Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעניין: שלום לכולם, אני צרייך עזרה בנושא נעילה מרכזית

זה לא משנה איזה אזעקה זאת פשוט אני צרייך רק את הסכמות של כול הנעילות האלה , אני יפרט

מי שמכיר את האזעקה של רב בריח MVP 625 הביפר יש שם מיפרט עשיר של נעילות אני פשוט רוצה לדעת איך אני עושה את הנעילות האלה עם זוג ריליים חיצוניים ,

תודה לכול העוזרים

פורסם

לטעמי עליך לפרסם את ההודעה הזו בחלק הטכני של הפורום , לא כאן .

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

למה ? יותר הגיוני שאזעקה תהיה במערכות ומולטימדיה מאשר טכני,

אחרי הכל המתקינים של זה משותפים ואני בטוח שבעלי המקצוע פה יוכלו לשפוך אור רב,

להבדיל מדיאגנוסטיקאים ומכונאים שמסתובבים בטכני

פורסם

יש לך אופצייה לחיבור כל סוגי הנעילה ללא צןרך בהוספת שום ריליי או מתאם נוסף.

לאיזה רכב אתה רוצה להתקין אותה?

פורסם

אני יודע שבאזעקה הזאת יש את כול סוגי הנעילות , אני מכיר את האזעקה הזאת אני מתקין מורשה של רב בריח אני רק צרייך לדעת איך אני עושה את האפשרות של הנעילות האלה דרך ריילי חיצוני לאזעקה אחרת

פורסם

יש כמה אפשרויות אז ככה:

יש נעילת מתג , יש נעילה רכב צרפתי הוא נותן מינוס קבוע בסגירה וכשהו משתחרר הוא פתח את האוטו זה כמו סוג של רייילי ניתפס . וזהו זה הנעילות שאני צרייך אני ישמח עם תוכל לעזור לי בזה

תודה..

• תוכן חדש...