Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי חבר רוצה לימכור לי את הפיאט אונו שלו שנת 94, היה לה קצר חשמל בסקלה ונישרף הדרשבורד והחוטי חשמל מאחורה.

מישתלם ליקנות את הפיאט במחיר זול ולתקן אותה?

מאיפה אפשר להשיג דשבורד מפירוק בזול?

מחר גם יגיע חבר של אבא שלי שהוא מכונאי רכב ויבדוק אותה אם מישתלם הבעיה זה מאיפה להשיג דשבורד.

תודה.

פורסם

גם ככה הרכב הזה זול והמחירון שלו מגוחך..

לדעתי האישית - לא משתלם .

דשבורד משומש מפירוקיה יעלה כמה מאות שקלים ( לאו דווקא בגלל החלק אלא עלות הפירוק מהרכב ).

הרכבה לא פשוטה + אולי נגרם גם נזק פנימי שאתה לא רואה מתחת לדשבורד..

פורסם

החלפת דשבורד בפיאט אונו הנה קלה ופשוטה ולכן גם עלותה זולה.

אם גם לוח השעונים עצמו נפגע ו/או חוטי לוח השעונים וכו', אז כמובן שיש עלות נוספת.

דשבורד משומש ותקין צריך לנסות ולהשיג בפרוקיות רכב.

לאחר שתבדקו הרכב נא עדכן במה שפגוע במדויק ואולי אוכל לסייע לך כולל הוראות להחלפת הדשבורד.

בברכה - רפי לין :-)

(ממחשב של נתי קובלנץ)

נתי קובלנץ

מיתחם נמל ת"א מ1950

פורסם

כל האוטו הזה במצב טוב לא עולה יותר מ4000₪, אז נגיד ותקנה את האונו ב2000, חוץ מבעיות לא תרוויח כלום. התיקון כבר יעלה לך איזה 1000, (אם הלך כל הדשבורד והחוטים שבו) אפילו יותר, והתיקון בטח לא יהיה איכותי במיוחד (אלא אם כן תלך לחשמלאי שאוהב את העבודה ולא יחפף) לפי דעתי לא שווה...

אם תקנה את האוטו בגרושים (1000 ומטה) אז שווה לחשוב, תביא תמונה של הנזק שנראה על מה אתה מדבר

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

דבר ראשון אני מביא את האוטו בסביבות ה1500 שקל

את החלפת הדשבורד אני לא מיתכוון ללעשות לבד אלה אצל חשמלאי, מכונאי או מי שצריך

היום אני יצלם את האוטו פחות או יותר שתיראו ואני יחכה

ויחכה לחבר של אבא שלי שיגיד לי מה פחות או יותר הלך.

דרך אגב אני תלמיד עדיין ועם הלחץ של הלימודים אין לי כל כך זמן לעבוד וליקנות אוטו במצב טוב

אז אני מעדיף ליקנות ככה ועם הקשרים של אבא שלי לנסות לתקן את זה בזול

פורסם

1500 שקל זה הרבה כסף בשביל אונו עם דשבורד שרוף.

כמו הקודמים שלי אני אגיד לך שאחת במצב נורמלי עולה בערך 4 אלף ש"ח.

צא מנקודת הנחה שדשבורד לא יעלה פחות מ-300 ש"ח, והרכבה שלו באוטו שלך (בהנחה שאין יותר מדי נזק) זה גם לא פחות מ-500 ש"ח.

אז מה קיבלת פה? פיאט אונו ב-2300 שקל (במקרה הטוב). זה עוד לפני שסידרת דברים אחרים שיש לסדר, על בטוח.

או שתוריד את חבר שלך ל-1000 שקל עגול, או שתרד מזה.

• תוכן חדש...