Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במודל שלך (2005) בו קיים רק דגם אחד של מנוע טורבו דיזל (2.0 ליטר, קוד מנוע RHY ללא אינטרקולר) האופציות העומדות ברשותך הן בראש ובראשונה הוספת אינטרקולר, שינוי מפות לטובת משחק עם ההספק\מומנט וכמובן גדישה.

במצב הנוכחי המנוע שלך מייצר 90 כ"ס ב 4000 סל"ד ומומנט של 20.5 קג"מ ב 1900 סל"ד.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הממממממממ

מעניין מאוד איציק !

חוץ מידע יבש שיש ברשותך אתה יודע עוד משהו לגבי רכב שלי שאולי אני לא יודע ?

פורסם

אני לא יודע מה אתה בדיוק יודע לכן קשה לי לדעת מה אתה לא יודע לעומת מה שאני יודע כי אולי מה שאתה יודע זה לא בדיוק מה שאני יודע :p

:lol:

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני אחרי וודקה והצלחת לבלבל אותי לגמריי. קראתי איזה 4 פעמים את ההודעות האחרונות :-D. אז מי יודע מה הוא יודע שאני לא יודע שאולי החבר שלו יודע ? 8).

אגב יש לנו בחברה פי'גו פארטנר מנוע 1.6 טורבו דיזל שנת 2005 עם הספק של 90 סוסים, תמיד חשבתי שזה אותו הרכב בדיוק מבחינה חיצונית פנימית ומכאנית.

בברכה אסף.

פורסם

אסף הרכב זהה אבל מכלולים שונים

92 כ"ס 16 שסטומים

משולשים וברקסים שונים

יש עוד כמה דברים קטנים

פה מדובר על 2 ליטר עם 90 כ"ס

פורסם
זה שאתה לא מכיר אותם לא אומר שהם לא קיימים.

למה אתם עושים את זה כאילו אני נגד הכל

לא אמרתי שזה לא קיים אמרתי ש-

עדין לא ראיתי רכב דיזל משופר, אשמח לראות את הראשון אצל פותח השרשור בתום העבודה.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

מצאתי דבר נורא מעניין,

ראיתי שספולייד עושים תיכנות מנוע ,

האם זה בסדר לעשות את זה וכמה דבר כזה יכול לעלות בערך?

------------------------------------------------------

HU : Pionner DEH670MP

Front : Morel Pulse 6

Rear : Pionner TSA6990

Amp : Lanzar HTG 424

Sub : Lanzar MAX12

פורסם

שמעתי לא פעם על רכבי דיזל ששינו להם מפות(כלומר שמו להם צ'יפ).אני אישית מכיר פאסאט וגולף TDI שנוסעים מעולה.לגבי מי יכול לעשות עבודה כזאת - לדעתי לך לפרילינג,שהוא המומחה הכי גדול בארץ.הוא יכול לעשות לך צ'יפ קאסטום,שלא יהרוג את המנוע.

תחפש בפורומים מומחים לסיטרואן או פיג'ו,הם יוכלו לת לך יותר מידע לדעתי.(למרות שאין כמעט כאלה שגודשות)

פורסם

בחור - אם אתה בכלל רציני תפנה לנתן , הוא אחד האנשים היחידים שבאמת שיפרו בצורה רצינית מנועי דיזל עם תוצאות על הכביש ואת הרזומה הוא רשם וכל אחת מהמכוניות שלו נסעה מצוין וברמות שלא תאמין כמה היו יותר טובות מהמקור.

אם אתה רוצה לעשות ניסויים - פנה לאנשים שעושים דברים גנרים או אולי יודעים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...