Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ...

לפני כ3 שבועות רכשתי רכב פורד מונדיאו 2002 מסוכנות "טופ טרייד מוטורס" של מזדה ופורד ברעננה

לקחתי את האוטו לבדיקה במכון דינמומטר ברעננה הבדיקה יצאה טובה למעט סייג אחד של "רעש מערכת שסתומים\גלי זיזים,מנוע מצלצל" נאמר לי מהבוחן שיש לעשות כיוון מנוע וכיוון שסתומים והבעיה תיפתר לכאורה לא בעיה גדולה.

ניגשתי לסוכנות עם תוצאות הבדיקה וביקשתי מהם שיעשו כיוון מנוע וכיוון שסתומים הם הסכימו לעשות כיוון מנוע ולשים תוסף, אבל כיוון השסתומים יהיה עליי....הסכמתי בידיעה שכיוון שסתומים לא משהו יקר .

לאחר שבועיים וחצי של נסיעה על האוטו שמתי לב שרעש הצילצול המנוע מתגבר וניגשתי לעשות כיוון שסתומים( וטיפול על הדרך)

לאחר בדיקה קצרה של המוסכניק נאמר לי שאין דבר כזה כיוון שסתומים וכיוון מנוע לרכב מסוג זה היות וזה הידראולי,והרעש של הצילצול אותו אני שומע נובע מהסעפת יניקה (משהו על התריס בפנים שנשבר ועושה רעשים) שזה המחלה של האוטו הזה ואין מנוס מלהחליף רק מה זה עולה 5000 שח

השאלות שלי הן :

מדוע נאמר לי מסוכנות הטרייד אין שהם עשו כיוון מנוע, אם אין דבר כזה לסוג רכב הזה -אז מה הם עשו בפועל ?

מדוע נאמר לי מהסוכנות לעשות כיוון שסתומים אם גם זה לא קיים לרכב מסוג זה

ושאלה אחרונה מדוע לא נאמר לי בבדיקה שהרעשים במנוע נובעים מהסעפת ....אני יוצא מנקודת הנחה שבודק רכב יודע בדיוק שאין דבר כזה כיוון שסתומים וכיוון מנוע ברכב מסוג זה ויודע בברור שהרעש מגיע מהסעפת היות וזה המחלה של האוטו הזה(נודע לי רק היום העניין)

כל זה נותן לי להבין שפשוט רימו אותי בקניית הרכב שכן גם הסוכנות וגם המכון בדיקה ידעו בדיוק מה הבעיה אבל רימו אותי ונתנו לי להבין שזה משהו אחר שלא יתכן( בדיעבד)

היום לאחר שיחה ממושכת עם הסוכנות הציעו לי את התיקון ב 2000 שח במקום 5000 לא מקובל עליי בכלל !

האם אני יכול לתבוע אותם או להכריח אותם לתקן את כל התיקון על חשבונם

איך עליי לפעול ?

פורסם

במידה והיית קורא את ההמלצות בפורום ייעוץ של בקנייה של רכב חדש/משומש היית מבין שרוב הצרכניים לא ממליצים לרכוש רכב מסוכנות טרייד אין/ליסינג וכול שאר הרמאים (לצערינו).

אתה לא הראשון ובטוח לא האחרון שנופל ברשת הדייג של הרמאים.

אומנם יש יוצאים מהכלל אבל הם מעטים מאוד.

כן עלייך לדרוש את תיקון הבעיה על חשבונם.

איזה כייף לי :)

פורסם

לדעתי ,תפרק מהמונדאו שהשבית מנחם הורביץ בתאונה תחלק, (בדיחה)

אני לא יודע אם יש פה מקום לתביעה המומחים למיניהם יענו לך על זה ,

אם באמת הרכב יצא מצויין ומטופל וזה הבעיה העיקרית ,תנסה להתפשר איתם על אלפיה ,

במידה וזה לא יסתדר תנסה לברר כמה עלות של זה בפירוק ,וכמה זה עבודה בפועל,

בכול אופן יש פה אנשים עם ידע רב בתחומים האלו חכה לתשובה מקצועית,אל תהיה פזיז,

שראל

מתנייד על קינג שחור 06 עם צריכה דלק של האמר H2

פורסם

מרק,טופ טרייד מוטורס הינה הטרייד אין הרשמי של מאזדה ופורד וסוכנות מורשית ולא מגרש,לא נוכלים ולא משהו בסגנון.

פותח השרשור,קנית רכב שיש לו אחריות ל-5/6 חודשים מהיבואן,גש אליהם עם הרכב ובקש לממש את האחריות.

אין צורך להתלהם,שמע מה יש להם להציע לך (אולי יהיו מוכנים לתקן על חשבונם או להשתתף בחלק הארי של התיקון).

אם לא יסכימו לבצע תיקון על חשבונם שקול נקיטה באמצעים משפטיים(תחילה נגד הסוכנות ובהמשך נגד מכון הבדיקה בשילוב מכתב תלונה לאיגוד המוסכעים בתקווה שלא תצטרך) אם כי בהסתייגות, שבבדיקה נכתב במפורש שיש רעש שסתומים ו/או מגל הזיזים כך שמה שכתוב בפועל בדו"ח תקף ומה שנאמר לך בע"פ שווה כקליפת השום.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ל colauti9

הסוכנות מתנערת מהאחריות ,לדבריה יש אחריות רק על מנוע וגיר ,סעפת יניקה לא נכלל .

האם רעש שסתומים\גל זיזים זה אותו דבר כמו סעפת יניקה? ....האם בודק מוסמך ומקצועי לא יכול להבדיל בין השניים או שמה שהוא רשם יכול לתפוס לשני הכיוונים ? האם אני יכול לחייב את המכון בדיקה לשלם על התיקון עקב אבחון לקוי ?

תודה מראש...

פורסם

לכול חברות הטרייד-אין יש שמות 'מעניינים' ואני ממש לא מבדיל בין חברה X ל-Y כולם בעיני אותו דבר.

מעניין למה כול מי שקונה רכב בטרייד-אין חוץ מאלה שכותבים בפורום אני אישית מכיר 5 חברים שנפלו בפח.

הם חיפשו רכבים מיוחדים לטענתם כמו מאזדה 6 ולכן קנו בטרייד-אין.

איזה כייף לי :)

פורסם

מוזר שהם מתנערים מאחריות כי בד"כ הם נותנים אחריות ל-5/6 חודשים על הרכב.

לא ברור עדיין מתיאורך,מה התקלה בדיוק-האם הרעש מהמנוע עצמו או מהסעפת של היניקה,מה יקרה אם תמשיך לנסוע במצב הזה האם יגרם נזק נוסף ?(מה אומרים על זה).

אם זו סעפת יניקה קשה לי להאמין שהיא עולה 5000 ש"ח זה ממש עלות כמו חצי מנוע.

אם אכן זו הסעפת כדאי לברר מחירים בפירוקיות,זה בטוח יהיה זול יותר.

במחשבה שנייה,אם זו הסעפת ונתנו אחריות רק למנוע וגיר אולי 2000 ש"ח הם מחיר סביר לתיקון הבעיה והחברה משתתפת איתך ב-60% מהתיקון גם אם אין אחריות על המכלול וזה סוג של פשרה מסויימת,שכדאי שתשקול אותה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לעניות דעתי סעפת יניקה \ פליטה הם חלק מהמנוע וחלה עליו אחריות .

הנ"ל הוא מאפיין טיפוסי של רמת השירות והאמינות בארץ, קנית מאיתנו, אחלה לא מכירים אותך יותר.

מציע לך להגיע למקום ולדבר עם מנהל האתר ולהגיע להבנה איך ניתן לבצע את הטיפול כאשר מרבית העלות על המגרש המוכר.

באם לא, ייעוץ עם עורך דין ומכתב התראה יכול לעזור..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...