Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

זו הפעם הראשונה שאני כותבת פה.

אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי.

אני מחפשת רכב שיענה על הדרישות הבאות:

בראש ובראשונה שיהיה בטיחותי .

יש לי ילדים קטנים הגדול בכיסא בטיחות ו- 2 מתחת לגיל חצי שנה בסלקלים)

שיהיה רכב מרווח עד כמה שניתן

הרכב אמור לשמש אותנו לנסיעות לביקור חברים/בני משפחה וקניות . (לעבודה אני לא זקוקה לרכב)

כמו כן יש לי עגלת תאומים להכניס לבגאז + תיקים וחפצים נוספים אז רצוי מאוד באגז גדול ומרווח.

(מידות העגלה הן:אורך: 80 ס"מ. רוחב: 75 ס"מ. גובה: 106 ס"מ. מצב מקופל: אורך: 83 ס"מ. רוחב: 75 ס"מ. )

כסף זו לא בעיה.

על מה אתם ממליצים?

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היות ואני בטוח שאחרים ימליצו על שלל דגמים אחרים אני בוחר להמליץ על רכב שמשום מה נחבא אל הכלים בישראל למרות שמדובר ברכב מצויין ואיכותי שגם זכה לתשבוחות ולציון גבוה מאד במבחני ריסוק ומצוייד בכל מערכות הבטיחות החדשות והכוונה לקאיה סיד החדשה ובמקרה שלך לדגם הסטיישן המרווח (אך יש לבדוק האם יש מספיק מקום לכל כסאות הילדים שאם לא כן יש לעלות לרכב גדול יותר כמו פורד טאורוס..)

מדובר בקאיה שונה מאד ממה שהיינו מורגלים אליו ושמיוצרת באירופה בשביל אירופה.

יש להניח שלקראת החלפת שנת הדגם ניתן יהיה לקבל הנחות יפות..

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

על פניו נראה שבמסגרת המשפחתיות הרכב הכי מתאים לך הוא הרנו מגאן עם נפח תא מטען של 520 ליטר ו ציון מקסימאלי במבחני הבטיחות.

בנוסף, אתה יכולה לשקול גם את אופצית הסטיישן למינהם, כאן יש את המונדאו וה B4 סטיישן שיכולות להתאים לך.

בכל מקרה, תנסי בכל זאת להגדיר מסגרת תקציב, אחרת נמליץ על X5 ...

פורסם

בעלי אומר שפולסווגן טוראן זה רכב שעונה על הדרישות שלנו.

מה דעתכם?

מה אתם יכולים לספר לי על הרכב הזה?

וכמובן אשמח לשמוע עוד דעות

תודה :-)

פורסם

הטוראן הוא מיקרוואן והוא בהחלט יכול להיות אופציה, אני לא בטוח לגבי היכולת שלו לאכסן בנוחות עגלת תאומים, נחכה שמישהו אחר יגיב.

Volkswagen-Touran-2-lg.jpg

פורסם

לגבי התקציב, 300 אלף

אז, עכשיו אחרי שציינתי, מהן ההמלצות שעונות הכי על הדרישות שלנו?

אה, ושכחתי להוסיף שלפעמים גם חברים של הילדים נוסעים איתנו או חמי וחמותי ולכן חשוב שיהיו גם מספיק מקומות.

אנחנו חמישה (בעלי, 3 ילדים ואני + סבא/סבתא או חברים של הילדים)

אבל הכי חשוב זה הבטיחות ושיהיה מקום מספיק גדול לעגלת התאומים ולציוד נוסף תיקים וכו'...

וכמובן, תודה מראש על כל תשובה

פורסם

אם את מבקשת מקום ליותר מחמישה, אז המלצתי היא לשקול מיניואן, והרכב שמתאים יותר מכל לדרישותייך הוא הפורד S-MAX, עם חמישה כוכבי בטיחות במבחני ריסוק, מקום ל-5 מבוגרים + 2 ילדים (במקרה שלך אין בעייה עם זה) ומחיר של פחות מ-180 אלף שקל. (קחי בחשבון שלא ייכנסו שבעה אנשים + 2 עגלות + ציוד).

מעליו יש את הפורד גלאקסי, יותר גדול (7 מקומות), אבל עם ארבעה כוכבי בטיחות.

אותו ציון יש גם למיצובישי גרנדיס ולקיה קרניבל (דיזל בלבד, לא בטוח שיתאים).

פורסם

לצערי כל הטופציות הללו יתקשו לאכלס שבעה נוסעים על ציודם, כיוון שברגע שנפתחים המושבים האחורים ביותר , תא המטען מינימאלי בנפחו , ואני בספק גדול אם ניתן יהיה לאכלס בו עגלת תאומים.

ניתן לשקול רכבים מסחרים בגירסאות הנוסעים שלהם כמו הטרנספורטר של VW , ואו הגאמפי של סיטרואן כדוגמא.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לא בטוח שרכב מסחרי מתאים, גם כי בסופו של דבר זה טנדר מוסב, וגם כי מדובר בדיזל (אם לא נוסעים בו הרבה - לא כדאי).

בתקציב של עד 300, מה שנראה הכי מתאים הוא הטרנספורטר קומבי 2.5TDI, אבל זה בע"מ.

ה-S-MAX הוא למעשה רצפה של מונדאו עם גוף מיניואני. כבר ציינתי למעלה שהוא לא ייתן פתרון ל7 אנשים + עגלות + ציוד.

פורסם

טעות שלי, עכשיו שמתי לב שגם הגלאקסי התרסק עם 5 כוכבי בטיחות, אז אם זה ממש חשוב, גם הוא מועמד ראוי (ההבדל הוא בעיקר בגודל המושבים, ואם מדובר בתינוקות ישובים בכסאות בטיחות זה עשוי להיות משמעותי), וכ-25 ליטר בתא המטען (עוד מזוודה בינונית).

פורסם

תודה לכל מי שענה ,

האמת, שאני עוד יותר מבולבלת.

הראתי לבעלי מה שהצעתם והוא אמר לי שלהורים שלו יש את הרכב שלהם והוא נוסע במכונית מהעבודה שלו (נכון, רוב הזמן זו תהיה אני עם הילדים ואני אצטרך להכניס את העגלה של התאומים לבאגז)

אז הוא אמר לי שאם מחפשים רכב לחמישה אנשים - נגיד אם הוא מצטרף אלי ולילדים בלי ההורים שלו - לדעתו ה smax (מקוה שכתבתי נכון) הוא מתאים ביותר ממה שהצעתם פה בעיקר כי יש לו תא מטען ענקי.

אני כמו שכבר אמרתי מאוד מבולבלת. ממה שקראתי פה וניסיתי לחפש בעצמי באינטרנט , אני נוטה יותר לרנו מגאן שהבנתי שהיא מאוד בטיחותית.

חשוב לי הבטיחות, שיהיה מקום לילדים ושהעגלה של התאומים - מדובר בעגלה אחת ולא כמו שכתבו פה שתי עגלות - תכנס בבגאז ושהיה מקום לקניות מהסופר וכו'....

אז מה השורה התחתונה? על מה ללכת?

המון תודה לכל מי שעונה

פורסם

אם האופציה ל-7 נוסעים יורדת, אז השיקולים משתנים. למגאן תא מטען גדול יותר (כאשר במיניואן הכסאות לא מקופלים), אבל פחות שימושי (דלת חמישית מאפשרת הכנסת והוצאת ציוד יותר בקלות, בטח ובטח עגלות).

אופציות נוספות - סיטרואן פיקאסו C4, רנו גרנד סיניק - שתיהן עם מנוע 2000. הפורד עם מנוע 2300, ולעומתם המגאן (המשפחתית) עם מנוע 1600 בלבד.

• תוכן חדש...