיים בLA ומישהו צריך לשלם על זה).

יש מבין?

תשאל באוטודיל הם התחילו להביא מרצדסים כמו לחמניות טריות הם יסבירו לך במה מדובר.

פורסם
אלה מגדשי על, לא טורבו.

והתפקיד שלהם רחוק מאוד מתפקיד המפלצת שניתן לחשוב עליו כאשר שומעים שמנוע מצויד בשני מגדשים.

כמו שכבר נכתב, אלו מגדשי טורבו.

בלי קשר, תענה לי על שאלה - נהגת מתישהו על רכב הנעה אחורית חזק ?

היית ממליץ לנהג טרי טרי על הכביש רכב הנעה אחורית חזק ?

לא משנה איך תסובב את זה, 135 זה רכב הנעה אחורית ח-ז-ק (באופן יחסי).

בתור אחד שיש לו ניסיון שבין 30 - 40 כ"ס על הנעה אחורית (אספנות) ועד לאיזור ה- 400 - 500 (והמבין יבין) גם על הנעה אחורית,

הייתי יותר הולך לכיוון המספר הדו ספרתי של סוסים לנהג חדש ולא מיומן, ועדיף על הנעה קדמית עם ESP :wink:

הטכנולוגייה שבה משתמשים או לא משתמשים למנוע הזה אינה רלוונטית,

הערתו של קרמבו נבעה מאופי הרכב והתאמתו (או חוסר התאמתו - במקרה זה) לנהג טרי.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מחזק את יוני וביטון - מסתובבת לה בארצנו 135 כסופה - הייתה בשישי שעבר במועדון החמש.

מדהימה :twisted:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
כמו שכבר נכתב, אלו מגדשי טורבו.

בלי קשר, תענה לי על שאלה - נהגת מתישהו על רכב הנעה אחורית חזק ?

היית ממליץ לנהג טרי טרי על הכביש רכב הנעה אחורית חזק ?

לא משנה איך תסובב את זה, 135 זה רכב הנעה אחורית ח-ז-ק (באופן יחסי).

בתור אחד שיש לו ניסיון שבין 30 - 40 כ"ס על הנעה אחורית (אספנות) ועד לאיזור ה- 400 - 500 (והמבין יבין) גם על הנעה אחורית,

הייתי יותר הולך לכיוון המספר הדו ספרתי של סוסים לנהג חדש ולא מיומן, ועדיף על הנעה קדמית עם ESP :wink:

הטכנולוגייה שבה משתמשים או לא משתמשים למנוע הזה אינה רלוונטית,

הערתו של קרמבו נבעה מאופי הרכב והתאמתו (או חוסר התאמתו - במקרה זה) לנהג טרי.

כבר תיקנתי את טעותי לגבי מגדשי הטורבו בהודעה מספר 75 בדף 5.

העובדה שרכב זה מומלץ או לא מומלץ לנהג חדש לא נובעת משני המגדשים גרידא מכיוון שתפקידם במקרה זה אינו לירוק אש, בגלל זה ציינתי את אופן פעולתם וגודלם המתון(ראה הודעה 75).

לשאלותיך-

"בלי קשר, תענה לי על שאלה - נהגת מתישהו על רכב הנעה אחורית חזק ?"

הכינוי שלי הוא לא ליופי.

"היית ממליץ לנהג טרי טרי על הכביש רכב הנעה אחורית חזק ?"

הייתי ממליץ או לא ממליץ על הרכב הנ"ל בלי קשר להנעה האחורית או הכוח מכיוון שברכב זה בקרות המשיכה והיציבות מסרסות כל דבר קטן. (כמובן שאפשר לבטל אותן, אבל זה כבר עניין של האם לקנות לנהג טיפש את הרכב הנ"ל או לא)

• תוכן חדש...