Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבואן של שמני Mobil 1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיהו? יש לו אתר אינטרנט (לא מצאתי)? מס' טלפון? ובאופן כללי היכן ניתן להשיג את השמנים האלה?

חיפוש בפורום העלה חרס.

פורסם

מוזר שהוא "רק" בתקן SJ..

ברשת אוטודיפו/אייס יש בימים אלה מבצע על הESSO 10W40 בתקן SL שנחשב יותר טוב מSJ (האות אחרי הS לפי סדר הABC היא הקובעת, ככל שהאות "גדולה" יותר ככה התקן יותר חדש ו"איכותי")

109 ש"ח ל-4 ליטר.

נראה יותר אטרקטיבי.

פורסם
מוזר שהוא "רק" בתקן SJ..

ברשת אוטודיפו/אייס יש בימים אלה מבצע על הESSO 10W40 בתקן SL שנחשב יותר טוב מSJ (האות אחרי הS לפי סדר הABC היא הקובעת, ככל שהאות "גדולה" יותר ככה התקן יותר חדש ו"איכותי")

109 ש"ח ל-4 ליטר.

נראה יותר אטרקטיבי.

הפסיכופט לא רוצה 10-40 (למרות שיש שמנים מעולים בקטגוריה זו והמחירים מצויינים).

הוא רוצה 10-30 של מוביל-1 - תן לו לחפש (ולשלם).

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
קישור לאתר סונול.

וכמובן שהמחירים הנדרשים בתחנות הדלק הם מופקעים בעליל, ללא שום פרופורציה.

דגמתי כרגע את האתר. רשום בו שהם משווקים שמני Mobil 1 בצמיגות 5W-40 ו0W-40 בלבד. אני צריך 10W-30. אני אצור איתם קשר ואברר לגבי זה.

כמו"כ ברור שלא אקנה את השמן בתחנות התדלוק במחירי "בית מרקחת". מישהו כאן קנה ממקום אחר שמוכר שמנים אלה במחירים קימעונאיים? הפרסי מחזיק שמני Mobil 1?

הערה לכל אלה החושבים לעצמם: "טליקו השתגע, Mobil 1 בשביל מנוע 1.5 מסריח של טויוטה?!"

העניין הוא שבדרגת צמיגות 10W-30 המומלצת בספר הרכב זהו השמן היחיד של חברה מובילה שמצאתי עד כה. זה או זה או ללכת על 15W-40 שמומלץ גם הוא בספר הרכב אך נראה לי עבה ומיושן מדי עבור התנאים בהם עובד המנוע (נסיעות יומיומיות בגוש דן + נסיעות ספורטיביות). לחילופין אפשר ללכת על 10W-40 הנפוץ והזמין אשר קרוב לוודאי יעשה את העבודה, אך זה לא מופיע בספר הרכב ולא מומלץ על ידי מחלקת השירות של "יוניון-מוטורס", לכן הוא נפסל.

יודעים מה, עזבו, אני סתם פסיכי :D

פורסם
מוזר שהוא "רק" בתקן SJ..

109 ש"ח ל-4 ליטר.

נראה יותר אטרקטיבי.

איציק

איציק... ממך לא ציפיתי...

אל תשכח שמדובר ביצירה מוטורית קלאסית בעלת מנוע 1.5L בעל טכנולוגיית VVTi יחיד במינו....

או שלא... :lol:

טליקו, יש לנו סה"כ מנוע של מכונת תפירה גדולה... עזוב אותך שטויות :D

:-)

פורסם
מוזר שהוא "רק" בתקן SJ..

109 ש"ח ל-4 ליטר.

נראה יותר אטרקטיבי.

איציק

איציק... ממך לא ציפיתי...

אל תשכח שמדובר ביצירה מוטורית קלאסית בעלת מנוע 1.5L בעל טכנולוגיית VVTi יחיד במינו....

או שלא... :lol:

טליקו, יש לנו סה"כ מנוע של מכונת תפירה גדולה... עזוב אותך שטויות :D

עזוב אותך אריאל, הרמתי ידיים.

יש אנשים שחושבים ששמן 10-30 לעומת 10-40 יעשה את הטויוטה שלהם אמינה יותר....

או שלא :twisted:

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
קישור לאתר סונול.

וכמובן שהמחירים הנדרשים בתחנות הדלק הם מופקעים בעליל, ללא שום פרופורציה.

דגמתי כרגע את האתר. רשום בו שהם משווקים שמני Mobil 1 בצמיגות 5W-40 ו0W-40 בלבד. אני צריך 10W-30. אני אצור איתם קשר ואברר לגבי זה.

כמו"כ ברור שלא אקנה את השמן בתחנות התדלוק במחירי "בית מרקחת". מישהו כאן קנה ממקום אחר שמוכר שמנים אלה במחירים קימעונאיים? הפרסי מחזיק שמני Mobil 1?

הערה לכל אלה החושבים לעצמם: "טליקו השתגע, Mobil 1 בשביל מנוע 1.5 מסריח של טויוטה?!"

העניין הוא שבדרגת צמיגות 10W-30 המומלצת בספר הרכב זהו השמן היחיד של חברה מובילה שמצאתי עד כה. זה או זה או ללכת על 15W-40 שמומלץ גם הוא בספר הרכב אך נראה לי עבה ומיושן מדי עבור התנאים בהם עובד המנוע (נסיעות יומיומיות בגוש דן + נסיעות ספורטיביות). לחילופין אפשר ללכת על 10W-40 הנפוץ והזמין אשר קרוב לוודאי יעשה את העבודה, אך זה לא מופיע בספר הרכב ולא מומלץ על ידי מחלקת השירות של "יוניון-מוטורס", לכן הוא נפסל.

יודעים מה, עזבו, אני סתם פסיכי :D

ההבדלים בין 10-30 ל 10-40 הם מטורפים ועלולים להשמיד את המנוע תוך פחות מ 1000 ק"מ ! ראה הוזהרת :!:

או שלא :!::twisted::twisted::twisted:

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
תיצור קשר עם ניר זיסו הוא קנה למיאטה שלו

שמן של מוביל 1 - אבל המחיר ממה שאני זוכר הוא כמה מאות..

כן, ידוע לי. אני אצור איתו קשר.

פורסם
תיצור קשר עם ניר זיסו הוא קנה למיאטה שלו

שמן של מוביל 1 - אבל המחיר ממה שאני זוכר הוא כמה מאות..

כן, ידוע לי. אני אצור איתו קשר.

1. זיסו קנה 5-30 או 5-40, לא 10-30.

2. אל תתכופף ליד זיסו :p

3. זיסו מאוד עסוק בד"כ.

4. אם הוא לא עונה, חפש אותו באיזור ה Rקפה :wink:

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

עד כמה שאני משוכנע שההמלצה של ARAL טובה, יש משהו בגנים הפולניים שלי (נו טוב, תואמי פולניים :wink: ) שלא מאפשר לי ללכת בניגוד להמלצות ספר הרכב (אשר מתלכדות עם המלצות היבואן).

פורסם
עד כמה שאני משוכנע שההמלצה של ARAL טובה, יש משהו בגנים הפולניים שלי (נו טוב, תואמי פולניים :wink: ) שלא מאפשר לי ללכת בניגוד להמלצות ספר הרכב (אשר מתלכדות עם המלצות היבואן).

ברור...כמו שאריאל אמר (לא כאן): אני בטוח שבכל מוסך טויוטה מחזיקים מיכל ענקי לכל הקורולות ועוד מיכל מיוחד עם שמן 10-30 לכל ה TS-ים...

או שלא :twisted:

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...