Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לא סוחב פזו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

יש לי פזו 206XS 2002 100000 הרכב בבעלותי רק כחודש

הוצאתי את הרכב מהמוסך לפני כשבוע לאחר טיפול מקיף של טיימינג קלאץ אטם ראש מסרק הגה תפוחי הגה ובלמים

יש לי שתי שאלות

1 מהרגע שהוצאתי את הרכב נדלקה לי נורת אזהרה והמחשב רושם ANTI POLLUTION FAULT שזה בעית זיהום בדקתי את הרכב במוסך אחר ואמרו לי שיש בעיה בחיישן למדא שני שזה בממיר הקטליטי איך יכול להיות שאיך שהרכב יצא מהמוסך נדלקה המנורה יכול להיות שהם נגעו במשהו?מה התקלה לפי דעתכם ןאיך אני פותר אותה ועלות התיקון

2 אני לא בטוח לגבי זה ב 100 אחוז אבל נדמה לי שמאז שהוצאתי את הרכב מהמוסך הוא פחות סוחב המוסכניק אמר שהרכב סוחב כמו 1400 לרכב יש אגזוז לחץ ופילטר פתוח האם זה קשור או שזה גם קשור לבעיה הראשונה מה הסיבות שרכב לא סוחב הרכב מגיב טוב אבל כאילו נוסע ללא כוח

פורסם

שלום

לגבי כוון הטיימינג לא נראה סביר מאחר ויש סימון על הגלגלים הרלוונטיים.

לא מזמן החלפתי רצועת טיימינג ב 206 והמוסכניק הראה לי את הסימונים.

פורסם
שלום

לגבי כוון הטיימינג לא נראה סביר מאחר ויש סימון על הגלגלים הרלוונטיים.

ועל זה נאמר -

אפשר להוליך חמור אל הבאר, אבל אי אפשר להכריח אותו לשתות את המים... :roll:

• תוכן חדש...