Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבואן של שמני Mobil 1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור...כמו שאריאל אמר (לא כאן): אני בטוח שבכל מוסך טויוטה מחזיקים מיכל ענקי לכל הקורולות ועוד מיכל מיוחד עם שמן 10-30 לכל ה TS-ים...

חאפר, לא הבנת... לקורולות מומלץ בדיוק אותו שמן כמו ליאריס (כלומר: 15W-40 ו10W-30). ומן הסתם ממולא לשתיהן אותו &%#@ (אך בדרגת צמיגות 15W-40 :p) מהג'ארות שלהם שם במוסכים. נו אז?

פורסם

ברור...כמו שאריאל אמר (לא כאן): אני בטוח שבכל מוסך טויוטה מחזיקים מיכל ענקי לכל הקורולות ועוד מיכל מיוחד עם שמן 10-30 לכל ה TS-ים...

חאפר, לא הבנת... לקורולות מומלץ בדיוק אותו שמן כמו ליאריס (כלומר: 15W-40 ו10W-30). ומן הסתם ממולא לשתיהן אותו &%#@ (אך בדרגת צמיגות 15W-40 :p) מהג'ארות שלהם שם במוסכים. נו אז?

אז יש משהו שאתה לא יודע.

במחסן של כל מוסך יש שמן מיוחד בצמיגות 10-30 סינטטי מלא במיוחד ל TS-ים, למי שלא מעוניין בשמן 15-40 ה"&%#@" לדבריך (מוזר שהאוטו שלי קיבל כזה שמן 7 שנים ולמרות שהוא היום על 10-40 והיה גם על 5-40 - לא אכל שמן מעולם).

שים לב שקיבלת את האריזה הנכונה במחסן (זו האריזה עם הכיתוב: "for psychopath's only".)

תבקש אריזה אחת של 4 ליטר :-)

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
טליקו כשאתה מבצע טיפול ליאריסך ,טפל גם בעצמך :!:

אל תשבר , אני איתך , רק 10-30 ,אל תשמע בעצות החאפרים.

קונים בזול משלמים ביוקר :idea:

כה אמר ראש "האגודה הישראלית להחלפת בולמים" (Registered TM שייכים לאייל :wink: ).

לא קשור, אבל עדיין מצחיק :lol:

פורסם
טליקו כשאתה מבצע טיפול ליאריסך ,טפל גם בעצמך :!:

אל תשבר , אני איתך , רק 10-30 ,אל תשמע בעצות החאפרים.

קונים בזול משלמים ביוקר :idea:

כה אמר ראש "האגודה הישראלית להחלפת בולמים" (Registered TM שייכים לאייל :wink: ).

לא קשור, אבל עדיין מצחיק :lol:

יושב ראש מועצת המנהלים ודובר האגודה יש לומר. :wink:

אייל, 100 אלף ק"מ על בולמים מקוריים והעולם שותק :shock:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...