Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

נורת הכפתור AC (אשר מפעיל ומכבה את המזגן) במכונית שלי (יונדאי אקסנט פמילי) אינה עובדת. הכפתור עצמו תקין - מדליק ומכבה את המזגן, פשוט אין חיווי האם הוא לחוץ או לא. במוסך אמרו לי שכפתור חדש עולה כ-50 ש"ח אבל החלפתו בתוספת עלות העבודה תעלה כ-300 ש"ח. אין לי שום כוונה להוציא סכום כזה עבור החלפת נורה, אבל תהיתי אם ידוע למישהו האם ההחלפה שלו היא משהו שפשוט לבצע בעצמי (האם ניתן להוציא אותו בעדינות עם טסטר ולחבר כפתור חדש לחיווט הקיים). במקרה כזה, חשבתי פשוט לקנות את הכפתור בלבד ולהחליף בעצמי.

תודה

פורסם

שלום לך!

רוב הסיכויים שהנורה היושבת מתמת ללחיץ אותו תיארת - שרופה.

לכן מספיק להחליף רק את הנורית (עלות של שקלים בודדים).

השאלה היותר גדולה היא איך לפרק את הפאנל. איני מכיר את רכבך, אולם אם אתה בעל חוש טכני,

אני מאמין שתוכל לפרק את היחידה בעצמך, ואולי גם ייחלצו לעזרתך חברי הפורום עם הסבר מדוייק יותר.

alfa 156 2.5.

פורסם

היי תודה על התגובה.

במוסך אמרו לי שלא ניתן להחליף רק את הנורה אלא את כל הכפתור ומכיוון שהעלות נמוכה יחסית זה נראה לי סביר. בכל מקרה עקב מיעוט התגובות נראה שהעסק יותר מסובך ממה שחשבתי, אז אני כנראה אוותר.

תודה בכל מקרה

• תוכן חדש...