Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישנה גם המונדאו סטיישן, תא מטען ענק !!, לדעתי עדיף על זה של ה SMAX.

אם את רוצה גם טיפה סטייל הייתי הולך על הפאסאט סטיישן , ראיתיי אותה מוצמדת כרכב נכים, הוא נראה נפלא.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מציע לך בחום דווקא רכב מתצורת מיניוואן כמו ה SMAX, גלאקסי, גראנדיס וכו'.

פשוט בגלל שתוכלי להכניס את העגלה בלי לקפל אותה - וזה תענוג שלא יתואר במילים...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אם את אמרת שהתקציב הוא עד 300,000 ש"ח אז למה לא להתפנק במיני וואן שנקרא קרייזלר וויאג'ר מפנק עם שלל ג'אטים במחיר של 254,900 ₪ לדגם LX אוט' 3.3 והדגם השני במחיר של 294,900 ש"ח לדגם TOURING אוט' 3.8.

תוכלי לראות את הסרט על הרכב כאן איך הוא ניראה http://newcar.yad2.co.il/רכב-מסחריות/קרייזלר/וויאג'ר/23202

ובאתר של קרייזלר תוכלי לראות את כל המערכות של האוטו איך הם פועלות

http://www.chrysler.co.il/default.asp?catid={9CE4A852-4BEB-45DC-A0E9-DDA3C1D0DB25}

יש את השברולט אפלנדר במחיר של 191,000 ש"ח לדגם LT אוט' 3.9 ויש את הדגם הארוך של האפלנדר שניקרא EXT אוט' 3.9 במחיר של 221,900 ש"ח בקישור הבא תוכלי לראות את הרכב איך הוא ניראה

http://newcar.yad2.co.il/רכב-ג'יפים/שברולט/אפלנדר/22835

יניב

פורסם

פותחת השרשור בקשה במפורש רכב בטיחותי. הוויאג'ר נבחנה ב2007 ולא ממש הבריקה. דיי מדהים, רכב כ"כ יקר עם נתוני בטיחות כאלה. בכל מקרה, מדובר בדגם 2007. ייתכן והחדשה שופרה בצורה זו או אחרת.

פורסם

זוגתי שתחייה גם הציבה לי דרישות כאלה אבל אצלנו זה היה עגלה ואופניים בו זמנית. אבל יחד עם זאת היא לא רצתה אוטובוס או משאית אלא משהוא שהיא תסתדר איתו.

לצערי פורד לא הסכימו להביא לי את המונדאו הקודם בתצורת סטיישן.

לכן קנינו סובארו B4 שמספקת את כל הצרכים מעל ומעבר. תחשבי על עגלה, נדנדה חשמלית, טראמפולינה ועוד חפצים בבגאז'.

לדעתי מונדאו סטיישן יהיה פתרון אופטימאלי. SMAX וC4 פיקאסו גם טובים אבל גדולים מדי.

פורסם

שלום לכולכם,

תודה לכל מי שהגיב עד עכשיו.

דיברתי היום עם חברה טובה שגם היא אימא לתאומים ולהם יש פיאט מולטיפלה והיא אומרת שזו מכונית נהדרת מבחינת נוחות ומרווח.

ושהיתרון הגדול הוא שיש 3 מקומות מקדימה ושאפשר להושיב שם את התאומים ואז הם לידי כשאני נוהגת.

בנוסף הלכתי אליה וניסיתי להכניס את העגלה מהסוג שיש לי לתא המטען והיא נכנסה ועוד היה מקום לציוד נוסף.

החיסרון שהיא מצאה בו שהוא רק ידני אבל לי זה לא משנה.

הוא גם מוצא חן בעיני מבחינת המראה והשאלה שלי היא מה לגבי הבטיחות של הרכב הזה?

תודה לכם על כל תשובה

וכמובן אשמח לשמוע עוד דעות והמלצות

פורסם
המולטיפלה קיבלה רק 3 כוכבים

לדעתי קיבלת פה תשובות מצויינות: C4 פיקאסו\מונדיאו סטיישן\S-MAX

יו... אני מרגישה לא נעים עם כל השאלות שלי. מקווה שלא שיגעתי אתכם...

אני בטוחה שהן מכוניות טובות אבל הסתכלתי קצת באתרים השונים והבעיה היחידה שלי עם ה- c4 , המונדאו סטיישן וה-smax זה שהן נראות נורא לדעתי.

(ואולי זה נשמע אידיוטי אבל לא מתחשק לי לנסוע במכונית מכוערת)..

הקרייזלר (בתקוה שאני כותבת את זה נכון) שהציעו פה, סליחה שלא זוכרת מי, נראה לי מצד שני טו מאצ'... נראה לי מפואר מדי... לא בשבילי..

אני מחפשת רכב יפה וטוב משהו באמצע בין זה לזה שיענה על כל הבקשות שלי...

אין ספק שנתנו לי פה הרבה כיוונים ואנחנו נשב, נחשוב ונבדוק את כל ההצעות.

מה שכתבו פה על הסובארו b4 נשמע לי טוב.

יש לנו הרבה עבודה.

תודה לכולם!

לילה טוב

פורסם

ה-C4 פיקאסו הוא ללא ספק רכב יפה מאוד (פי כמה יותר מהטוראן המרובע של פולקסוואגן) ומרווח מאוד, ולא ארוך מידי כמו ה-S-max

או הסטיישנים שמתקרבים ל-4.80 מטר.

http://c6.pas-rahav.com/c4/

יש גם את ההונדה FRV שהוא חיקוי אוטומטי ויעיל למולטיפלה (עם 4 כוכבים במבחן ריסוק, עם בגאז' בגודל של המולטיפלה +10 ליטר,

שזה כמובן הרבה פחות מאשר בפיקאסו כשהמושבים האחוריים בתוך הרצפה).

http://www.honda.co.il/Index.asp?CategoryID=82&ArticleID=44

פורסם

אה, ושכחתי קודם שמצאה חן בעינייך ה"קופסה" שנקראת מולטיפלה, אז יכול להיות שרכבים "קופסתיים" יותר מוצאים חן בעינייך...:lol:

פורסם
טעות שלי, עכשיו שמתי לב שגם הגלאקסי התרסק עם 5 כוכבי בטיחות, אז אם זה ממש חשוב, גם הוא מועמד ראוי (ההבדל הוא בעיקר בגודל המושבים, ואם מדובר בתינוקות ישובים בכסאות בטיחות זה עשוי להיות משמעותי), וכ-25 ליטר בתא המטען (עוד מזוודה בינונית).

טעות-435 ליטר כשכל המושבים בשימוש.

תודה לכל מי שענה ,

האמת, שאני עוד יותר מבולבלת.

הראתי לבעלי מה שהצעתם והוא אמר לי שלהורים שלו יש את הרכב שלהם והוא נוסע במכונית מהעבודה שלו (נכון, רוב הזמן זו תהיה אני עם הילדים ואני אצטרך להכניס את העגלה של התאומים לבאגז)

אז הוא אמר לי שאם מחפשים רכב לחמישה אנשים - נגיד אם הוא מצטרף אלי ולילדים בלי ההורים שלו - לדעתו ה smax (מקוה שכתבתי נכון) הוא מתאים ביותר ממה שהצעתם פה בעיקר כי יש לו תא מטען ענקי.

אני כמו שכבר אמרתי מאוד מבולבלת. ממה שקראתי פה וניסיתי לחפש בעצמי באינטרנט , אני נוטה יותר לרנו מגאן שהבנתי שהיא מאוד בטיחותית.

חשוב לי הבטיחות, שיהיה מקום לילדים ושהעגלה של התאומים - מדובר בעגלה אחת ולא כמו שכתבו פה שתי עגלות - תכנס בבגאז ושהיה מקום לקניות מהסופר וכו'....

אז מה השורה התחתונה? על מה ללכת?

המון תודה לכל מי שעונה

הSMAX בטיחותית יותר מהמגאן.

את נשענת על פרסומות העבר-נכון שהמגאן קיבלה 5 כוכבים (הראשונה?) בקטגוריה שלה-זה לא הופך אותה לרכב הבטיחותי יותר בעולם.

רכב בעל ציון זהה ובעל מרכב גדול וגבוה יותר קרוב לוודאי שיספק בטיחות גבוהה יותר.

קחי עוד נקודה-הפוקוס קיבלה ציון מושלם במבחני הריסוק בעוד שהמגאן לא...והם באותה קטגוריה.

ישנה גם המונדאו סטיישן, תא מטען ענק !!, לדעתי עדיף על זה של ה SMAX.

אם את רוצה גם טיפה סטייל הייתי הולך על הפאסאט סטיישן , ראיתיי אותה מוצמדת כרכב נכים, הוא נראה נפלא.

תא המטען של המונדיאו סטיישן (494 ליטר) עדיף על זה של הSMAX שהוא "רק 285" ליטר במצב שכל המושבים בשימוש.

קפל את השניים האחוריים ויש לך 1051 ליטר נוחים ביותר לשימוש...

פורסם

5678 היקרה. תיקחי בחשבון שאסור להושיב מקדימה ילד שלא בסל-קל. יכול להיות שבמולטיפלה זה אפשרי כי היא נחשבת לרכב מסחרי, אבל זה מאוד מסוכן.

תא המטען של המונדיאו סטיישן (494 ליטר) עדיף על זה של הSMAX שהוא "רק 285" ליטר במצב שכל המושבים בשימוש.

קפל את השניים האחוריים ויש לך 1051 ליטר נוחים ביותר לשימוש...

מה? רק 494 ליטר למפלצת באורך כמו במוו 7?

פורסם
טעות-435 ליטר כשכל המושבים בשימוש.

מתוך האתר של פורד:

7-seat mode (laden to top of seat) (min./max.) 308/435

"דלק מוטורס" לקחו את הנתון הנוח להם.

מה לגבי הונדה FR-V?

6 מקומות, בגאז' טיפה יותר גדול מהמולטיפלה (לא בהרבה), 4 כוכבים במבחני ריסוק.

indside.jpg

fr_v_2005.jpg

• תוכן חדש...