Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, רציתי לשאול משהו לגבי המערכת הנ"ל:

רדיו דיסק פיוניר2050 (אין לי מושג אם זה הדגם או משהו כזה)

מגבר - שכחתי לוודא מה הוא

רמקולים אחוריים 6/9 עם 400W

סאב וופר עם 1200W

כל המערכת כל החלקים הם תוצרת פיוניר.

אני אישית לא מכור לדברים כאלה וזה לא כלכך עושה לי אתזה

אני סה"כ רוצה לשמוע מוזיקה בצורה איכותית וטובה.

אני לא מאלה שמסתובבים עם ווליום פוול ומפוצצים את כל החלונות בשכונה.

נראה לכם שמערכת כזאת תבצע עבודה סבבה? או שהיא נחשבת חלשה, שוב אני אומר שאין לי מושג בדברים האלה

American style: Chevy corsica

Engine: V6' 3135, 160+HP

פורסם

שלום רב..

אני לא חושב שאתה יודע מה אתה רוצה.

אתה צריך להגיד מה אתה מחפש:

איכות/עוצמה?

איזה מוזיקה אתה שומע?

איזה אוטו?

כמה התקציב?

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

עם אתה מחפש עוצמה ושלא ישמעו חלש אז היא תעשה את העבודה בסדר גמור,אבל עם אתה מחפש איכות אז בוא נגיד ככה שזה לא זה.

ציינת שאתה לא שומע בווליום גבוה ושאתה מחפש מחפש לשמוע באופן איכותי והרכיבים שציינת מבחינת איכות סאונד הם לא נחשבים לאיכות גבוה נגיד זאת כך.

אישית הייתי ממליץ לך לקחת קומפוננט נחמד קדימה עם מגבר ורדיו דיסק מאשר רמוקלים 6X9 מאחורה וגם סאב וופר מכיוון שזה לא יתן לך איכות שמיעה גבוהה אם זה מה שאתה מחפש.

עם אתה רוצה לקבל המלצה לגבי רכיבים אז אנא ציין מה התקציב שלך ונוכל לתת לך הצעות.

פורסם

כן, הקטע שהמערכת באה קומפלט, במחיר ממש מצחיק, משהו בסגנון מכירת חיסול..

המערכת תעלה לי 1400 שקל,

ואני שומע מוזיקה שחורה בעיקר, רימיקסים של מועדונים, טופאק, סאבלימינל, דברים בסגנון הזה ולכן אני חושב שסאב יהיה נחוץ להגברת האפקט של ה "בום בום" לא?

American style: Chevy corsica

Engine: V6' 3135, 160+HP

פורסם

נכון שהסאב יתן לך יותר את האפקט של "הבום בום" או התדרים הנמוכים כלומר הבאס,אבל לפי דעתי עם אתה כבר קונה סאב וופר אז תוותר על ה-6X9 שאתה רוצה גם לקנות ותקח איזה סט קומפוננט נחמד קדימה בשביל שגם תוכל לשמוע באיכות סבירה,אני חושב שמשהו כמו מורל טמפו או פולס או הרץ פשוט או מק אודיו יספיקו לצרכים שלך אם אתה לא מחפש משהו מאוד איכותי.

השאלה היא מה התקציב שלך?

• תוכן חדש...